8 Temmuz 2008 Salı

Eğlenceli Resimlerimiz

Bu resimleri eşim daha evlenmeden evvel bana maille yollamıştı. Gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Nasıl da uğraşmış bunlarla benim deli kocam:) Her gördüğümde daha çok hoşuma gidiyorlar. Umarım siz de seversiniz bu komik ve eğlenceli resimlerimizi. Ben en çok bu üstteki romantik resmi seviyorum.


İkimiz de sporcu olmuşuz da haberimiz yok. Hem de gayet başarılıyız bu konuda sanırım :)

8 yorum:

  1. Hahaytt cok matrak olmus bunlar ya..
    Sporda basarilarinizin devami dilerim sekerim :)

    YanıtlaSil
  2. Heehee serpilcim çok komik gerçekten de yaaa..spora bir başlayabilsek başarı kaydedicez belki ama şimdilik kilolarımızı beslemekten başka çaremiz yok malesef..çok dertliyiz sorma bu sıralar.düşünüp düşünüp duruyoruz halimiz nic oldu diye:)

    YanıtlaSil
  3. aa süper resimler:))
    buardaa bu filli saati hemen kopya çekmem lazım:)fillere düşkünlüğümü bilmeyen yoktur benim,onlar enn sevdiğim hatta cüsselerine rağmen en zarif bulduğum canlılardır:)

    YanıtlaSil
  4. çook güzel ve eğleneli ben de kardeşim için yılın en iyi vücutlu kadını kapağına bikinili fotoğrafını koymuştum baya eğlenmişti o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Siz zaten doğuştan sporcu doğmuşsunuz da bizim haberimiz yokmuş.Ağustos ta tatil spora bekliyoruz.Öptüüüüüüüüüüümmmmmm.

    YanıtlaSil
  6. Güldemcim;
    Resimleri beğenmene sevindim.Filleri ben de çok seviyorum. netten bir sürü fil resmi ve illüstrasyonu buldum masaüstü yapıp duruyorum değişik değişik.Seversen sana da yollarım.Saati de kopya çekebilirsin üzerinde adresi var zaten.Daha bir sürü güzel saat de var.

    Esracım;
    Gerçekten çok eğlenceli fotolar.Baktıkça kopuyorum ben de.Uğraşmak da zevkli olsa gerek.Eşim silmiş programı bulursam yeni yeni yapıcam bakalım.
    Sevgiler

    Babacım; tombilicim;
    Valla sporcuymuşuz meğersem:)amaa gelince spor falan yapamayız valla deniz güneş yemek ohhh en güzeli ama tenis falan oynayabiliriz valla olabilir yani. Yada denizde top oynarız heehe en güzeli..Öptük kocaman..

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten çok hoşmuş. Eşinizin ve bizimle paylaştığınız için de sizin elinize, gönlünüze sağlık...

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Berceste;
    Bloguma hoşgeldin.Güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)