27 Nisan 2011 Çarşamba

Soğuğa,yağmura ve kasvetli havalara inatla

Bahara dair şeyler yazmak istiyorum ama son günlerde hava pek de el vermiyor böyle şeyler yazmaya. Bugün biraz yüzümüze güldü ama ne kadar sürer bilemiyorum. Keşke yarın uyandığımda zaman geçmiş olsa da yaza varsak. Bu güzel çiçekleri gördükçe mutlu oldum bugün. Cezayir'in doğası hakkında hep güzel şeyler söylerim zaten okuyanlar bilir. Güneşi görüp açan çiçeklerin kokusu yayılır her yere bahara daha varmadan. Otlar fışkırır sanki topraktan o kısacık zamanda. Şaşırtır her daim doğa bu kıtada bizi.  Belki de en güzel tarafı bu bulunduğum yerin. Her gün şehrin geçiciliğinden, keşmekeşinden ve gürültüsünden uzak doğayla iç içe yaşamak. 

Güneşle; ben de çiçekleniyorum sanki günden güne. Ne mutlu baharı görenlere ve yaşayanlara...

9 yorum:

  1. nasıldır oralar kim bilir :) bu yıl buralara bahar gelmek bilmedi. gri sabahlara uyanıyoruz ve artık benim bünyem kasveti kaldırmıyor ne yazık ki :)

    YanıtlaSil
  2. Gelsin o vakit,hüzün değil yaz mutluluğu:)

    YanıtlaSil
  3. Tuğbacım çiçekler harika, bende içimdeki bahar coşkusunu bir türlü yaşayamıyorum, bir gün güzel diyene kadar ertesi gün akşama kadar yağmur yağıyor, havalar ısınsın artık diyorum.

    YanıtlaSil
  4. evet ne mutlu baharı görenlere.. allah tekrarını nasip eder inşaAllah.. daha güneşli günlermizde olacak tubişim ama bu yıl yaz biraz serin geçecekmiş diyorlar.. bende merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Novellaaa;
    Günden güne blogu okuyabilenler çoğalıyor diye seviniyorum iyiki yazdın.Mutlu oldum. Havalar şimdilik güzel. Bri fırtınalı bol yağmurlu dönem atlattık ama geçti..Umarım bir daha da uğramaz buralara..Sıcaktan kavrulsam da sesimi çıkartmayacağım:):)benim bünyem de artık kasveti kaldırmıyor inan:)size de bol güneşli cıvıl cıvıl günler diliyorum ben:)

    YanıtlaSil
  6. Vamosss Bien;
    Uzun zaman olmuştu haberleşmeyeli, mutlu oldum..İyiki geldin..Hüzün gitsin artık evet..Baharın mutluluğunu taa içimden duymak inanılmaz güzel. Kasvet kasvet nereye kadar ama yaa dimi:)sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Deryacım;
    burdada yaşayamadık canım valla ne zamandır. İki gündür açık havalar ama gene de serin. olsun diyorum yeterli güneş olsun da:).)en azından güne gülümseyebilelim dimi ama...güzel ankarama da güzel günler gelmesi yakındır diye ümit ediyorum:)sevgiler canım

    YanıtlaSil
  8. Nilgüüünn;
    hoşgeldin..gerçekten yaşanılan zamanların kıymetini bilmek lazım. bugünler pek güzel ama ben içimdeki kasveti hala atamamışım sanırım.:)gerçekten daha nice baharları yaşamak kısmet olur inşallah..göremeyenler adına da yaşamak lazım doya doya aslında:)sevgiler öpücükler kocaman..

    YanıtlaSil
  9. Canım, insanın yanında senin gibi bahar kokulu tatlı birisinin olması,baharı aratmaz sanırım.Hiç tasalanma yazmaya,güzel güzel bahar resimleri çekmeye devam.Sen kendin bahar çiçeğisin zaten.Tatlım benim.Çok özlediiiiiikkk.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)