21 Eylül 2009 Pazartesi

Mutlu Bayramlar

Merhaba herkese. Biliyorum bu sefer yine sıkça yazacağım dedim ama yazamadım. Çok üzülüyorum yazamadığım için. Ama inanın ki öyle az zaman kalıyor ki bilgisayara bakmak için. Zaten o kalan zamanımı da internet başında harcamak istemiyorum. Memleketteyken zaman daha da kıymetleniyor adeta.

Bayramda ailemle ve eşimle yanyana Türkiye'de olmak çok güzel oldu. Ne de güzel denk geldi bu sefer. Eşimin erken gelmesini çok istiyor fakat pek ihtimal vermiyordum iş yoğunluğundan dolayı. Neyse ki harika bir gelişme oldu ve geliverdi. Birlikte zaman geçirmek çok güzel. Daha nice güzel şeyle olsun umarım hayatımızda. Bilgisayarımı da tamir ettirdim nihayet. Laptopumun klavyesini düzeltemediler yenisini almak durumunda kaldım. Ama olsun yine de artık çalışıyor. Bundan sonra ona daha iyi bakacağım.

Bayram havası her yerde, tüm sokaklar ve caddelerde, pencerelerde, balkonlarda, insanların yüzlerinde. Yürürken karşılaştığımız insanların güzel giyinmeleri, bayramın çoşkusu içinde selamlaşılması, herkeste daha başka bir ruh halinin ortaya çıkıvermesi bu zamanlarda son derece güzel. Keşke bayram hiç geçmese diyor insan içinden. Ve keşke böyle zamanlarda tüm sevdikleri aynı anda aynı yerde olabilse herkesin.

Umarım herkes aynı bayram sevinci ve coşkusu içinde geçiriyordur günlerini. Buradan tüm sevdiklerimin, arkadaşlarımın, ailemin, tanıdığım ve tanımadığım tüm insanların bayramını büyük bir içtenlikle kutluyorum. Herkese böyle gülücük dolu günler diliyorum. Bayram şekeri tadında..

En yakın zamanda yeniden görüşmek üzeree..

2 yorum:

  1. ailen ve sevdiklerinle olmana çok sevindim nice şeker tadında bayramlar senin olsun.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sevgili Karamel Mutfak;
    çok teşekkürler canım.aynı güzel dilekleri ben de senin için diliyorum..kocaman sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)