24 Temmuz 2008 Perşembe

Mutlu Yıllar Aşkım İyiki Doğdun!!!


Bugün eşimin canımın mümü'nün tarçınımın doğum günü. Ben de onun kadar mutluyum. Böyle; bir heyecan bir heyecan sanki benim doğum günüm. Sevdiğin kişinin yüzündeki gülücükleri ve kalbindeki heyecanı görmek o kadar güzel ki...


İyiki karşılaşmışız. İyiki girmişiz birbirimizin hayatına. İyiki Funda annem ve Tuna babam benim şeker kocamı dünyaya getirmişler birlikte. Ne güzel de yapmışlar. Böylesine iyi kalpli böylesine içten, sevgi dolu bir insan var hayatımda ve inşallah uzun yıllar sağlıkla mutlulukla huzurla yaşayacağız birlikte.


İlk tanıştığımız zamanı hatırlıyorum da ikimizde de çocukça bir telaş bir heyecan. Birbirimizin yüzüne bakamamıştık. Ama gözlerimiz birbirine değdiği anda anlamışız ikimizde "işte bu!" demişiz hayatım da olması gereken yegane insan. Daha sonra konuşmalarımızda anlatmıştık birbirimize. Çok güzel günler geçirdik birlikte ve hala da geçiriyoruz. Daha nice yollardan nice zamanlardan geçeceğiz karı koca olarak. Bu en büyük mutluluğumuz. Bazen hala inanamıyorum evlendiğimize. Öylesine hızla ama aynı zamanda da çoşkuyla. Keşke evlendiğimiz anı tekrar tekrar yaşayabilsek. İlk sefer heyecandan bişey anlayamıyormuş insan. Böyle arada bir tazelenmeli anılar, sevdiklerimizle birlikte.


Kendimi gerçekten şanslı hissetmeme sebep olduğun için, senin yanında doyasıya mutlu olduğum için, o güzel yüzüne her yeni günde içimi doldururcasına bakabildiğim için, aşk dolu sözlerin için, yanında huzurlu ve güvende hissettiğim için minnettarım. İyiki varsın bir tanem. Seni çok seviyorum ve hayatım boyunca da seveceğim. Varlığın varlığıma en büyük armağan!!!

11 yorum:

  1. Nice yaşlara enişte :)

    Tuğbacım, ne güzel yazmışsın, iyi ki birbirinizin hayatına dahil olmuşsunuz. Hep mutlu olun...

    YanıtlaSil
  2. Canım çok teşekkür ederiz:)çok tatlısın.yiğit de teşekkür ediyor sana. güzel dileklerin için teşekkürler bizi sevindirdin:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim canım karıcığım, seni çok seviyorum. Seni seven kocan, anladın sen... :)

    Flame sana da teşekkür ederim, Alev yani. Sizlerin de hayatınızın neşe huzur ve sağlık içinde geçmesini dilerim.

    YanıtlaSil
  4. İyi ki doğmuş sun ve Tuğba ile karşılaşmışsın Yiğit.Funda annene,ve Tuna babana teşekkürler,senin gibi bir tatlı evladı dünya ya getirdikleri için.Ama Tuğba cımı da yabana atmayalım.Tuğba cımıda da çok seviyeruz.İyi ki ikiniz de varsınız ve hayırlı birer insan olarak dünya ya gelmişsiniz.Sizi çok seviypruz,birbirini ze iyi bakın,sevgiler.CANLARIMIZIN İÇİ.............

    YanıtlaSil
  5. Eşinin doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum...Nice yıllara, birlikte olmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  6. beraber nice mutlu,sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim:)

    YanıtlaSil
  7. yiğit abi doğum günün kutlu olsun
    tuğba abla sende çok güzel yazmışsın

    YanıtlaSil
  8. Eşinin doğum günü kutlu olsuuun. Birlikte nice seneleriniz olsun. :)Hep mutlu olun inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Babacım çok güzel yazmışsın valla yine teşekkür ediyorum..öpüyorum seni kocaman.

    Sevgili Maviye yolculuk;Güldem ve Sinem sizlere de çok teşekkür ediyoruz eşim de ben de.Bizi mutlu ettiniz içten yorumlarınızla.Hepimiz mutluluk dolu bir hayat geçirelim inşallah..sevgiler cezayir den sizlere:)

    Sevgili Derincim;
    Zuzucum yazımı beğendiğine çok sevindim.Ne zamandır senin bloguna bakamadım birazdan bakıcam neler yazmışsın diye.Herkese çok selam söyle.Yiğit abin teşekkür ediyor doğum gününü kutladığın için.öpüyoruz seni kocaman:)

    YanıtlaSil
  10. Nice mutlu yıllara Yiğit güzel eşinle beraber inşallah! tuba'cım (tanışmamaıza rağmen 'cım' diyorum çünkü o kadar pozitifsinki yine günüme pozitiflik kattı yazıların)yine çok içten çok samimi çok güzel cümleler kurmuşsun! eline sağlık..:)

    YanıtlaSil
  11. tugba merhaba hepsi resimler cok guzel olmus begendıgım :) ben 2 defa algeria gıttım, onunla 3 yıl önce tanıstık. resımleri guzel seni memnun oldum :)) ben gul

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)