2 Aralık 2009 Çarşamba

Ankara'da olmak

Bir haftadır Ankara'dayım. Bayram arifesinden beri. Günler yine birbirini kovalıyor zaman hızla akıyor. Ankara'nın soğuğunu da unutmuşum ilk onu farkettim geldiğimde. Nasıl da yakıyor insanı. O kadar sene ben bu soğukta nasıl yaşamışım dedim hep kendime. Hala daha diyorum zaten.
Ankara benim için hep önemli oldu bambaşka bir şehir oldu. Bakıyorum da hala öyle. Ama içinde eskiler yok diye biraz tatsız. Çıkıp dolaşacağım eski günlerimdeki gibi eğleneceğim saatlerce sokaklarda yürüyebileceğim arkadaşlarım yok artık. Kimi çalışıyor görüşemiyorum dilediğimce kimi uzaklarda kimindense haberim yok. Yine de herşeye rağmen şehrin kokusunu duymak o eski ama bildiğim hisleri yeniden yaşamak güzel.
Nete girip de yazamıyorum pek. Kendimle çelişiyorum farkındayım. Hep daha çok yazacağım diyorum ama bazı şeyler beni alıkoyuyor. Birazdan dışarı çıkacağım yine. Ulus tarafında gezeceğim.Kaleye çıkacağım, sonra hanlara uğrayacağım fotolar çekeceğim sonra da Rahmi Koç Müzesine gideceğim. Umuyorum ki güzel bir gün olacak bugün. Yarın da dönüyorum zaten. Döndüğümde evime fotolarla anlatmaya devam ederim..Sevgiler herkese

10 yorum:

  1. hayirli yolculuklar diliyorum sana evin de seni ozlemistir eminim :) daha once yorum yazmistim cezayir hakkinda bilgiye ihtiyacim var ev kiralari;cocuk icin okul vs hakkinda yardimci olursan sevinirim ben ummanda yasiyorum esimle birlikte sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Ankara'yı bir yazıda okumak bile bir garip hissettirdi,hep derim oradan haber aldığım kişilere;benim için havasını solur musunuz?

    YanıtlaSil
  3. ankara kalesının benım ıcın cok ozel bır yerı vardır..ıcım bır tuhaf oldu.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Oman;
    teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.evimi özledim gerçekten de daha yeni yeni alışıyorduk.cezayir hakkında bilgi istemişsiniz en kısa zamanda size yazacağım.mail adresinizi iletirseniz daha uzun yazabilirim..mutlu kalın.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Aylincim;
    ankara insanın üzerinde garip bir etki yapıyor gerçekten de..senin için de soludum ben canım sen merak etme..ama öyle soğuktu ki anlatamam valla içimize işledi:)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Berrin Deniz;
    ankara kalesi ve oradaki mekanlar çok güzel gerçekten de.ben de gidince bir tuhaf oldum uzun zamandan sonra.hatta hiç dönesim gelmedi inanın..sizi anlayabiliyorum..umarım siz de yakın zamanda gider anılarınızı tazelersiniz..sevgiler

    YanıtlaSil
  7. cevabin icin cok cok tesekkur ediyorum. mailimi verebilecegim bir link veya mail adresin varmi blogda kullandigin ? sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  8. sevgili oman;
    evet mailim var blogda ama sanırım dikkatini çekmemiş.ben yine sana yazayım..tugbatekeli@gmail.com dan yazabilirsin bana..sevgiler

    YanıtlaSil
  9. evet gozden kacirmisim galiba tesekkur ediyorum :)

    YanıtlaSil
  10. merhabaaa umarım iyisindir yani okuduğum kadarıyla iyisin :)
    ben bu ay sonu cezayire geliyorum biraz rotarlı oldu ama...
    senden bir ricam olacaktı gereksiz şeyleri yük etmek istemiyorum ama orda neyi bulup neyi bulamayacağımıda bilemiyorum
    en azından ilk etapta evde lazım olacak orda bulamayacağım bi şey varsa
    bana fikir verebilirsen sevinirim
    şimdiden teşekkürlerrr

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)