23 Nisan 2012 Pazartesi

23 Nisan ve mutlu bir insan

Bugün havalar da pek güzel diye ve 23 Nisan diye ben de güzelim, yani moral itibariyle kendimi iyi hissediyorum. Yazın geliyor olduğunu müjdeleyen havalar beni gülümsetiyor. Birkaç gün sonra havanın 31 derece olacağını duyunca çocuk gibi sevindim. Ne yazık ki tatil günümüze denk gelmeyecek bu güzel hava ama yine de artık inceden yazlıklara geçiş yapmak çok istiyorum. 

Bugün beni gülümseten bir başka olay da heyecanla beklediğim posta kartımın 20 günün sonunda öğleden sonra elime ulaşması oldu. Meğer ne çok özlemişim böyle kartlar mektuplar almayı. Kartım blogunu da severek takip ettiğim, sanki uzun yıllardır arkadaşmışçasına kaynaştığım:) arkadaşım saçaklı'dan geldi.



Ayrıca karta bayıldım. Eşim de İzmirli ve gerçekten delicesine bir İzmir hayranı olduğu için karta o da bayıldı. Arkadaşın da aynı sana benziyor herhalde dedi karttaki böcükleri sevimli detayları görünce:)Bir de saçlarım benzeseymiş harika olucakmış ama neyse detay vermiyorum daha fazla:)

İşte bugün de böylece geçti gitti. Bu sıra işler pek yoğun o yüzden yoruluyorum ve eve gidince çok fazla bir şey yapmaya mecalim kalmıyor. Ancak dergi yazılarımı yazıp düzenleyebiliyorum ekstradan. Bugün bir çilekli pasta yapma hayalim var gerçekleştirebileceğimden emin değilim ama hayalini kurmak bile güzel. Buzdolabımdaki kocaman ve taptaplı doğal çileklerimin bozulmasına ramak kala onları kurtarmayı planlıyorum. Planlarımın arasında birkaç hobisel aktivite de var ama erteleyecekmişim gibi görünüyor. İki gündür bebek kediciklerimizin fotoğraflarını çekmeyi düşünüp de çekemiyorum belki en azından onu aradan çıkartırım bugün.

Yarın da umarım böyle güzel bir güne uyanırız. Keşke hayat hiç kalp kırıklıkları, acılar, kaybedişler, gözyaşları olmadan bayram tadında geçseydi ne olurdu sanki? 

Bugün hep dilimde 23 Nisan Kutluuuu oollsun şarkısı vardı. 23 Nisan benim için en güzel bayram, bana çocukluğumu hatırlatan ve en önemlisi çocukların hep en güzele en iyiye layık olduğunu hatırlatan bir bayram. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını yürekten kutluyorum. Daha mutlu daha güzel günlere diyorum...



Ayrıca bugün; benim ikinci ailem olan güzel insanlardan birinin; Tuna Babamın yani eşimin babasının doğum günü. Buradan onun doğum gününü de kutluyorum ve güzel yanaklarından öpüyorum. Daha nice doğum günlerinde yan yana olalım; mutlu, sağlıklı, eğlenceli güzel günler geçirelim hep birlikte inşallah. En büyük temennimiz bu. Hayatımız sizlerle birlikte olunca daha güzel ve daha anlamlı!

Son söz;

Kıymet bilen, Atatürk'ün izinde yürüyen, kendinden emin, düşüncelerinden korkmayan, umut dolu yürekleri ve kocaman hayalleri olan, iyi bir yaşam uğruna daima çabalayan, sevgi dolu insanlar olabilmek için her an ''işte bu an''dır. An'ların kıymetini bilin, çünkü bir daha asla geri gelmiyorlar. 

3 yorum:

  1. Dünya'nın başka uçlarında da olsa birbirini bulması gereken insanlar buluyor galiba eninde sonunda, onu anladım ben artık ^_^
    siz beğendiniz ya ben de o kadar mutlu oluyorum dediğim gibi... bu ulaştığına göre yenilerinin de ulaşmaması için hiç bi sebep göremiyorum :))
    ... seviniiiiiin küçükleeeer övünüüüüünn büüükleeeeerr... :))

    YanıtlaSil
  2. yine döktürmüşsün keyifle okudum...kayınpederine ne güzel sözler bunlar bende eşimin babasını severim hele babam ölünce ...başka babam yok diye boynuna sarılıyorum....sıcak burda bile hissedildi bugün nisan ayı değil haziranmış gibi az önce camı kapattık..canım benim bende şuan çilekli rulo pasta var yapımı kolay hatta ben son yaptığıma içinede krem şanti dışınada kremsanti yaptım çok basit oldu ne yapayım kız bayılıyor bu pastaya....ben yapamam deme börek tepsisinde yağlı kğıtta verdiğim kek ölçüsünü yap eğer fırın büyükse iki misli yap sonra kürdanla bak pişmişmi 175 derecede pişir.çıkar fırında 5 dak sonra 3 kerede rulo sar öylece soğsun yağlıkağıdı dikkatli çıkar ve bak tarife....yarımsaatini alır....sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Yaşasın biz İzmirliler-gevreğimiz darımız zeytinyağımız domatımız gari lerimiz :D Budapeşteden kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)