16 Ocak 2009 Cuma

Flame'den bana yeni bir mim: Makyaj malzemeleri

Bu konu aslında tam benim konum. Zira kokoş olmayı iyice sevdim hatta benimsedim. Kıyafetler konusunda burada pek rahat olamasam da yani Türkiye deki gibi çok gezemediğimizden öyle çok çeşitli şeyler giyemiyorum çok da süslü olamıyorum tabi. Ama her gün düzenli makyaj yapıyorum diyebilirim. Cildim yağlı bir cilt aslında karma demek daha doğru. O yüzden kaliteli ürünler kullanmaya özen gösteriyorum artık. Eskiden pek önemsemezdim. Fakat cildimde küçük pembe lekeler oluyor arada. Neden bilmiyorum. Yediklerimden de olabilir. Belki Türkiye tatilinde bir cildiyeciye gidebilirim .Kullandığım makyaj ürünlerinden de kaynaklanıyor olabilir tabi. En sevdiğim renk tonu allıkta, rujda ve far da şeftali rengi. Bana da yakıştığını düşünüyorum. Önceden hiç kullanmazdım bu rengi sonra bir alıştım bırakamıyorum. Hatta burada bulamayacağım ürünleri bitmesin diye kıyamadığımdan gıdım gıdım sürüyorum. Rengaren ve çoklu farlara bayılıyorum. Yani en sevdiğim şey makyaj malzemeleri edinmek. Canım arkadaşım Melda'nın bana hediye aldığı çanta da makyaj malzemelerimi taşımak için birebir. Her seferinde iyiki almış diyorum. Ancak ona sığabiliyorum zaten bir sürü makyaj çantam olmasına rağmen. Hem desenini de seviyorum içimi açıyor..Bakalım siz de beğenecek misiniz?

İşte benim meşhur çantam bu. İçi kocamaann. Assortie den almıştı eğer almak isteyen varsa diye söyleyeyim dedim belki vardır hala..

Bunlar da benim farlarım. En çok bir sürü renk olan çoklu farları seviyorum. Bu yüzden genelde onlardan almayı tercih ediyorum. Markası Estee Lauder . Yeşil olan simli farımı pek kullanmasam da seviyorum onun markası da Verita. Ama en çok sevdiğim yeşilin yanındaki şeftali far. O biraz parçalandığı için içini açmadım. Markası onun da Verita.Ruj en sevdiğim makyaj malzemesidir benim. Kokularına da bayılıyorum. En güzel kokan Flame'in de çok sevdiği Loreal'in Glam Shine olanı. Çoklu rujumun da renk seçeneklerini seviyorum onun da markası Estee Lauder. Yanında de aynı markanın şeffar parlatıcısı var. O da pek güzel kokuyor. Clinique 'İn bir tarafı parfum bir tarafı ruj olan ikilisini de çok seviyorum. Onun da rengi şeftali. Parfüm ine Happy. Yanında taşımak çok kolay; hem de çok kullanışlı..
Fondöten kullanmayı çok sevmesem de yine de tercihim Max Factor 'un Age Renew'u. Rengi biraz pembe geliyor bana ama bu gidişimde belki değiştiririm. Önerisi olan arkadaşım varsa bu fondöten konusunda bana yazabilir. Tabi bir de pudra ya da fondöten olmayan ikisinin karışımı olan türler var sanırım. Onlardan kullanmadım. Nasıl sonuç verdiğini bilemiyorum. Aşağıdaki kalemlerin ise çoğu göz kalemi. Sadece siyahın sağındaki şeftali rengi olan kalem dudak kalemi. Çok da memnunum ondan markası Flor Mar. Diğerlerinin de aynı. Ama onlar normal kalem gibi değil de ucu çıkmalı olanlardan. Bence onlar daha etkili normal kalemden. Oldukça da yumuşak..Göz altı kapatıcısı olarak Loreal kullanıyorum. Bembeyaz olmasını seviyorum. Rimellerim ise biri kahve biri de siyah. En çok kullandığım renk genelde kehverengi. Yine Loreal'in Lash Architecth'i.

7 yorum:

  1. çantaya bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. Çantaya ben de bayıldım ama içindekilere çok şaşırdım. Gerçekten bunların hepsini hergün kullanıyor musun? Ben bir ruj bir allık kullandığım için sadece onları taşırım yanımda. :))Hafifim hafifsin hafif :))

    YanıtlaSil
  3. Güldemcim;
    Beğenmene sevindim valla inan bende bayılıyorum çantama..

    Handecim;
    Canım bende kendime şaşırıyorum önceden hiç böyle değildim.Ama orada gördüğün herşeyi kullanıyorum canım.Bir gün birini bir gün birini..Makyaj malzemesi delisi bir kokoş oldum iyicee..

    YanıtlaSil
  4. Yaşasın renkler :)

    Çantan çok güzelmiş hiç dikkatimi çekmemiş hayret Assortie'de :)

    Ruj ve rimellerimiz aynı. Ben sıvı fondöten kullanmayı sevmediğim için stick olanları tercih ediyorum. şu an Max Factör'un stickini kullanıyorum tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. Vallahi ben şimdi Yiğit kardeşime acıdım...

    Niye Maden Mühendisi olmuş ki.... Para filan kalmaz onda..Keşke bujiterici,kozmetikçi filan olsaymış...

    YanıtlaSil
  6. Alevcim;
    bencede yaşasııın renkleeerr:)O çantayı alalı uzun zaman oldu aslında canım çok yeni değil yani belki o yüzden görmemişsindir ama geçen izmite gelişte assortie de farklı desenleri ama model olarak aynısı vardı.Güzel şeyler oluyor orada ben seviyorum valla..Sıvı fpndöteni ben de sevmiyorum zaten az da kaldı belki bu sefer bende seninkinden denerim bakalım memnun kalacakmıyım?Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Demli Hayat;
    Ayy yok öyle canavar sayılmam ben aldığımı uzun müddet kullanırım. En çabuk parfümlerim biter o konuda acıyabilirsiniz ona:):)Ama dediğiniz gibi eğer bijuterici falan olsaydı asıl o zaman yanardı ve hatta bence eminim batardı kısa zamanda.Ben her girdiğimde birşeyler alarak çıkardım çünkü dükkandan sanırım:):)Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)