4 Nisan 2010 Pazar

Mutlu yıllaaaar sanaaaa

Bugün canım babamın doğum günü. Ben de ona burdan şarkılar söylüyorum. İyiki doğduuuun babaaaa iyiki doğduuuun babaaaa mutlu yıllaaaar mutlu yıllaaaar mutlu yıllaaaaaar sanaaaaa:):)


Seni çook seviyorum canım babam..

Yeni yaşında senin ve ailemiz için herşeyin çok daha güzel olmasını diliyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk en önemli şeyler hayatımızdaki. Hep bizimle olsun güzellikler. Hep yanyana kalalım. Bundan sonraki doğum günlerinde yanında olmayı diliyorum ben de bugün. Sana cici süslü pasta da yaparım beeeen. Hediyeni de geldiğimde vereceğim burdan şimdi söyleyeyim ama süpriz olsun gerisi..Keşke yanyana olsaydık da güzel bir gün geçirseydik bu güneşli pazar gününde. O sana en büyük hediye olurdu biliyorum ben:) Artık birkaç ay sonra kutlarız yeniden seninkini de anneminkini de..

Öpüyorum seni babacım güzel yanaklarından..
Mutlu kal ve hep gülümse..

14 yorum:

  1. eee ne güzelmiş, kutlu olsunmuş, bir an önce kızına sarılsınmış hatta :)

    YanıtlaSil
  2. Babanızın doğum gününü kutlarım.Ne güzel.Uzun uzun seneler hepbirlikte olun.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Tuğbam, babacığının doğum günü kutlu olsun.Umarım bundan sonra güzel günlerde hep birlikte kutlarsınız.Sevgiler.SLN

    YanıtlaSil
  4. ümit amcacımmm doğum günün kutlu olsunnn...

    YanıtlaSil
  5. Doğum günü kutlamanı ancak bugün okuyabildim.Bende seni çoook seviyorum,dileklerine katılıyorum.İnşallah güzel ve mutlu günlerde hep birlikte olalım.Sevgi ile kalın,mutlu olun ve sağlıklı yaşayın.Sizi çokkkkkkk seviyoruz.ÖPÜLDÜNÜZ,HEMDE KOCAMAN...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Evren;
    canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Babam okumuştur herhalde ama ben gene de senin için ileteceğim.Çok incesin. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar mkblkonsept;
    hoşgeldin öncelikle bloguma:) babam için güzel sözlerine teşekkürler. İleteceğim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Beyaz kelebekciiim;
    Canım teşekkür ediyorum sana da. Ben de umuyorum artık zaman hemen geçsin de gidelim kavuşalım hasret giderelim diye:)kocaman sevgiler benden de sana..öptüm:)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Düş bahçesi;
    sana da çok teşekkür ediyorum canım. Çok düşüncelisin:)sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Pınarcım;
    cicim teşekkür ederim..Babam görmüş okumuştur sevinmiştir şimdi heehe ne güzel. ben de çok mutlu oldum yazılanları görünce..öptüm canım. yeniden görüşürüüüzz:)

    YanıtlaSil
  11. Babacım canım benim. Olsun gördün ya yazıyı. zaten bakıyorsun biliyorum her zaman. güzel oluyor böyle okuduğunuzu da bilince tabi:)ben de seni çok özledim yakında görüşücez inşallah..öpüyorum kocaman. sen annemi de öp benim için. mucksss

    YanıtlaSil
  12. Merhaba, ziyaertiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve gizemli bir sayfanız var, Bu kadar uzaklat olmanıza rağmen bu kadar yakın bir enerji ve sevgiyle dolu olmanızın bunda büyük bir katkısı var sanırım. Sizi tanıdığıma çok sevindim. Her zaman beklerim.

    Bu arada babanızın doğum günü kutlu olsun, birlikte nice uzun ömür ve yaşlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Babalar bizim canımız , iyiki varlar...
    Babacığına mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)