23 Eylül 2010 Perşembe

Gölge oyunu

Geçenlerde film izlemek için projektörü kurduğumuzda uzun zamandır aklımda olan bir şeyi nihayet gerçekleştirdik. Normalde film izlerken önünden geçerken oluşturduğumuz gölgeler beni güldürür, mutlu eder, çocuk gibi oyunlar yapmak gelir içimden. İşte yine böyle bir günde bu kareleri yakaladık. Ve devamını da getirmeyi düşünüyoruz. İlk sefer için bunlar yeterli geldi. Yalnız bu kelebeği bir türlü yerine oturtamadım o ayrı. Yine de uzaktan bakınca fena görünmüyor. Lütfen yakından bakmayınız :):)

Burda ne mi yapıyorum?  Hehe tabiki Yoga..Yok yok canım sadece gölge oyunu işte..

Burada da dağılmış saçlarım ve patlıcan burnumla bendeniz..
Yiğite koştur koştur odadan şapkamı getirdim. Eline de bir sigara tutuşturdum. Bakalım daha ne şekillerde çıkacağız önünüze..Artık bir saksı mı olur, abajur mu olur, hatta çeşitli objeleri ve kedicikleri de bu şekilde çekmek istiyorum..
Bu da eşimin en sevdiğim marifetlerinden. Dumandan halkalar yapmak. Bir sonraki de ağzıyla su sesi çıkarmak yani suyun damlarken çıkarttığı ses..
Yeni blog yazımda görüşmek üzeree..Mutlu kalın!

4 yorum:

  1. Tuğbacım bu fotoğraflar harika..Ben olsam duvara asardım hemen bunları , hak ediyorlar :)
    Yenilerini merakla bekliyorum , kedili olanlardan isteyebilirim hatta, mümkünse :p

    YanıtlaSil
  2. Gölge oyunun iyi bir buluş,ve de çok güzel olmuş.Bu resimleri tablo yapabilirsin.Renkleri de çok güzel oturmuş.Bu arada Yiğit'inde marifetleri harika.Öpüldünüz,Bye bye...

    YanıtlaSil
  3. Serpilcim;
    Beğenmene sevindim. ne zamandır aklımdaydı ama ancak yapabildik işte.ben de güzel olanlardan çerçeveleyip asmayı düşünüyorum. sana da kedili olanlardan yollarım tamam. ama önce bizim kediyi o perdenin önünde durmaya ikna etmem lazım:):)öptüm

    YanıtlaSil
  4. Babacım;
    ne güzel de oyun bulmuşuz dimi yine kendimize:)renkler ile oynadım biraz daha da güzel oldu. böyle fotolar çekip üzerine de değişik objeler yerleştirmek istiyorum aslında ama daha yöntem geliştiremedim:)benim kocamın marifetleri vardır böyle komik komik işte:):)biz de seni öpüyoruz muckss..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)