17 Mayıs 2009 Pazar

Süppper haftasonu

Gerçekten de başlıkta belirttiğim gibi süper güzel bir haftasonu geçirdik. Daha önce anlattığım Cezayir'e gelen arkadaşım Pınar ve eşi Devrim bizi perşembe akşamı yemeğe davet ettiler. Aslında ben perşembe günü gündüz pınar'ın yanına gidecektim ama ayarlayamadık bu yüzden iş çıkışı eşimle birlikte gittik. Trafik yüzünden oraya varmamız zaten 8.00 i geçti. Evlerinin yeri çok merkezi. Çok da kolay bir yerde. Manzaraları da çok güzel ben çok beğendim. Tam karşılarında kocaman bir park var. Bir çok apartmana göre de oturdukları apartman bakımlı ve temiz. Evleri de bizim evimiz gibi kutu gibi bir oda bir salon. Eee zaten iki kişi için oldukça ideal. Pınarcım sağolsun çok güzel ağırladı bizi. Zaten gülen yüzü yetiyor insana. O akşam çok güzel vakit geçirdik hatta eve dönmedik o gece de onlarda kaldık. Nasılda ertesi gün de tatildi. Birlikte geçirelim istedik günümüzü. Hazır bulmuşken birbirimizi kolay vazgeçemedik. Bizim için de büyük değişiklik oldu. Sanki Türkiye'de gibiydik. Yemekler güzeldi, sohbet güzeldi. Hatta gecenin sonunda film de izlemeye başladık ama yorulmuşuz sonuna kadar sabredemedik.

Akşam yemeğimizden güzel bir kare. Arkadaşım döktürmüş fırında köfte yapmış, benim sevdiğim erişteli çorbadan yapmış, pilav yapmış, peynir tatlısı da yapmış. Ellerine sağlık.

Yine aynı akşamın fotografta eşim olan versiyonu :)

Kahvaltı soframız da süperdi. Hele fıstık ezmesi bitirdi bizi yaa özlemişiz nasıl da. Reçeller de harika tam bir türk kahvaltısı yaptık..


Kahvaltı sonrası türk kahvesi eşliğinde sohbet ettik sonra da eve döndük biz. Akşam da onlar bize geldiler. Evimizi elleriyle koydukları gibi buldular vallahi. Mangalımızı da yaktım bahçemizde. Çok eğlendik yine. Gece gittiler. Laf lafı açtı. Şimdi yeni planlara gebeyiz artık. Yazının ikinci bölümünde de sizin için pınarların evinden çektiğim Cezayir manzaralarını göstereceğim. Şimdilik bu kadar. Herkese sevgiler.

4 yorum:

  1. Tugbacimmm..
    Yeniden cok tesekkur ederim sanaaa... Anneler gununde beni hatirlaman, araman.. hic unutamayacagim:)) Cok naziksin ve tatlisin..
    Binlerce opucukler ve sevgilerrr:))

    YanıtlaSil
  2. Çok keyifli bir haftasonu olmuş sofra da müthiş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. Pinocum,
    canım ne demek..seni mutlu ettiysem ben de mutlu oldum o zaman. içimden geldi bir anne olarak sana o güzel anı yaşatmak istedim yeniden taa uzaklardan.ben de seni kocaman öpüyorum canım.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Deryacım;
    gerçekten çok keyifli oldu. nasıl da ihtiyacımız varmış böyle güzel sohbete güzel bir arkadaş ortamına..sofra da pek güzeldi evet.teşekkür ediyorum canım sana..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)