22 Haziran 2009 Pazartesi

Düğünümüz vardı

Türkiye tatilimi biraz erkene almıştım Cezayirdeyken. Çünkü babamın kuzeninin düğünü vardı yalova'da. Daha geldiğimin ertesi günü elbise arayışı içerisine girdiğimi yazmıştım önceki yazımda. Perşembe akşamından da yalovaya gittik kına gecesi için. Ardından da düğünümüz oldu. Gerçekten çok eğlenceliydi. Bizim düğünümüzden sonra yeniden bir düğünde bir araya geldik ve çok eğlendik. Bizim ailemiz maşallah pek şen şakraktır zaten. O yüzden bol bol güldük. Ben oldum olası kalabalık aileleri sevmişimdir. Hele böyle herkes de bir araya gelince o zaman işte değmeyin keyfimize.

Kuzenlerimle güzel bir hatıra fotoğrafımız da oldu. Sağımdaki kuzenim Batu ortada ben ve solumda da kuzenim Enver. Enver ile 20 senedir görüşmemiştik herhalde. Benim düğünümde de askerdeydi sonra istanbuldaydı. Yeni döndü Yalovaya. Çocukluk anılarımızdan bahsettik epeyce. Ne kadar çabuk da geçiyor zaman deyip durduk. Ben evleneli 2 sene olacak bile ağustosta. Mini mini çocuklarken bir anda kocaman insanlar olduk bile. Hayret ifadeleriyle bitti çoğu cümlemiz. Ama iyiki de birlikteydik. Batuyla daha sık görüşmüştük. O bizim düğün gecemizde askerden gelmişti. Ne güzel bir tesadüftü. Şimdi de yine bir düğün vesilesiyle bir araya geldik. Çok da mutlu olduk..

İşte bizim güzel gelinimiz Songül abla. Kuaförde saçlarını yaptırdıktan sonra duvağını taktırırken. Burada biraz ciddi bakmış ama ben bu fotoyu çok sevdim. Siyah beyaz olması da ayrıca güzellik kattı fotoğrafa. Tabi bu saatlerde gelin son derece heyecanlıydı artık..

Nikah salonunun önünde toplandığımızda durur muyum ben hiç. Çıt çıt çektim yine her anı. Bol bol da fotoğrafımız oldu bakıp duruyoruz. Biz dönmeden evvel de Enver bir slayt gösterisi hazırladı her çektiğimiz kareyi müzik eşliğinde izledik. İzlerken yeniden eğlendik..


Bunu da babam nikah bittiğinde çekti hemen sağolsun. Yoksa öyle az fotoğrafım var ki düğünde. Tabi devamlı ben çekim yaptığım için giremedim karelere. İyiki çekmiş babam. Pek hanım hanımcık çıkmışım sanki:)

Bu fotoğrafı da Batu çekti. Makina ile deneme yapıyordu. Ben çok sevdim. Aslında bu fotoğrafın devamı da var arka arkaya çekti ama hepsini koymaya üşendim. En beğendiğim kareyi seçtim ben de..
Gelin ve damat ilk danslarını yapaken renkli konfetiler attı Batu ve ablası Berna. Çok güzel oldu. Hepimizin en beğendiği fotoğraflar arasında yerini aldı bile bu fotoğraf. Kameraman da çıkmasaymış iyi olacakmış ama o telaşta ancak bu kadar yakalayabildim..

Gecenin sonlarına doğru herkes çakırkeyif oldu tabi. Şarkılar, türküler söylendi mutlulukla. Her günümüz böyle olsun inşallah bundan sonra da.

3 yorum:

  1. Remine bayıldım hanım :)
    Bu ne güzellik böyle.

    YanıtlaSil
  2. Beğendin mi beni bey:)çok mutlu oldum. ben de beğeneceğini tahmin etmiştim zaten..gerçekten güzeldim yahuu sen de olsaydın görseydin keşkeeee..öpüldün kocamannn..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)