3 Haziran 2008 Salı

Haziran Yazısı

Haziran geldi ya artık yaz da geldi onunla birlikte. Birkaç gündür canım hiç internete girmek istemedi. Odamda kitap okudum ve buradaki yeni arkadaşımla sohbet ettim bana baya iyi geldi. Burada eşimle çalışan bir beyin eşi geldi kalmak için bir süre. İyi anlaştık Sevda Hanımla. Birlikte iki gündür kahve içiyor sohbet ediyoruz. Burada türünden biriyle konuşabiliyor olmak gerçekten çok ama çok güzel. Geyik yapmak bile güzel, havadan sudan konuşmak da, ciddi şeylerden bahsetmek de. Kısacası birkaç gündür nete gelmememin sebebi yeni arkaşımla birlikte güzel vekit geçirmiş olmamız. En azından konuşabileceğim birinin olduğunu biliyor olmanın verdiği hissi yeniden hissedebilmek güzel.
Onun dışında yazmadığım birkaç gündür hayatımda pek birşey değişmedi. Yine kitaplarım ve ben birlikteydik. Olasılıksız ı okumaya devam ediyorum sanırım son 10 sayfasındayım. Güzel ve sürükleyici bir hikayesi var macera sevenler için.
Onun haricinde eşimle deliler gibi "lost" izliyoruz. Bilmeyenlere veya hala türlü bahanelerle izlemeyenlere burda yüksek sesle duyuruyorum MUTLAKAAA İZLEYİİİNNN...Dördüncü sezonun en son 12.ci bölümünü izledik şimdi eve gitmeyi ve netten yeni bölümler çıkmış ise indirmeyi heyecanla bekliyorum. Yok böyle bir dizi gerçekten. Televizyon tarihinin sayılılarından olacaktır bence. İlerde çocuklarım için saklamayı düşünüyorum. O zaman ne düşünürler bilemiyorum ama bu dizi hakkında. Demode olmuş olur sanırım o zamana kadar. Ama olsun belki bana yaşattıklarının aynısını onlara da yaşatabilir bu dizi olasılıklar dahilinde..
Bunların dışında iyiyim. Çayımı yudumluyorum ve eşimin sigarasından bir fırt çektim öyle yazıyorum. Yazmayı özlemişim. Gerçi buraya yazmadığım zamanlarda odamda takvim yapraklarına dosya kağıtlarına ve bilimum şeylere yazıyorum ama yine de burası gibi olmuyor.Yazmak çok özel bir duygu. Kişiye aitlik hissi verebilen.
Şimdi bekliyorum yeni yazım için gelecek kelimelerimi. Adı ve içeriği belli ama henüz bitiremedim. Umarım benim gibi sabırsızlanan okuyucularım vardır...

8 yorum:

  1. Tuğba, var merak etme :))

    YanıtlaSil
  2. Bende Lost manyagiyim diyebilirim, ama siz gec kalmissiniz biz sezonu bitirdik bile :)
    sharebus.com a bak Amerikada yayinlandiginin ertesi gunu geliyor butun diziler..
    Yine soru isaretleriyle bitti bu sezonda sacimi basimi yolcam valla..Oyle kaptiriyorum kendimi..

    YanıtlaSil
  3. KARA SİNEKLERDEN SONRA ÖZLEMİŞİM YAZILARINI.ARA VERMENİN NEDENİ VARMIŞ MEĞER. YENİ ARKADAŞIN OLMASINA SEVİNDİM.YBT VE SENİ SEVGİYLE ÖPÜYORUM.
    TUNA

    YanıtlaSil
  4. KEDİŞİM BENİM BENDE DİYORUM HİÇ GÖZÜKMÜYOR NERELERDE DİYE MEĞER SEBEBİ VARMIŞ, ÇOK SEVİNDİM YENİ ARKADAŞIN İÇİN ŞAHANEEEEE :)))))

    ÇOKTA ÖZLEDİM SENİNLE KONUŞMAYI..

    YAZICAM SANA SENDE YAZ OLUR MU??

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Flame;
    Böyle uzaklarda olup da sadece beklemek bazen o kadar zor oluyor ki. Ama inan yazılarımı okuduğunuzu bilmek beni delice mutlu ediyor. Daha ne diyeyim.Böylece her gün daha çok yazmak daha çok yazmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Serpil;
    Mailini az evvel okudum.Yorumuna da cvp yazamamıştım nete giremedim ne zamandır.Lost manyakları olarak biz de lostla yatıp lostla kalkıyoruz inan. Dün gece sezonu bitirdik.Dedim hadi hadi artık bitirelim. Bir baktım indirmiş eşim. İzledik. Yine aynen dediğin gibi kalakaldım kafamda sorularlar. Ama süperdi.Yenilerinde artık iyice deliricez sanırım. Ne zaman çıkıyor yeni sezon biliyormusun?Nete verirlerse bana da söyle nooooluuuurrrrr:)

    YanıtlaSil
  7. Babacım merhaba;
    İnanın böyle beni severek okuduğunuzu bildiğim için deliler gibi yazmak istiyorum.Her gün kafamdan bir sürü şey geçiyor ne yazsam diye.Beğenmenize çok seviniyorum.öpüyoruz yiğitle sizi kocaman....

    YanıtlaSil
  8. Canım benim pufidik meldacığım benim;
    az sonra sana kocaman bir mail yazıcam. ooo neler var yazacak neler.kaçgündür nete girmedim yazamadım.yazılarımı okumana çok seviniyorum valla.Sen oku yeter ki ben daha ohoooo çok ama çook yazarım ne diyosun:)
    çok özledim bile seni beeen.
    seni de çook seviyorum canım benim..
    sen de bir blog yap da artık ben de okuyayım yaw..
    mucksss

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)