21 Ağustos 2010 Cumartesi

Rutubetli bir geceden

Kampa geldik yemeğimizi yedikten sonra.Bugun inanılmaz rutubet vardı havada aksam da devam etti öyle terliyor ki insan üzerindekileri çıkartıp atmak istiyorum.Bayanlar yuruyuste beyler futbol oynuyor.Ben birkaç tur kostum su icinde kaldım.içimden bir bardak çay olsaydı keske diye geçiriyorum ya da şimdi deniz kenarında bir yerde olsaydım harika olurdu diye dusunuyorum.Lyn kopekleri leo ile gelmiş bu aksam o bile dili dışardan dolaşıyor sıcaktan fenalık geçirmek üzere.Sİmdi yanima duygu geldi o da feci terlemis.Suyu kana kana iciyor.Annelerimiz olsa "terli terli su icmeyin kızım" derdi. Böyle yakın olması işyerinin bulunmaz nimet gercekten yirmi dakikada geliyoruz arabayla aksamlari.Simdi erkekler ara verdiler maclarına ben hala tembellik yapıyorum o kadar yoruldum ki şurada uyuyabilirim. Eskiden kefkendeyken geceleri denizde yakamoz var mı diye bakmak için ne kadar heyecanlanirdik gecenin köründe o kayalardan iner suya bakardık simdi orada olmak zamanın icinden geçip o aksamlardan birine dönmek isterdim.

Bir de Sezen Aksu olmalıydı fonda hatta bir de buz gibi bira olmalıydı.Hararetli sohbetlerden sonra bir de sigara yakardik off o zaman en güzel kelimelerimi siralayabilirdim ardı ardına.

Bu nem dolu geceden yazacaklarım bu kadar.Erkekler mac skoru hakkında cocuk gibi tartışmaya başladılar bile. Ne de olsa futbol onların hayatının vazgeçilmezi. Bu uğurda çok şey yapabilirler:)

2 yorum:

  1. Erkekler ve maç ayrılmaz bir bütün onlar maalesef..

    YanıtlaSil
  2. Canım burası da aynı,hele kefken de,değil yakomoz evden çıkmaz istemezsin.Ama bir kaçgündür serinledi.Maçların da tadı tuzu yok.Yiğit üzülmüştür.GS yine yenildi,BJK gibi.Slm lar.bye bye.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)