1 Haziran 2013 Cumartesi

#occupygezi #direngeziparkı


Gerçekten uyanmış olmamızı diliyorum. Umarım bunca şeye rağmen sonunda sanki hiç bir şey olmamış gibi davranmaz insanlar. Malum milletimiz uyumayı kanıksadı artık. Bu görüntüler içimizi burkuyor, insanlar acı çekiyor, dövülüyor, boğuluyor, kör oluyor, ölüyor. Haber kanalları hala abuk sabuk yayınlarına devam ediyorlar. Bazı insanların olanlardan hala haberi yok. 


Herkese yayın, anlatın, gösterin! Bu artık gerçekten bir halkın uyanışı! Bu kadar insan, bu kadar şehir tek yürek ve dahası da olacak inanıyorum! Bence sonuna kadar gitmeliyiz! Bizler uzaklardayız ama yüreğimiz orada. Sabaha kadar oturduk Halk Tv'den yayınlananları izledik, facebook'tan yardım ettik haber almak isteyenlere, hala da devam ediyoruz. Daha da yayılsın, herkese ulaşsın ama ne olur daha fazla insan zarar görmesin..


Yaşlı amcalar, gençler, teyzeler gördüm perişan halde içim acıdı, gözyaşlarına boğuldum. Polisin yaptıklarına aklım sırrım ermesi bu ne vahşet, bu ne kin! Yabancı basın da duyurmaya devam ediyor. Destek var herkesten. Olabildiğince herkese ulaştırın yaşananları, anlatın!

Bütün Dünya Türkiye'de yaşanan vahşeti görsün. Polislerin Türk bayrağı ile dolaşan insanların ellerinden döve döve bayrağı aldıklarını anlatın.



Yardım edin ve yayın herkese!Bilmeyen kalmasın. Halk artık uyumasın ve vatanına, özgürlüğüne sahip çıksın. Yurt dışından destek sürüyor. Bu durum artık gerçekten bir isyana dönüştü. Dilerim bunca çaba bir sonuca ulaşsın...Biz sonuna kadar destekçisiyiz!


Direnişimiz sadece ağaçlar için değil artık ananı da al git için, sayın öcalan için, şehide kelle için, reyhanlı için, 2 ayyaş için,10 Kasımlar, 29 Ekimler için, geleceğimiz için!

Daha fazla can yakıcı olay olmadan sonuca ulaşır umarım. Biz gönülden ve sosyal medyadan destek vermeye devam ediyoruz!

Bütün kanallar hala susuyor Halk Tv yayına devam ediyor. Gönülden kutluyorum Halk Tv'yi...

3 yorum:

  1. Söyleyecek o kadar çok şey var ki Tuğbacım. Üzgünüm, yorgunum. Konuşmaya, yazmaya mecalim yok. Eline sağlık diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Siz bizden daha net ve sağlıklı bilgi aldınız biliyor musunuz? Biz ancak internetten o da kimi abartılı kimi sakin bilgilerden oluşan haberleri takip edebildik. Bilgilendirmeler için teşekkürler. Ulusal kanallarımız çok kötü bir sınav verdi hiç biri de yayınlamadı olan biteni ve o meydanlara katılanlar kendi gördükleri açıdan aktardılar bilgileri. Genel tarafsız bir bakış olmadı maalesef. Ancak Halk tv yi internetten o da sık sık kesilerek takip etmeye çalıştık. Ve dün gece saat 22:00 den itibaren bütün Ankara tencere kaşık, kapak sesleriyle çınladı. Işıklar yandı söndü, araba kornalarına sürekli basıldı... Yok farzedilemeyek bir hareketti bunlar, halktan gelen biz destek verdik ama desteğimizi çekmesini de biliriz uyarısıydı. Anlayana tabii. Rabbim sonumuzu hayreyleye... Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Durum biraz daha ciddileşti maalesef... Fas, Tunus ve Cezayir' e gidiyormuş Başbakan... Misafiriniz var.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)