15 Kasım 2009 Pazar

Arkadaşlarımızla güzel bir gece

Dün gece Mısır-Cezayir maçı sebebiyle bizim evde toplandık. Günlerdir tüm cezayirliler bu maç için sokaklardaydılar. Çok mutluydular. Tabi biz de artık Cezayirli sayıldığımız için maçı heyecanla bekledik. Epey de güzel bir maç oldu. Doğrusu böyle heyecanlı olabileceğini düşünmemiştim. Malesef ki yenildiler. Hem de son dakika golüyle. Çok üzüldük. İstiyorduk kazanmalarını..

Biz de bu vesileyle güzel bir akşam geçirdik. Ben yine meşhur pufidik muffinlerimden yaptım parça çikolatalı. Çay demledim. Maç esnasında da çerez falan atıştırdık. Sonra da arkadaşlarımızın getirdiği kavunu kestik hapur hupur da yedik. Şu anda bulunduğumuz şehir kavunlarıyla meşhur. Belki de bu denli tatlı bir kavun yememiştim buraya gelmeden evvel. Bizim nasıl Kırkaağaç kavunlarımız vardı Cezayirin de Tizi-ouzou kavunu meşhur. Yılın her zamanı afiyetle yenebiliyor. Düşünün kışa girdik ama her yerde onlarca kavun var..

Bunlar da güzel akşamımızdan görüntüler. Yeni arkadaşlarımız pek tatlılar. Gece pek eğlendik birlikte. Lyn türkçe bilmiyor ama fransızcası çok iyi ve ingilizcesi de var. Bugün birlikte fransızca kursuna görüşmeye gideceğiz lyn ben ve duygu. Bu akşam da Lyn'lere davetliyiz. Hepimiz gezmeyi sevdiğimiz için böyle her akşam birimizde toplanıyoruz nerdeyse. Çok da eğlenceli oluyor. Bundan sonra daha sık fotoğraf koyacağım bloguma demek ki..Yeni fotolar için bekleyin. Sevgiler herkese. Güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum.

2 yorum:

  1. ne güzel görüntüler kavun hastası olarak her mevsim yemeyi çok isterdim

    YanıtlaSil
  2. Canım fotolar güzel oldu valla ya evet.hatıra işte..sen gel buraya burda her mevsim kavun bol hemde bal gibi..o zaman bundan sonra senin kulaklarını çınlatırım ben yerken..getiriym sana diycem ama telef olurlar yollarda yaa..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)