2 Mayıs 2009 Cumartesi

Yine bir cuma tatilinden görüntüler

Artık havalar eskisine nazaran çok daha iyi. İki gündür yine yağmur baskın çıkmaya çalışsa da pek başarılı olamadı. Akşamlar ona pay bırakıyorlar sadece. Dünün tatil olmasını fırsat bilip arkadaşlar ile program yaptık. Acele tarafından kahvaltımızı edip hazırlandık ve buluşma yerine doğru yollandık. Çıktığımızda hava hafif pusluydu. İçimden sinirlenmedim değil. Yine de uzun zaman idare etti aslında hava bizi. Çok güzel yeni yerler keşfettik. Parklar, heykeller, kocaman bir plaj ve şehrin merkezinin yeni güzellikleri. Yemeğimizi de yedik alışveriş de yaptık hep birlikte hoş vakit geçirdik. Hepimize iyi geldiğine inanıyorum fakat epey yorulmuşuz. Akşam eve vardığımızda pestil gibiydik. Hatta sabah erken yola çıkmamak için biraz dinlendikten sonra kampa geri dönmek için hazırlandık. O yorgunlukla sabah erken uyanmak gözümüzde büyüdü. İyiki de öyle yapmışız bugün bölünmemiş mis gibi bir uyku çektim. İşte dünümüzden birkaç görüntü;


Bu yerin merkez olduğuna inanmak epey zor aslında ama evet öyle. Daha önce bahsettiğim Casbah adlı yerin hemen yakınında. Yazın denize giriyorlarmış burada. Deniz de oldukça güzel görünüyor..

Bunlar da bizim kamptaki arkadaşlarımız. Mahir, Gülnihal ve sevimli oğluşları Kerem. Biz ona kısaca pambik diyoruz. Gülhinal'in burada olması benim için çok güzel oldu. Günlerim daha güzel ve dolu geçiyor. Bebek bakımıyla ilgili de epey şey öğrendim bu zaman içerisinde. Kerem paşa da kendini bir sevdiriyor ki maşallah ona. Kedicikleri falan unuttuk şimdi tek eğlencemiz pufidik pambik kerem:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)