6 Eylül 2008 Cumartesi

Nazo beni sobelemiş:)

Blog arkadaşım sevgili Nazo beni sobelemişti ama ben birkaç gündür nete girmediğim için ona yanıt verememiştim. Şimdi nihayet bilgisayarımın başındayım ve sorularına zevkle cevap veriyorum ben de:
1. Blog yazmaya ilk ne zaman başladın?
Aslında 2006 da blogla tanıştım bir arkadaşım sayesinde. Ama o zamanlar blogcu diye bir yere üye olmuştum ve orada yazıyordum. Ama o sırada çok koşuşturma içinde olduğum için şimdiki kadar haşır neşir değildim blog olaylarıyla. Sonrada düğün telaşı falan derken iyice ihmal ettim hatta hiç yazmadım. Buraya geldiğimde bilgisayarda araştırmalar yaparken yeniden başladım yazmaya. Bu da Mart ayının 14 üne geliyormuş blogumdan baktığım kadarıyla:)
2. Blog yazısı konularının belli bir çizgide olmasına özen gösteriyor musun?
Aslında göstermeye çalışıyorum ama bazen çığrımdan çıkıyorum ve içimden ne geliyorsa yazıyorum çok fazla uçmadan. Ama genelde hayatım hakkında yaşadıklarım hakkında yazmayı seviyorum. Sanırım bu herkes gibi kendimden birşeyler bırakabilmek adına dünyaya.
3. Blog yazmayı ne kadar sürdüreceksin?
Blog yazmayı çoookk uzun seneler sürdürmeyi planlıyorum. Hatta tonton yaşlı bir teyze olduğumda da yazmaya devam etmek istiyorum. Çünkü yapmayı en çok sevdiğim şey yazmak yazmak ve yazmak..
4. Blog yazmak senin için eğlenceli bir uğraşken şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladı mı?
Blog yazmak benim için hala çok eğlenceli. Zorunlu bir hal de alıyor zamanla ama ben bunu çok seviyorum. Arada boşluk bırakıp yazmadığım günlerim için kendime kızıyorum çoğu zaman. Bu yüzden günden güne bloguma daha da çok bağlanıyorum sanırım:)
5. Blog yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyor musun?
Aslında ediyorum. Mesela fransızca çalışmak yerine gelip burada yazı yazıyorum bu kimilerine göre feragat etmek olabilir ama bana göre değil. Hayatta insanlar zevk aldığı ve mutluluk duyduğu şeyleri yapmalılar öyle değil mi? Yazmak nefes almak gibi benim için. O yüzden birşeylerden feragat ediyormuşum gibi hissetmiyorum.
İşte bu kadar. Soruları içtenlikle cevapladım. Çok da severim zaten soru cevap oyunlarını. Her zaman anket cevaplamaya da bayılan biri olmuşumdur. Ben de iki arkadaşımı sobelemek istiyorum bu konuda. Biri sevgili Maviye Yolculuk; diğeri deeee Haydinss sobeeeee:):)

5 yorum:

  1. umarım uzun yıllar yazarız tuğbacım karşılıklı:)
    Kimbilir belki bir gün izmir'e taşınırsın,blog komşuluğundan şehir komşuluğuna terfi ederiz:)

    YanıtlaSil
  2. Tuğba cığım sobe için çok teşekkür ederim ama bundan sonra kendimce bazı nedenlerden dolayı blog oyunları ve sobelere katılmamaya karar verdim. Anlayışla karşılayacağına inanıyorum.umarım darılmazsın...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir sobe ve cevapları da çok içten,daha uzun süreler ve hatta tonton bir yaşlı olduğunda da seni okumak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Güldemcim;
    ben de umuyorum canım birlikte nice yıllar güzel güzel yazılar yazmayı.Hatta izmire taşınmak da en büyük hayalimiz umarım gerçekleştirebiliriz bir gün.şehir komşusu olmak daha süper olur eminim..öptüm

    Sevgili Hande;
    Tabiki darılmadım canım. İlk aklıma gelen sen olmuştun ve hemen yazdım ben de. hiç sorun değil. eminim kendince sebeplerin vardır.söylemen çok iyi oldu. ben pek seviyorum sobelenmeyi dediğim gibi soru cevapları da.Öpüyorum seni.sevgiler sana..

    Aylincim;
    ben de bu sobeyi pek sevdim. umuyorum ki sen de tonton bir yaşlı olduğunda benimle yazışmaya devam edersin canım. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. En kisa zamanda cevaplayacagim sekerciimm :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)