3 Temmuz 2009 Cuma

Müzik ve tatil keyfimiz

Yazlıkta günler çok güzel ve aynı zamanda da çok çabuk geçti. Şimdi izmit'e döndük bile ama yeniden gideceğiz. Geçen hafta sonu çocukluk arkadaşlarım da geldiler yine eski grup kurulmuş oldu. Çok güzel zaman geçirdik birlikte. Cebeci de Hany barda Grup Gündoğarken sahne alacakmış. Biz de hemen soluğu orada aldık. Işıl ve Safa rezervasyonu hemen yaptırmışlar zaten sağolsunlar. Yemeklerimizi yedik ve yola koyulduk. Pek güzeldi. Havai fişekler atıldı çıstak çıstak parçalar da çalındı ve sonra gündoğarken'i dinledik. Uzun zamandır böyle bir organizasyona dahil olmamıştım süper oldu benim için..

O güzel geceden çok güzel bir hatıra fotoğrafı.. Bakıp bakıp anarız artık. Çocuklar gibi şendik zaten şarkılara eşlik ettik sohbet ettik ve en sonunda da dayanamayıp "bi fotoğraf çekilebilir miyiiizzz" dedik tüm şirinliğimizle..Zaten bizden başka da hayranlıkla dinleyen yoktu. Herkes o kadar çok konuştu ki şarkıları duymadılar bile bence. Genelde yaş ortalaması küçüktü ama tabi görüntü hiç de öyle göstermiyordu malum artık çocuklar bile iri yarı olmuş vaziyetteler. Sanki Bodrum da gece kulübüne gider gibi mini mini şortlar devasa topuklu ayakkabılarla falan gelmişti bayanlar. Güldük. Biz de kot ve spor ayakkabı takıldık ne de olsa orası Cebeci. Kokoşluğu bir yere kadar kaldırıyor bence..

Sonraki gün de deniz faslımız için ışıllarda buluştuk ama o gün hava biraz kapatmıştı denize gitmekten vazgeçtik. Tavla oynadık önce ışılla biz sonra Banu ve Gamze geldiler sohbet ettik Işıl bize çay yaptı mamalar yedirdi. Eee bu güzel grup bir araya gelmişken Tabu da oynanır yani dimi ama. Gülmekten koptuk zaten. Bir dahaki sefere yine bir tabu akşamı düzenleriz artık..

5 yorum:

  1. Aman da aman
    ne guzel keyifler yapmissiniz :)
    Her yaz icim bi tuhaf oluyor zaten
    oyy oyy

    YanıtlaSil
  2. Yiğit Tekeli7 Temmuz 2009 19:50

    Ben de tabu oynayabilir miyim sizinne?? :)

    YanıtlaSil
  3. Serracımmmm;
    keyif yaptık seni de hep andık..unutmadık hiç yani.hep aklımızda kelimelerimizdesin..tabu oynarken de sen de olsaydın diye geçirdim içimden.inşallah bir dahaki seneyee.içinin tuhaflığını inan çok iyi anlıyorum canım.öpüyorum kocaman seni.elimden geldiğince haber ulaştırırım ben sanaaa.

    YanıtlaSil
  4. Şiriiiiiinn;
    sen oynayamazsın işteee bizimneeeen:)kıskan sen..ayy kıyamam ki ben sana yaa oynarsın tabi ben sana kopya da veririm şişşşş merak etme sen..seni seviyorummm canım..az kaldı gün saymaya başladım ben:)mucks

    YanıtlaSil
  5. ben de birşeyler yazayım dedim...güzel bir yaz geçiyor..seneye daha kalabalık olmak dileğiyle..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)