1 Eylül 2008 Pazartesi

Bunlar da benim kendime aldıklarım ve bir de meldamın bana aldıkları vaarr

Ben yine dayanamadım birşeyler aldım tabi kendime Türkiye'den. Ama ufak tefek şeyler. Öyle çok şey unutmuşum ki getirmeyi bu sefer şaştım kaldım kendime bir insan bu kadar mı unutkan olabilir diye. Neredeyse kendimi de unutacakmışım yani o derece. Neskafe üçü bir arada getirecektim mesela burda yok ben de çok severim kendilerini. Sonra canım biber salçası istiyordu onu da unuttum, boncuk alamadım kendime içlerinde en can alıcısı bu benim için. Daha başka ne vardı şimdi tam bilemedim ama sanırım bir deeeeee heeh hatırladım çay bardağı getirecektim ince belli burdaki bardaklardan içmekten gına gelmişti bize ama tabi o da birdahaki sefere kaldı artık. Zaten bir dahaki gidişte buradaki fazlalarımızı da götüreceğim yine. Pek bir şey yok diyordum ama yine dolmuş her yerimiz. Taşınmaya falan kalksak yandık yani. Hababam kutu topla bir de uçakta getirmek var tabi toplamak birşey değil de. İşte demek böyle oluyor uzakta gurbette yaşayan insanlar. Biraz yarım biraz eksik. Sanırım git gide daha maddeci biri oluyorum ben. Eskiden beri eşyalarıma düşkün biriydim ama şimdi aşırı sanırım bu tutumum. Onlarla bir hissediyorum kendimi. İzmitteki evime her gittiğimde onlarla merhabalaşıyor yanlarında yokken anneme hal hatırlarını soruyor dönerken de birer birer vedalaşıyorum. Özellikle de oyuncak ayım poo ile. Sanırım ben 80 yaşıma da gelsem yine böyle olacağım 26 yaşında bu durumda olduğuma göre. Ama çocukken de kıymet bilen bir çocukmuşum ben. Hatırlıyorum gittiğim her yere şimdiki gibi her şeyimi götürmek isterdim. Valla uçak biletleri ucuz olsa kocaman poo'ma da bir koltuk alıcam ama:):) Uzakta olmak böyle birşey olsa gerek. Hayatında her ne varsa yavaş yavaş kıymete biniyor insanın. En sevmediklerini bile arıyor insan. Sevmediği arkadaşları için bile burda olsa o bile yeterdi diyor bazen insan. Neyse nerden nereye geldim. Şimdi bakalım kendime neler almışım:)

Kelebeklerimi izmirden Egesera dan aldım. Mutfağıma renk geldi. İyiki de almışız..

Bu rengarek suluboyalarımı da Kadıköy'deki Nezih Kırtasiye'den aldım. Orası benim bir numaralı yerim diyebilirim. İnsanı nasıl da cezbediyor bilenler bilir. Zaten sırf oraya gidecek olmanın heyecanıyla arşınladım sokakları birer birer. Şimdi zevkle yapacağım resim defterime resimlerimi. Defterimin fotosunu çekmeyi unutmuşum bir ara onu da gösteririm sizlere..

Bu sevimli mantar yapışkanları çok sevdim .Hatta telefonuma bile yapıştırdım minik kelebek olanını. Çok da şeker pek de şeker kendisi..

Kelebekleri çok sevdiğim için bunu görünce direk atladım diyebilirim. Kitap aralığı olarak harika bir dizayn bence. Kitabın içinde pek de güzel duruyor sevimli böceğim..


Bu kitabı melda kendine almıştı ama baktık pek güzel ve okunası bana hediye etti canım arkadaşım. Hakikaten de çok güzel ve okunası. Bilmediğimiz ve bildiğimizi düşünüp yanıldığımız çok şey var içinde. Mersi şekerim sanaa..Okudukça seni anıyorum hep..

Yüzüğümü de melda bodrumdan almış benim için bir cam ustasından. Renklerine ve elde duruşuna bayıldım. Nasıl da özenle yapılmış.

12 yorum:

  1. Bayıldım aldıklarına en çok ta mantar süslere...Bakacağım buralarda,umarım bulabilirim.

    YanıtlaSil
  2. ne boncuğu istiyorsun tuğbacım göndereyim sana burdan:)

    YanıtlaSil
  3. Benimde vaarr kelebekli kitap ayracim..Bende pek severek kullaniyorum..
    Bizde neler unutmusuz neler bu sefer en onemli sey ZEYTIN, pilavlik bulgur,cerez..Neyse allahtan ablam gelecek Eylul sonu ona siparis verecegiz artik :)

    YanıtlaSil
  4. Tuğba'cım öncelikle seni sobeledim. Uğra bana :)
    Sonra da kitap ayracına bayıldım, çok ama çok güsel!
    Bir de Bodrum'dan ben de aldım o yüzüklerden. Benimki turkuaz. Çok severek takıyorum. Bodrum kalesinin içinde bir kız yapıyor camlardan ve sıcak sıcak satıyor.

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan cici günlerde :)

    YanıtlaSil
  6. Tuğba cım serpil arkadaşın paketini almışmı merak ettik.Unuttuklarını dert etme,gelen biri ile göndeririz.Tuna babanlar emaneti almışlar.Yazlıkta imişler,1/9/2008 pitesi almışlar ancak.Ben kargoya geçalacaklarını söyledim,beklettiler.işte öyle valla bizden de farklı birşey yok.Rmazan başladı,annen oruçla meşgul,ben de gidip geliyorum.yazılarını ve yorumlarını okuyorum.Yazma ya devam,resimlere devam.öptüm seni koskocamannnnnnnnnn.yiğit ide tabi.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan hepsini.Ne güzel...İyi ramazanlar...

    YanıtlaSil
  8. Özellikle suluboyaya bayıldım, bol bol kullanırsın inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Aylincim;
    mantarlar çok sevimli değil mi?bulamazsan ben geldiğimde sana da alırım onlardan merak etme canım.

    Güldemcim;
    canım teşekkür ederim sana düşünmen yeter valla.mutlu ettin beni.takı yapıyorum ya burda elimde pek birşey kalmamıştı yenileyecektim ama fırsat bulamadım.yakın olsa inan zevkle kabul ederdim söylediğini ama buralara kargo yollamak hem çok masraflı hem de geleceği şüpheli.kaç ay evvel bir arkadaşım mektup yazdı hala ses yok.ama bana adresini ver sana kart atayım.kartlar geliyor...

    Serpilcim;
    kelebekli ayraç pek de kullanışlıymış valla.gelecek birinin olması güzel bişey.bakalım biz gelecek birilerini bulursak isteyeceğiz bişeyler.

    Nazocum;
    sen de güle güle kullan canım yüzüğünü.Ben de pek beğenerek takıyorum valla.sobelemişsin beni az sonra bakacağım canım bloguna.öptüm

    Sevgili Craft Woman;
    bloguma hoşgeldin öncelikle.güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum.valla inan kocaman gülümseyerek kullanıyorum her eşyamı.sevgiler sana..

    Handecim;
    sana da iyi ramazanlar.cicilerimi beğendiğine sevindim canım.öptüm seni.

    Banucum;
    daha suluboyaları kullanmadım.kıyamıyorum sanırım:)ama yakındır bugün yarın başlayacağım. güzel şeyler yapabilirsem gösteririm size de burdan.sevgiler

    Babacım;
    serpile sorarım babacım hediyeleri alıp almadığını ama alsa söylerdi sanırım belki de unutmuştur sana da haber veririm.artık unuttuklarımızı gelen biri olursa isteriz olmadı sabredicez artık napalım.yazılarımı okumaya devam et.herkese bizden selam.öpüyoruz kocaman sizi.hayırlı ramazanlarrrrr:)

    YanıtlaSil
  10. Fimoları kullanmak için sabırsızlanıyorummmmm :)

    YanıtlaSil
  11. ben bu kelebeği hacı yaparım tubili bilgin olsun:-)sonraa aa nerde bu kelemenk falan dersen bilki ben çaldım:)

    YanıtlaSil
  12. yiğitt bu deli tubili kendine benzetti senide iyicee:))..bu arada burdan boncuk yollayamayacam kusura bamya:)o parayla geldiğinde sana tek taş alayım cici:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)