21 Ocak 2010 Perşembe

Bugün



Hava güneşli yine bugün. Kış kaybolmuş sanki ve yazla anlaşma yapmış yerine şimdi o bakıyor. Günlerdir evdeyim. Bazen canım ne yataktan kalkmak ne de panjurları açmak istiyor. Ama müzikle güne devam etmeyi seviyorum. Yapacak bir sürü şeyim var .Yapmalı! Artık printer de aldık sıra geldi masama. O zaman belki daha da motive olabilirim. Şimdi charlotte ile koltukta oturuyoruz o tabi her zamanki gibi uyuyor mışıl mışıl. Bir yandan da tenime değen pamuk tüyleri beni ısıtıyor. Kediniz varsa sobaya ihtiyacınız yoktur...Yarın tatil ama bize değil; yarın bana yine aynı gün. Burda hergün öyle. Çünkü hangi gün olduğunun bir önemi olmuyor burada. O yüzden Türkiye'ye her gittiğimde afallıyorum o karmaşa içerisinde. Maksat her güne yeni bir günmüş gibi başlayabilmekte. Değil mi ama? Herşey bundan ibaret. İnsan hayatını kendi güzelleştiriyor ne de olsa..

Öyle kısa kısa parmağımın dokundukları işte yazılanlar. Arada böyle karalayayım dedim. Daha sonra uzun uzun yazacağım.

Not: Bir de unutmadan yazmak istiyorum. Blogumun bu yeni üç kolonlu halini sevgili GeCe benim için yaptı sağolsun. Ben biraz kabiliyetsiz olduğum için bu konularda ondan rica ettim kırmadı o kadar işinin arasında. Ben bu yeni halini çok sevdim. Ona bir kere daha teşekkür ediyorum burdan ilgisi sevecenliği ve anlayışı için..

6 yorum:

  1. sayfanın yeni görünümü hayırlı olsun tatlım. çeyizlerine bayıldım. güle güle ve iyi günlerde kullanmanı dilerim...
    uzun zamandır uğrayamadım bloğuna şimdi bir çırpıda okuyucam hepsini ama bir haber veriyim sana. bloğumda seni mimledim. bir ara vaktin olurda yanıtlarsan sevinirim tatlım...
    öptüm.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bu hali blogun.. Keyifle yaz, hep yaz..

    YanıtlaSil
  3. Duygucum;
    sayfamın yeni halini beğenmene sevindim canım.ben de sevdim böyle olmasını. yazası geliyor insanın açıp baktıkça.bloguna da en kısa zamanda uğrayıp mimine cevap vereceğim canım. kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Alevcim;
    beğendin demek. teşekkür ederim canım. inşallah bundan sonra daha çok yazacağım. sevgiler öpücükler.

    YanıtlaSil
  5. canım hadi ama biraz silkelen canlan gün boyunca yapacak çok sey bulabilirsin mesela dekore edilecek koca bir evin var, keşfedecek yeni bir şehir ne güzel

    YanıtlaSil
  6. Gececim;
    valla doğru diyorsun iyice bir silkelenmem şart. dekore etme konusu süper olur tabi de evde biraz sorunlar var o yüzden dekorasyon şimdilik yalan oluyor..halledebilirsek birkaç plan var evle ilgili.kendi evimiz olsa süper olurdu da şimdi burdaki eve de pek bişey yapası gelmiyor insanın..görüşmek üzere yeniden:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)