3 Mart 2011 Perşembe

Görünür mü görünmez mi?

Bugün hava yine güneşli mi güneşli. Ama aynı zamanda buz gibi. Böyle olmasını sevmiyorum nasıl da kandırıyor bizi..

Hava güneşli ama içim bulutlarla kapalı. Şu blog kapatma olayına deli oldum. Hem de çok üzüldüm. Nasıl saçma bir olaydır bu. Herşeyi yapabiliyorlar da o tüm bunlara neden olan blogu kapatamıyorlar, kurunun yanında yaş da yanıyor..O kadar uğraş, didin, yaz ve bekle ki okusun sevdiklerin, arkadaşların sonra bir bak herşey kapıduvar. Kimse okuyamıyor, göremiyor. En çok da emeklerinin gitmesine üzülüyor insan. Neyse ki ben de yedek almıştım fotoğraflarımı ve yazılarımı. Hard diskimin yanmasından ve onca hatıramın beni terketmesinden sonra bunu da kaldıramazdım sanırım. Her ihtimale karşı ben de wordpress'den sayfa açtım kendime..


Ama yine burdan da yazmaya devam ediyorum zevkle.. Okuyanlar varsa çok mutlu olacağım. Sanırım yorum gelirse okunabildiğimi anlarım. Bu seferlik beni okuyabiliyorsanız benim için yorum yazın lütfen:)

Bir an evvel herkesin blogunun açılması ve düzgün şekilde görüntülenebilmesini diliyorum. Görüyorum ki birkaç arkadaşım yazabilmiş bloguna çok mutluyum. Ben burdan hepinizi görüyorum.Umarım siz de başarırsınız beni okumayı..


4 yorum:

  1. bende okuyabiliyorum seni ama önemli olan türkiyedekilerin okuyabilmesi değilmi :))

    YanıtlaSil
  2. Betülcüm ve zuzuların annesi;
    geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. okuyabilmenize çok sevindim. bilmek güzel oldu en azından okuyabilenler var:)
    öptüm sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Tuğbacım okunabiliyorsun, bana yazdığın yoruma cevap yazdım, bende o çaydanlıktan istiyorum diye :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)