13 Aralık 2008 Cumartesi

Uzun zamandır yazılmayı bekleyen yazı

Cezayir' e geldiğimden beri, ki çok uzun bir zaman olmadı aslında geleli, doğru dürüst yazamadım bloga. İlk günler çanta boşaltma, ev temizleme ve dinlenme durumları derken sonra araya bayram tatili ve de gripli günler girdi. Önce ben grip belirtileri gösterdim sonra eşim ve yeniden ben. İlaçlarımızı alıyoruz ya daha iyiyiz şimdilerde ama ikimizi de en çok sinir eden burun akması ve tabi öksürük. Neyse yavaştan geçecek inşallah. İşte hal böyleyken yazmak da pek canım istemedi açıkçası. Yazacak tonla şey var halbuki ama eli gitmiyor bazen insanın. Açıyorum blog sayfamı, başka blogları okuyorum zevkle ama iş yazmaya gelince yok dedim günlerdir.


Blogları zevkle okuyorum. İyiki girmişim şu blog işine diyorum. Nasıl da değerleniyor zamanım, yeni güzelliklerle donanıyor ve yeni insanlar tanıyorum, güzel insanlar. Türkiye tatilimde üç blog arkadaşımla "pino, flame, güldem "bir de blog sayesinde tanıştığım arkadaşım Pınar la görüşme fırsatım oldu sonunda. Nasıl da heyecanlıydı anlatamam. Ama sanki kırk yıllık dost gibiydik hiç yadırgamadık birbirimizi.

Pinoyla çook güzel zaman geçirdim sohbet ettik bol bol.. İşinin arasında gidiverdim yanına bana kahve yaptı sıcacık hem de okul zamanımdan en çok sevdiğim desenli bardaklarla. Ortamı da bir harikaydı tam çalışılası bir yer. Çok şanslı bence bu konuda. Hatta dergi için çizimlerini yaptığı kocaman ekranında benim de bişeyler çizmeme izin verdi tabi ben sadece çöp adam yapabildim:)süper güzeldi. Ayrıca çok şeker mi şeker bir pembe kelebek çerçevem oldu pınarcığım sayesinde.O fotoları ayrıca ekleyeceğim. Şimdi zamanım biraz kısıtlı..Böyle sıcak, içten ve güleryüzlü olduğu için minnettarım. Çok sevdim pinoyuuu beeennn:)

Güldem ile kemeraltında buluştuk kızlarağası hanında. İzmir de en çok sevdiğim yer burası. İzmir de olsam durmadan buraya gelir sabahtan akşama dolaşırdım herhalde. O da benim gibi düşünüyor zaten. Birlikte de gezdik biraz. Çok tatlı çok konuşkan süper bir insan güldem. İyiki tanıştık. Bir dahaki sefere birlikte köfteciye gidicez bir de tatlı yiyeceğiz ama adı neydi unuttum o tatlının. Güldem de bana süper şeker pembe renginde yumuşacık bir atkı örmüş top top yünlerden. Onun da fotosunu diğerleri ile birlikte ekleyeceğim. Öpüyorum onu burdan..


Pınar ve ben starbucks da harika beyaz çikolatalı kahvelerimizi içtik yaban mersinli tatlımızı bir de pofidik kurabiyelerden yedik . Önce tabi Forum Bornova da bolca dolaştık. İzmir de sevdiğim yerlerden biri daha. İkea ya da gidecektik aslında ama zaman kalmadı. Artık bir dahaki sefere ikea yı da gezeriz birlikte. Pınar ile blogum sayesinde tanıştık. O da yakında Cezayir e gelecek inşallah benim geldiğim gibi sevdiği ile evlenerek. Valla dört gözle burda onu bekliyorum. Bu konuda çok heyecanlıyım. Tabi umarım proje bittiğinde dönmek durumunda kalmazsak. Forum bornovadaki bütün mağazalara girdik çıktık. Ciciler baktık bir sürü. Dayanamadık bişeyler da aldık ufak tefek. Bana da saolsun bir sürü güzel şey almış pınarcım. Hepsi harika. Yeniden teşekkür ediyorum ona. Fotolar kısmında onları da göstericem sizeeee.. Daha çok gezmek istiyorum ben geldiğimde pınaaaarr tamam mı. Hehee ben gezenti insan:) Canım çok da tatlı maşallah. Yıllardır arkadaş gibiydik onunla da. Herşey çok güzel geçti. Yeniden görüşeceğimiz zamanı heyecanla bekliyorum.

Nihayet Alev ve Alper le de görüşebildim. Geçen İzmit tatilinde görüşememiştik pek üzülmüştüm. Konuştuğumuz gibi Hoşgör Pastanesinde buluştuk. Frambuazlı pastamızı yedik ve hoşgörün süper limonatalarından içtik. Alper i görmeyi heyecanla bekliyordum. O kadar tatlı bir çocuk ki maşallah tam yemelik. Alevin blogunda anlattığından daha tatlı. O yanaklarından öpmek için çok çaba sarfettim ama malesef öptürmedi bana kendini. Ben de zorlamak istemedim. Ama bir dahaki sefere görüştüğümüzde kocaman bir öpücük onu bekliyor olacak. Alevciğim de bana harika hediyelere getirmiş bir sürüüü hemde. Çook güzeldi hepsi. Kullanıyorum burda getirdiklerini. Alper de bana mektup yazmış ben ona yazmıştım burdan o da cevap yazmış. Harika bir mektup. Umarım yeniden yazışırız küçük arkadaşım alper ile. Ona yazmak için bir sürü renkli kağıtlar aldım kendime izmitten. İyiki tanıdım onları da. Çok tatlılar. Bir dahaki seferi iple çekiyorum.

Fırsat bulup istanbul a gidemedim. Sadece vize işim hallolur ümidiyle gittim bir gün birkaç saatliğine ama o da olmadı geri döndüm. O yüzden istanbul daki blog arkadaşlarımı aramaya fırsatım olmadı. Bir dahaki gelişte umarım onlarla da görüşme olanağım olur. Heyecanla bekliyorum. Şimdilik bu kadar benden. Yeni yazıları fazla uzatmadan yazacağım bu sefer. Artık başadım bir kere. Tatilde 525 tane fotoğraf çekmişim tabi hepsini koymam imkansız ama elimden geleni yapacağım. Benden herkese sevgileeeerr..

13 yorum:

  1. Canım karıcığım,

    Blog arkadaşlarınla görüşebilmene çok sevindim. Ama ben de seni burda çok özlemiştim. Görüşebilmemize de çok sevindim :)
    Hoş geldin.

    YanıtlaSil
  2. Tugbacim gecmis bayramin kutlu olsun, ozlettin kendini :))
    Arkadaslarinla guzel vakit gecirmene cok sevindimm :)) Guldemcim'i de gormussun :))
    Hosgeldin tekraaar :)

    YanıtlaSil
  3. KISKANDIM,senle fazla görüşemedik,canımın içi.............öptüm ikinizi de
    canlarım.bye

    YanıtlaSil
  4. Çok kıskandım ama yaaaa. Bir biz buluaşamadık. Biliyorsun Derin gripti ve o gün doktora gidiyorduk...Neyse, bir daha ki gelişine inşallah...Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  5. Bizi yemişsin arada tubiş yaa:))fotolar şişko mu çıkmış yoksa:))şişkoyuz zaten yaa:)bu arada bayram mesajıma cvp alamadım almadın mı yoksa unuttun mu cevaplamayı..benim dandik telefonumda iletim raporu yokda:))

    YanıtlaSil
  6. Senin gibi sıcak kanlı birini tabiki sıcacık insanlar bekleyecek. Ne güzel şeyler yazmışsın, sağol canım. Alper seneye okumayı öğrenince eminim çok iyi bir mektup arkadaşı olacak sana ama birazcık bekle tamam mı :) şimdilik ben yazıcı olurum ama :)))

    Bizim fotoları bir ara bana da yollarmısın canım? Ben çekmemiştim ya o yüzden :(

    YanıtlaSil
  7. Faleeecimm;
    blog arkadaşlarımla görüşebilmemize ben de çok ama çok sevindim.ama en çok da nihayet seninle görüşebilmemize çok sevindim:):)yanına geldim ya çok hoş buldum..mucks

    Sevgili Moonsun;
    canım senin de geçmiş bayramını kutlarım.bir bayram mesajı yollamıştım sana umarım almışsındır.güldemi de gördüm evet çok güzeldi.inşallah seninle de görüşebilmeyi umuyorum bir gün.seninle de güzel vakit geçireceğimize eminim..sevgiler.öpücükler

    Babacım;
    heehe kıskanç seniii..valla pek görüşemedik evet..zaman çabucak geçti ee 10 gün falan da yoktum tabi izmitte.geldiğimizde yine sıkça görüşürüz inşallaahh..öpüyorum kocaman..tombilicim benim..

    Handecim;
    canım yaa kıskanmaa noolur..ben de çoküzüldüm seni göremediğime ama bir dahakine diyorum.derincik hastaydı evet bana yazmışsın ben de sana yazmıştım aldın umarım.siz iyi olun aman..geldiğimizde haberleşiriz.öpüyorum ikinizi de kocaman.

    Pınarcıııımmmm;
    seni ne yicem yaa aşkolsun.face de görmedin tabi fotoları.buraya da koycam yavrum daha yeni başladım yazmaya.aşkol yanee:)şişkosun şişkoyum şişkoyuzz..böhüüü..diyet öğren de benim de yapabileceğim gibi bana da söyle artık yaa.yaza halletmemiz lazım kiloları alooo..bayram mesajın gelmedi cnaım bu arada.ama sana bayram maili atmıştım ben de umarım almışsındır şeker.şu dandik telini de değiştir artık :):)öptüm

    Alevcim,
    canım güzel sözlerin için teşekkürler.alperin okuma öğrenip bana da güzel şeyler yazmasını heycanla bekliyorum canım.sen yazıcılık görevine bir müddet devam edeceksin ama:)sana fotoları yolladım canım bu arada.öpüyorum kocaman.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Çok sevindim blog arkadaşlarınızla buluşmanıza.
    Daha önce blog'umda yazmıştım. Gamze (eşim) klansavaşları oynuyor.Bizim klanımızdaki oyuncularla Ankara'da 4-5 kez buluştuk. Çok ilginç oluyor. Hiç görmediğiniz insanları sanki daha önce tanışmışsınız gibi tanımak.

    Kemeraltı deyince taaa küçüklüğüme gittim..Bir İzmir'li olarak Kemeraltı'nın bendeki anıları anlatmakla bitmez.
    Bayramlarda, yeni yıllarda yada başka günlerde, giysilerimizi hep ordan alınırdı. Seviçle dolaşır sevinçle evimize dönerdik.

    Tabii bir de fuar.

    En kısa zamanda tekrar doğduğunuz, büyüdüğünüz topraklarda olmanız dileğiyle....

    Yiğit kardeşime de çok selamlar.

    YanıtlaSil
  9. Ben face kullanmıyorum biliyosun görmedim tabe:)bana ters:)diet olayı mart nisan aylarında kapımızı çalar..yoksa sitenin havuzuna girme şansımız yok..hertürlü taşırdınız havuzu esprisi yeriz sölim:)maili görmedim kuzu bakıcam hemen..beleş telefon baldan tatlıdır tubili:)

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Demli Hayat;
    gerçekten de söylediğiniz gibi ilginç oluyor buluşmalar ama bir o kadar da güzel. birbirini tanımayan insanlar ilk görüşmede bu kadar sıcak olabilirler birbirlerine. harika bir duygu.şu zamanda insan ilişkilerine baktığımda kendimi çok şanslı buluyorum bu konuda.siz de şanslısınız.bizim gibi güzel insanların hepsi şanslı.izmire hemen alıştım ben de.seviyorum çok.kemeraltına ise bayılıyorum.her gittiğimizde uğramadan olmuyor zaten.beni sabah bıraksalar oraya akşam zor çıkarım sanırım.eşiniz gamze hanıma selamlar sevgiler,yiğitin de size çok selamı var bir izmirli olarak:)

    Pınarcım;
    şekerim valla diet şart.havuza gir tabi sen ohh ne güzel.alır eşyaları gelirim valla yatıya ona göre:):)hayırlısıyla bitsin de bi eviniz şekerim.sabırsızlıkla bekliyoruz güle güle oturun a gelmeyi, hediyemizle:)face dekilerden karma yapar ben sana mail atarım şekerim merak etme.öptüm

    YanıtlaSil
  11. eşyaları toplar gelirim diyo şuna bak..gel senin eşyan zaten bi bavul kitap:)bir tane buda tütsü falan..ben yer açarım sana:)hediyeleri bekliyorum tabi yanlız borcam olmazsa bi zahmet:)biliyosun alerjim var:)

    YanıtlaSil
  12. Pınarcım;
    valla bi bavul yeter mi bana bilmem biliyorsun beni her yere taşıyorum bir sürü.yakında fıtık oluncam.kendimi bildim bileli elim bir gün boş bir yere gidemedim yaa.sen bana havuz manzaralı bir yer ayarla cicim.ooh ne güzel karşılıklı kahve içeriz.tütsümüzü de yakar yoga yaparız.borcam da da yaparsın bişeyler artık pasta börek..sana borcam alcam bu sefer:):)

    YanıtlaSil
  13. Yoga beni bozar yaa ben iki dk dikkat toplayamayan insanım..nasıl durucam:)kıpır kıpır:D duramam uzun süre..Borcamı kafana yersin tubili:))..
    Şu babacın nasıl nazik adam yaa ümit amcacım saygılar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)