2 Eylül 2010 Perşembe

Charlotte doğum yaptı minişlerimizden ilk görüntüler

Bu sabah herşey yiğitin işe gitmek için uyandıktan sonra salonun kapısını açmasıyla başladı. Normalde hemen ayaklarına dolanan charlotte; yiğiti anında es geçip süs olarak holde duran küpün içine girmiş. Odaya geldiğinde bugün doğurabilir dedi bana. Ben tabi uyku sersemi iken anında gözlerimi açtım bu sözleri duyunca. Daha sonra uyanıp hole gittiğimde hala küpün içinde oturuyordu. Birkaç saat sonra çıktı ort alarda gezindi. Daha sonra miyavlayarak beni yanına çağırdı ve küpün yanına doğum için hazırladığım kasaya oturdu, uzunca bir süre karnını sevdim okşadım. Devamlı sevdim ama çünkü ne zaman yanından gitmeye kalksam izin vermedi sanırım 40 dakika onun başında durdum. Sonra arkadaşım geldiği için salona gittim. Kontrol edeyim diye yanına gittiğimde küpün içinden bir koku geldiğini farkettim. Elimi içine soktum tuvaletini yaptı sandım. Bir de ne göreyim biiik biiik diye bir ses ve iki yavru:) doğurmuş meğer bizimki..Tabi hemen panik olarak yiğiti aradım napayım diye. Yiğit geldiğinde onu küpten çıkarttık, havasız ve dar olduğu için. Kasanın içine koyduk..O kadar tatlılar ki hemde mini minnacık..Üç tane yavru olduğunu o zaman daha net gördük. Belki daha sonra yeniden doğurur diye bekledik ama başka gelmedi. Bir tane sarı iki tane de siyah kedimiz var. Anladığımız kadarıyla bir siyah erkek. Diğer ikisi dişi diye düşünüyoruz. Sarı olanın adı SAFRAN, koyu siyah gibi olan SALEM, daha açık siyah ve belirgin kırçıllı olan da TESPİH...İşte ilk fotoğraflar:


Bu da lohusa kurdelemiz heehe:)Hemen buluverdim kutularımın içinden..

Yiğit en çok koyu siyahı sevmiş ben de sanırım sarı olanı. Büyüdüklerinde veririz diye düşünüyorduk ama sanki ayrılamayacak gibiyim :) en azından biri kalır diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda göreceğiz..

Hala heyecanlıyım ben aman kediler ezilmesin, bişey olmasın diye. Şimdiden sarı ile siyah minik patilerini ittire ittire meme kavgasına başladılar. Pek sesleri çıkmıyor.Yeni fotoğraflarda görüşmek üzere yeniden..
İyiki doğdunuz minişlerimizzzzzzzzz
HOŞGELDİNİZ!!!

16 yorum:

  1. :) NE tatli seyler! Ne mutlu ne guzel!

    YanıtlaSil
  2. ama çok ttatlılar yaaaaa

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir kadınsın sne, dokunduğun herşeyi güzelleştiriyorsun. e bu yaşta, anneanne de oldun, hadi hayırlısı. ama yavrularldan ayrılmamayı şimdidden başaramazsan ve senin kız bu hızla devam ederse, bir kaç yıla kalmaz bahçede çadır kurmak zorunda kalabilirsin, yiğitle kendin için.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ay canım yaaaa süperler..
    herşeyin miniği tatlı..

    YanıtlaSil
  5. Kıyamam ben onlara nasıl da güzellerr...
    İyi bak onlara ne kadar şanslılarr, sen varsın...

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bir haber çok tatlılar kurdeleye de az gülmedim

    YanıtlaSil
  7. Ay kıyamam Anneye, ben doğumlarına şahit olduğum için hiç kıyamıyorum.
    Ama yavrucuklarda çok tatlı hep vericez denir ama veremez insan. Ömürlü olsunlar.

    YanıtlaSil
  8. Turkuaz deniz;
    çok teşekkür ederim valla çok mutluyuz evet çok da tatlılar:)

    Sevimcim;
    teşekkür ederim canım..öptüm

    YanıtlaSil
  9. Evrencim;
    bunlar yine ne güzel kelimeler..beni mest ediyorsun valla:) utanıyorum..teşekkür ederim çok güzel düşüncelerin,yorumun için..sanırım ayrılmak zor olacak ama bakamayız 4 kediye kafayı yeriz herhalde:)dediğin gibi bizi kapı dışarı eder bunlar daha sonra..ama bir tanesinde gözüm var..bakalım ne olacak.azıcık ayaklansınlar da.şimdi mini mini uyuyorlar:)

    YanıtlaSil
  10. çok şekerler...

    biz ailecek kedileri çok seviyoruz,
    bir kedimiz ve ayrılık deneyimimiz oldu ,insanların çoğu eve hayvan almayı eşya almak gibi algılıyor oysa onlar hayatımıza bir girdimi ,dünyaya bakış açınız daha bi başka oluyor
    güle güle büyütün ,sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Cicim;pınarcım;
    valla kediler pek şeker..lokum gibi..bi atımlık hemen:)güzel bir duygu.hep diyorum bu ara biz bu kedişleri bu kadar seviyorsak kendi bebişimizi kimbilir nasıl sevicez dimi ama:)

    YanıtlaSil
  12. Özicim;
    gerçekten şanslılar evet.bilmem farkında mı bizim anne kedi ve farkında olacak mı minişler ilerde bu şanslarının ama iyi olsunla yeter..çok mutlu oluyoruz biz onlarla valla:)

    Gececim;
    kurdeleye biz de güldük.daha bişeyler yapıcaktım aslında ama zaman olmadı..belki yaparım başka şeylerde.hevesliyiz ya şimdi:):)

    Atölye kedi;
    valla insan vermeye kıyamaz gerçekten.ama kimse almazsa sokağa bırakmayacağım zaten kampa götüreceğim gözümüzün önünde olsunlar diye..yoksa vijdan azabı çeker insan herhalde:)

    YanıtlaSil
  13. Onlar uyurken;
    bizde aynı sizin gibiyiz valla.ben önceleri biraz tırsıyor yaklaşamıyordum ama bizim sıpa hayatımıza girdi gireli resmen çoğu şey değişti ve de güzelleşti.hayvan sevgisinin de önemini yaşadıkça anladım daha çok..hem bakımları önemli bir mevzu bir de evde oldu mu kedi dışardakilere de ilgi gösteriyor insan..başka türlü bir sevgi durumu diyorum ben buna.yaşamak lazım.şimdiye kadarki onsuz zamanlarım için üzülüyorum düşündükçe inan:):)sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  14. Genç Tekeli'ler,güle güle sağlıkla büyüsünler.
    Darısı sizin başınıza.

    YanıtlaSil
  15. oyyyy nası cırladım sesli sesli ofiste :))) çok tatlılar...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)