25 Kasım 2008 Salı

İzmit'ten

Merhabalar uzun bir aradan sonra yeniden. Oldukça koşturmacalı günler geçiriyorum. İzmitteyim şu anda. Odamdan yazıyorum, iskoç batteniyemin altından:) Yeni geldim memleketime. Önce Ankara sonra İzmir'e gittim. 10 gün geçti de gitti bile. Yeniden izmite geldiğimde sanki burda bir hafta geçirmemiş gibi hissettim kendimi inanın. Sanki Cezayirden yeni gelmiş gibiyim. Kafam allak bullak. İki gün sonra gidiyorum inanamıyorum. Hiç gidecek gibi hissetmiyorum. Vize işlerimde ufak bir sorun çıktı ama beni sinir etmeye ve stres yapmaya yetti de arttı bile. Birilerinin işgüzarlığı işte. Herkes işini düzgün yapsa sorun olmayacak ama malesef insanlar ufak şeyleri bile başaramıyorlar. Neyse şimdi bundan bahsedip gecenin bu saatinde yeniden sinirlenmek istemiyorum. Bir aksilik çıkmazsa perşembe Cezayir e dönüyorum. Vakit çok güzel geçti Türkiye'de. Her ne kadar yine koşturmaca geçse de burda olmak güzeldi. Teyzemleri gördüm, bebişlerini gördüm kuzenlerimin, blogdan arkadaşlarımla görüştüm, izmirde Funda annemleri gördüm. Yine leyleği havada gördüm anlayacağınız..
Şu internetin ne güzel bir şey olduğunu bugün bir kez daha anladım. Bu blogdaki harika arkadaşlarımı nasıl tanırdım yoksa ben. Ankara da Pino ile görüştük, İzmir'de Güldem ile ve henüz blogda olmayan sevgili arkadaşım Pınar ile, ve İzmitten Flame ile...Hepsiyle tanışmak görüşmek yanyana olmak harikaydı. Herkes birbirinden tatlı, güleryüzlü ve sevgi doluydu. İyiki tanıdım onları o kadar mutluyum ki anlatamam. Onlarla ilgili daha yazacağım çok şey var. Fotoğraflarım var size göstereceğim. Ama bugün yükleyemedim henüz. Şimdi uçak stresi ve bavul stresi içindeyim. Şunları bir atlatayım herşeyi uzun uzun yazacağım. Beni merak edenlere haberlerimi ileteyim dedim.
İki gün sonra cezayir de olacağımı düşünüyorum da burda olmak düşmüş gibi gelecek bana eminim. Oraya gidince bunu hep yaşıyorum. Sanki sadece hayal etmişim ama hiç yaşamamışım gibi. Güzel zamanları geri getirmek istercesine tutkuyla. Artık çektiğim fotoları ezberlerim oradayken ve ver elini cezayir günleri. Eşimi de çok özledim zaten. Ona anlatacak, paylaşacak ne çok şeyim var şimdi. Süper bir duygu bu. Ona her detayı anlatmak istiyorum. Ocak ayında geldiğimizde çok daha güzel zamanlar geçiririz inşallah birlikte yine. Şimdilik yazacaklarım bunlar. Herkese benden sevgiler öpücükler.

7 yorum:

  1. Ohh ne ala gez gez sonra yetmedi de :p Şaka tabii canım yeter mi? Anlat bakalım neler yaptın, özledim ben senin yazılarını.
    İyi yolculuklar şimdiden..

    YanıtlaSil
  2. Iyi yolculuklar canim simdiden..Yeter mi 15 gun hic..1ay bile yetmiyor valla..Hadi duzenli yazarsinartik donunce di mi????

    YanıtlaSil
  3. Gel bana gel gel benim olasın, telli duvaklı gelin olasın :)

    YanıtlaSil
  4. kuzucumm şuan saat 10.00 1 saat sonra seninle kahve yudumlayacagız inşallah..

    YanıtlaSil
  5. Tuğbacım; seni görmek bana da çok iyi geldi. Alper'i de beni de çok mutlu ettin. Akşam babasıyla puzzle yaptılar bol bol :)

    Ocak ayında da kuzu çevirme ardından da Künefe yiyeceğizzz unutma My Koo söz verdi :) Enişte; sende davetlisin :)

    YanıtlaSil
  6. canım iyi yolculuklar:)

    YanıtlaSil
  7. Nazocum;
    valla geziyorum bol bol..yetmiyor ne kadar kalsa da insan. bir bir anlatacağım neler yaptıysam yakında.öpüyorum kocaman
    Serpilcim;
    teşekkür ediyorum canım.zaman hemen geçiyor yetişemiyor insan.döndüğümde daha düzenli yazacağım canım.sevgiler
    Alevcim;
    seni görmek çok güzeldi canım. alperin de puzzle ı sevmesine memnun oldum.bir dahaki sefere birlikte künefe yemeğe de gideriz harika olur.yiğitle de tanışmanızı istiyorum zaten. birlikte güzelce vakit geçiririz canım.eşine de selamlar alpere öpücükler.sevgiler
    Güldemcim;
    teşekkür ederim canım.öpüyorum seni de.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)