1 Eylül 2008 Pazartesi

Haydins'den gelen güzel hediyelerim

Türkiye'ye gitmeden evvel sevgili arkadaşım serpil "haydins"ile haberleşmiştik görüşelim diye. Tatilimiz aynı zamanlara denk geliyordu hemen hemen. Ama malesef öyle olmadı. Sadece mesajlaştık görüşemedik. Biz izmire gittiğimizde sanırım onlar bodruma geçmişlerdi. Bana türkiyeye geldiğinde hediye göndereceğini söylemişti ben de sabırsızlıkla bekliyordum. İzmir den döndüğümde hediyelerim gelmişti bile. Heyecanla sabahın 7 sin de inmemize rağmen paketime sarıldım. O kadar tatlı şeyler yollamış ki bana çok sevindim ve çok da beğendim. İşte benim güzel hediyelerim:

Canım çantayı o kadar güzel dikmişsin ki hayran kaldım. Ellerine sağlık. Valla ben seni amatör sanıyordum dikiş konusunda makinayı da yeni aldın ya hiç de öyle değilsin süper dikmişsin inan. Annem de çok beğendi. Afferim dedi sana:) Ben de dikicem dedim sen böyle dikemezsin dedi hatta bana:):) Teşekkür ediyorum tekrar sana. Kullanmaya başladım bile çantamı.






7 yorum:

  1. kelebekleri bende cok seviyorum guzel seyler almissin iyi gunlerde kullan

    Bu arada eline saglik Haydins super seyler vallahi

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim serrose.gerçekten aldığım şeyleri her kullandığımda gülümsüyorum:) Haydins in hediyeleri çok güzel evet çok ince bir düşünce.beni çok mutlu etti.kelebekleri gerçekten çok seviyorum.hayata renk katıyorlar adeta..

    YanıtlaSil
  3. Dostluğunuz daim olsun,keşke görüşme şansınızda olsaymış,böyle dostlukları yakalamak zor şey...Bu arada alt kısmı okumadan çantanın hazır olduğunu düşünmüştüm,emeğine sağlık,çok güzel yapmış haydins...

    YanıtlaSil
  4. buaralara kadar gelmişsin canım,keşke haberleşseydik:) neyse bir dahaki sefere inşallah:)

    YanıtlaSil
  5. :) gule gule kullan canim hepisini :)

    Umarim bir daha ki sefere gorusebiliriz.Ben yilbasinda yine Turkiye'deyim beklerim sekerim.Optum..

    Yorumda bulunan arkadaslara da tesekkur ediyorum..Cam sakizi coban armagini iste :)

    YanıtlaSil
  6. Aylincim;
    İnşallah bir dahaki sefere görüşme şansı bulacağız canım.uzaktan da olsa böyle bir arkadaş bulmak ve güzel dostluklar kurmak çok güzel.buradaki günlerimde hepiniz bana kocaman birer desteksiniz bunu unutmayın.öptüm canım.

    Güldemcim;
    valla çok isterim bir dahaki sefere görüşmek inanki.yazlıkta olduğumuz için şehirlerde pek vakit geçiremedik. ama kızlarağası hanına gittiğimde dibek kahvesini gördüğümde kulaklarını çınlattım senin.

    Serpilcim;
    teşekkür ederim. herkes hediyelerimi çok beğendi ben de çok sevindim.yılbaşında bilemiyorum gelebilirmiyiz oralara ama yeniden haberleşiriz canım bakarsın denk geliriz yine.öptüm seni.

    YanıtlaSil
  7. Bende senin için hediyeler hazırlamıştım. Nasılsa görüşeceğiz umuduyla kargo yapmak istemedim. Nede olsa aynı şehirdeydik ama kısmet olmadı. üzüldüm ama ulaştıramadım diye. Evde bekliyor bir daha ki sefer görüşürüz inşallahh...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)