26 Ekim 2008 Pazar

Beni Hala Görebilenler İçin

Herkese Merhabaa;
Bu bloglarımızın kapatılması olayına epeyce üzüldüm. Yurt dışındaki arkadaşlarımla hala haberleşebiliyoruz bloglarımızdan fakat Türkiye deki hiçkimse beni ve benim gibi olanları göremiyor malesef. Zaten amacım da bu değil miydi benim, aileme ,sevdiklerime, arkadaşlarıma 2000 km uzaktaki hayatımdan haberler vermek, içimdekileri onlarla paylaşmak. Şimdi bildiğim kadarıyla çoğu blogger kullanıcısı arkadaşım başka yerlerden adres alıp bloglarını taşıyor. Ben de öyle yapabilirim. Şimdiden wordpress den bir adres alıp blog yaptım ama tabi yazılarımı oraya nasıl taşıyacağım hakkında bir fikrim yok. Benim için yeni bir adres olduğundan daha öğrenemedim. Kurcalıyorum hala neler yapılabiliyor diye. Bu adresim tabiki yine olduğu gibi kalıcak ama türkiyeden okunabilmesi için oradan da bişeyler yazmayı düşünüyorum.
Eğer eski yazılarımı oraya nasıl aktarabileceğim hakkında bilgisi olan varsa ve tabi bu yazımı okuyabilen, bana yardımcı olursa çok sevinirim. Daha henüz oraya bir şey yazmadım ama aklınızda bulunsun diye yeni adresim bu adresimle aynı http://tugbatekeli.wordpress.com/ .Belki sorunlar çözüme ulaşır ümidiyle bekliyorum umarım bloglarımız yakında açılır.
Başka adres alan arkadaşlarımın da bana adreslerini iletmelerini rica ediyorum bağlantımızı kopartmamak adına..
Herkese Sevgilerrrr:)

25 yorum:

  1. ne korkunç bi durumdayız di mi hala inanamıyorum böyle bi ülkede yaşadığıma...
    ben de wordpress e taşınanlardanım ama çare mi hayır yarın onu da engellemeyecekleri ne malum??
    wordpress de yönet kısmında içe aktar a tıklayınca taşınma işlemi tamamlanıyor fakat resimler taşınmadı aynı sorunu yaşayan başkalarıda varmış ,taşınır bu sorunu da halledersen ve de bana da iletirsen çoook sevinirim :))
    kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. ordaysanız hemen anlatayım...
    takıldığınız bir şey olursa cevaplarım

    YanıtlaSil
  3. 1. worpress hesabınıza girin

    YanıtlaSil
  4. eliff cim;
    yorumun için teşekkürler. ben de inanamıyorum hala ya. ben de korkuyorum aslında yarın wordpress de yasaklanabilr dediğin gibi. ama umarım olmaz böyle bişey.senin dediğini yapıcam canım.bakalım fotolar ne olacak. bir çare bulursam sana da yazarım yeniden merak etme..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Alttaki menülerden içer aktar'a tıklayın..

    YanıtlaSil
  6. ben burdayım bir hayat dolusuuuuuuuu

    YanıtlaSil
  7. blogger'ı seçtikten sonra sizin isminizi içeren site geldi mi?

    YanıtlaSil
  8. biraz yavaş benim internet de o bakımdan hala giremedim ama az sonra dediklerinizi yapıcam bekliyorum teşekkür ederim ayrıca çoks sevindiiiimmm

    YanıtlaSil
  9. unuttum bunları yapmadan en başta blogger'a login olmanız gerekiyor...

    Bir sorun olursa 5 dk daha burada bekliyorum...

    YanıtlaSil
  10. blogger ı seçtim ama benim ismimle ilgili bişey gelmedi neden acaba

    YanıtlaSil
  11. aynız amanda yorumlarınızda aktarılacak...

    YanıtlaSil
  12. zaten blogger hesabında login durumundayım ben şu anda açık zaten blogum da.bu arada bişey sorabilir miyim aktarmayı yaparsak burdaki yazılarım görünmeyecek mi yoksa aynı mı kalacak kopyalamak gibi yani

    YanıtlaSil
  13. yazılar iki yerde de aynı kalıyor.

    bir kaç kez yaptım.

    Hiç bir sorun olmadı...

    İsterseniz bir daha deneyelim...

    En baştan..

    Önce blogger' giriş yapın.

    Sonra da wordpress..

    YanıtlaSil
  14. Sorun hala devam ediyorsa blogger'a login olmadan deneyin bu sefer sizden blogger hesabınızın bulunduğu google heesabınıza giriş yapmanızı isteyecektir.

    Bir de böyle deneyin...

    Eğer sorun devam ederse 1 saat sonra geri geleceğim..
    Tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

    YanıtlaSil
  15. ayy sizi de meşgul ettim benim netim gidip duruyor dediklerinizi yeniden yapmayı deniyorum şu anda yeniden

    YanıtlaSil
  16. ben yeniden deniyorum çok teşekkür ederim..umarım başarırım.görüşmek üzere tekrardan.sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Bir hayat dolusu;
    dediklerinizi yeniden denedim ama blogger kısmını tıkladıktan sonra login de olsam olmasam da adım görünmüyor yetkilendir diye bir kısım vardı ona da basmak istemedim bişey olur diye:)şimdi gitmem gerekiyor.yarın umarım başarabilirim.yapabilirsem size haber veririm blogdan ya da maille.sanırım blogunuzda adresiniz vardır yoksa iletirseniz sevinirim.çok teşekkürler yardımınız için sizi de uğraştırdım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. yetkilendir demeniz gerekiyor aksi takdirde bağlantı kurmaz...

    birhayatdolusu@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. tuğbacım bende bir wordpress adresi aldım ama yazılarımı nası taşıycam bende bilmiyorum,bakalım kurcalıycam..zaten bu ultrasurf adlı program sayesinde sorunsuz giriyorum okuyorum blogları..bakalım..

    YanıtlaSil
  20. Demokrasilerde çareler tükenmez.Craftwoman ve Anne Kaz'ın tavsiye ettiği programı yüklemek yeterli oluyor. Aynen devammmmmm.

    YanıtlaSil
  21. Güldemcim canım bak burda yorumlarda bana nasıl yapmam gerektiğini bir hayat dolusu bana tane tane anlattı sen de burdan okuyarak yazılarını wordpress e aktarabilirsin canım.tamam mı. gene haberleşiriz öptüm seni

    Banucum;
    okumaya devam edebilmene çok sevindim. bende söyleyeyim bari de o tunnel den de bakabiliryorlarmuş bloglara..öptüm seni.

    YanıtlaSil
  22. Tuğba cım,gözümüz aydın.Artık blog a girebiliyoruz.Ama biz senle zaten msn den de görüşüyoruz.Öptüm ikinizi de kocaman.BYE BYE

    YanıtlaSil
  23. Babacım bu güzel haberi ilk senden duydum. çok sevindim. hadi hayırlısı olsun. yeniden heyecanla yazmak süper bir duygu.bir daha böyle şeyler olmamasını diliyorum.öpüyorum seni kocaman..muckkss

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)