8 Haziran 2008 Pazar

Evlilik Yıldönümü

Bugün annemle babamın evlilik yıldönümü. Bizimkine de az kaldı hani. "18 ağustos"..Hem artık ben de evli bir bayan olduğum için hem de bizim yaşadıklarımızı zamanında onların da yaşadığını bildiğim için onlar ve kendim adına çok mutluyum. Ne de olsa eğer annemle babam birbirlerini bulmuş olmasalardı belki biz de eşimle şu an birlikte olmayacaktık. Belki de biz ;biz olmayacaktık. Onlara sahip olduğum için öyle mutluyum ki. Eğer seçme şansım olsaydı yine onları seçerdim kendime ebeveyn olarak.



Hep böyle kocaman mutlu olsunlar istiyorum. Eşimle yaşadıklarımı düşündüğümde şimdi hep bir yandan onları da düşünüyorum. Bizim yaşadığımız heyecanların ortakları onlar. Birbirlerinin gözlerine sevgiyle bakan, birbirlerinin dilinden anlayan, yürekleri kocaman iki insan. İki ayrı kişiyken bir bütün olan iki insan. Ve bu bütünlükten yeni bir hayat yaratanlar. Bana bu güzel hayatı veren insanlar. Herkes kendisinin en şanslı olduğunu düşünür sanırım bu konuda:)




Eskiden sanki onlar başka bir dünyada yaşıyorlamış gibi düşünürdüm oysa şimdi ne kadar da çok ortak noktamız var diye düşünüyorum. İşte tüm bunlar hayat tecrübesi sanırım. Zamanla anlaşılabilecek şeyler. Belki de evliliğin getirdiği bir şey. Ve ben bunun için de mutluyum.




Kurabiyemi çayıma batırıp yerken şimdi bir yandan da çook eskileri düşünüyorum. Geçirdiğim güzel günleri. Ne mutlu bana ki her yere beraberimde götürebildiğim güzel anılarım var ve onlara eşlik eden fotoğraflarım. Ne de olsa fotoğraflar yaşanılanların aynaları...




Büyük mümülerin (bu bizim aramızda bir söz) evlilik yıldönümlerini kutluyorum. Onlar için bir sürü güzel dilek diliyorum içimden. Sizi çok ama çok seviyoruz annegülcüm ve babacım..

4 yorum:

  1. Anne ve babana nice senelere diyorum canim..Mutluluklari ,birliktelikleri hep daim olsun..

    Mimlendin bu arada onu da heber vereyim!!Yazima bir bakiver..

    YanıtlaSil
  2. Annen ile Babanın mutlu evlilikleri uzuuuunnn yıllar sürsün inşallahhh. Mutlulukları daim olsun.Nice senelere...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba serpilcim bu yeni günde:)
    ayy şimdi mimlendin deyince dur bak elim ayağım dolandı hemen bakıcam yazına şimdi.
    güzel dileklerin için de çook ama çook teşekkür ediyorum canım..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar sevgili flame;
    daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bu flame adını pek seviyorum ben:)
    annecim ve babacım için güzel dileklerin için yazdıklarımı ökuduğun için,içten olduğun için,daha bir sürü şey için teşekkür ediyorum sana.
    hepbirlikte daha nice senelere inşallah.
    sevgileeeeeerrr:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)