25 Kasım 2010 Perşembe

Türkiye yolcusuyum

Bugün yine suratsız bir hava ile karşı karşıya kaldık. Artık kış geldi diyebiliyorum. Ama tabi pek memnun sayılmam bu durumdan. Bahar aylarını seven biri olarak. Türkiyede de havalar bozuyor artık yavaş yavaş. Yine eziyetli günler bizi bekliyor, soğuk, bitmek bilmeyen yağmurlar, hatta belki kar, trafik. Kışın en güzel tarafı soğukta sıcacık şeyler içmek, battaniyeye sarılmak ve kitap okumak herhalde. Daha da aklıma bir şey gelmedi inanın. 

Annemin rahatsızlığından daha evvel bahsetmiştim. Dün doktorla görüşmüşler ve cumartesi günü ameliyat olmasına karar vermişler. Zaten ameliyat olacağı kesindi ama zamanı belli değildi. Bir an evvel olması iyi olacak inşallah. O yüzden ben de hemen biletimi aldım anneciğimin yanına Ankaraya gidiyorum. Zaten bu söylediklerim hemencecik oldu. Bir anda ameliyat oluyoruz dediler ben de hemen bugün bilet işlerini hallettim. Ankara'nın soğuğuna doğru yol alacağım yarın sabah. İstanbulda da yağış falan varmış haberlerde duyduğuma göre umarım  uçak rötar falan yapmaz da gayet güzel bir şekilde inerim memleketime. Oradan da gelişmelerle ilgili yazmaya çalışırım. Kemoterapilerimiz iyi gelmiş çok şükür o bizi memnun etti sevindirdi. Şu ameliyat stresini de atarsak üzerimizden herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Benim pamuk şekerim zuzucum bir an evvel iyi olacak inşallah. Ben şimdiden uçak stresine girdim yine her zamanki gibi:) Kafamdan dış hatlardan iç hatlara geçmeye çalışıyorum:):) Ne bitmek bilmez stresmiş bu yahu:) Bana bir pasiflora şart oldu artık.. Ya da yanima daimi bir arkadaş. Yanımda kediciklerimden birini mi götürsem acaba:):)

Akşam bavul hazırlama seramonisi var tabiki. Bu sefer kalınlar girecek çantaya. Tiril tiril şeyler koymak daha bir keyifli oluyor halbuki ama napalım. Yumuş kazaklarımı ayırırım önce sonra sonra pantalonlar atkı bere falan ayırmaca. Aslında bavul hazırlamayı boşaltmaktan daha çok seviyorum sanırım. Bir bir yerleştirmek oyun gibi geliyor. Daha doğrusu oyunmuş gibi düşünmeye çalışıyorum..Dönerken de en güzel tarafı yiyeceklerin olduğu çantayı açmak oluyor ve o sucuklar peynirlerle başbaşa kalmak...
Umarım o kadar soğuk olmaz Ankara. Yine de ümit ediyorum napayım. Umarım herşey çok ama çok güzel gider. Sonrasında sağlığımıza kavuşur yine anne kız gezmelere çıkarız puf puf:)

Şimdilik bu kadar yazıyorum. Yeniden ankaradan haberleşmek dileğiyle. Hepinize sevgiler..


11 yorum:

  1. iyi yolculuklar annene acil şifalar diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Tuğbacım annene çok geçmiş olsun, sağlığına biran önce kavuşmasını dilerim, merak etme Ankara çok soğuk değil, bugün bol yağmur vardı, sanki yaz yağmuru gibi güneş açtı ara sıra durdu yağmur, tabi sen bavulunda mutlaka kalın kıyafetler ekle, iyi yolculuklar.

    YanıtlaSil
  3. Gece;
    çok teşekkür ederim canım..yakında güzel haberlerle döneceğim inşallah canım..öpüyorum kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Deryacım;
    çok teşekkür ediyorum canım sana da. ankaranın çok soğuk olmamasına sevindim. geçen sefer nasıl da buz yapmıştı ilk geldiğim zaman..gene kalınlar lazım tabi. ankara bu belli olmaz sağı solu:):)haberleşiriz yeniden canım..öpüyorum kocaman. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. herşey hayırlısı ile sonuçlanacak. annene sarılacaksın sımsıkı bu ona iyi gelecek. sana da...
    düşün ki, uçağa atlayıp gidebilecek kadar özgürsün, seni kısıtlayan ne ekonomik sorunlar ne de zaman var. bu bile sakinleştirici etki yapmalı sende. ya gidemeseydin... ama gidiyorsun, rahatla ki o da seni huzurlu beklesin oralarda.
    öperim.
    gelmiş geçmiş olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  6. tubacim uzun zamandir buralarda degildim annenin rahatsizliginida yeni ogrendim canim cok cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin eminimki giderken olan bu sitresinin on katini donuste mutluluk olarak alacaksin .sukurler olsunki anneni tedavi ettirebilecek sikintili bi durumda yanina kosup gidebilecek ozgurluge sahipsin .gulu gule git ve cabucak don yuvana oldumu:)

    YanıtlaSil
  7. tubişim.. acil şifalar diliyorum anneciğinee.. sanada iyi yolculuklarrrrrrrr

    YanıtlaSil
  8. tubacım çok geçmişler olsun.hayırlı şifalar diliyorum anneciğine.sağlıkla gel sağlıkla in memleketine.çok selam.

    YanıtlaSil
  9. Tekrar geçmiş olsun Tuğbacım :((( Umarım kolaylıkla atlatırsınız bu hastalığı.. dualarım sizinle, annenle...

    YanıtlaSil
  10. Anneciğine Şafi olan'dan tez zamanda acil şifalar diliyorum,Tuğba'm..
    Rabbim c.c yüreğinizde olanları,hakkınızda her daim hayırlı kılsın inşaallah,iyi haberler,bomba gibi dönmeni bekliyor olacağım!
    Cici yolculuklar olsun,muhabbetle kavuşmak üzere

    YanıtlaSil
  11. selamlar arkadaşım.yüreğine sağlık diyorum.sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)