14 Ekim 2013 Pazartesi

Eğlenceli, renkli bir hayata köprü: Tizayn

Yine günler günleri kovaladı ve geçti gitti çabucak. Doğum günüm için gün sayarken çocuk gibi heyecanla şimdi bir de bakıyorum bayram kapımıza dayanmış. Bayram tatilimiz hemen geçmese bari diyorum ama o da geçecek işte. Bu bayram Cezayir'deyiz. Vizesiz olarak gidilecek yerlere gidildi ve vizeli olanlar için de zaman sorunu oldu. Şimdi bu önümüzdeki dört günü dinlenerek, mis kokulu yemekler yaparak, kitap okuyarak ve hobilerime vakit ayırarak geçirmeyi düşünüyorum. Bir de uzun süredir yazılmayı bekleyen kartlarımı hazırlamak için ideal bir zaman. 

Ana konumuz bu değil ama. Sevgili arkadaşım Gökçe'den bahsetmek istiyorum biraz size. Biliyorsunuz ben öyle pek fazla reklam yazısı yazan birisi değilim ama bundan sonra sevdiğim beğendiğim işler yapan arkadaşları size anlatmak istiyorum. Çünkü gerçekten büyük bir emek ve sevgiyle yapılan işler var ortada ve daha çok kişi görsün duysun istiyorum.


Sayfasınının logosunu da gösterdikten sonra biraz yaptıklarından bahsedeyim. Facebook sayfasına da tıklayın lütfen ve daha çok detay görün. 


Günümüzde herkes her şeyi yapıyor kimisi yürekten büyük bir tutkuyla kimisi de laf olsun diye. Ben yine de bir şeyler yapılması durumunu sevinçle karşılıyorum. Üretmek muhteşem bir eylem. Birtakım öne çıkan işler de oluyor elbet çoğunluğun arasından. İlla ki bazılarını kayırıyoruz, bazılarını daha çok beğeniyoruz.  Her yapılan şeyin hitap ettiği bir çoğunluk oluyor. Ne mutlu onlara, bayılıyorum üreten mutlu insanlara. 

Gökçe boyama yapıyor. Tişörtler, çantalar, yastıklar ve daha neler neler. Öyle güzel ve muntazam ki işleri hayranlıkla izliyorum. Bir defasında heves edip tekstik kalemleri almıştım sonuç hüsran oldu. O kalın tekstil kalemleri kumaşta dağıldı ve hoş olmayan bir görüntü ortaya çıktı. Bunu neden anlatıyorum çünkü tişört boyamanın veya kumaş boyamanın diyelim öyle uzaktan göründüğü gibi çok kolay bir iş olmadığını da anlatmak istiyorum. Gökçe fırça ile boyuyor her birini ince ince. Ben yakından görünce çok etkilendim çünkü öyle düzgün boyamıştı ki sanki baskı gibiydi. 



Benim için bir tişört boyamış hediye etti bana görünce bayıldım. Elledim kokladım inceledim çok ama çok beğendim yaptığı işi. Tam da sevdiğim gibi kocaman sevimli bir kedi:) Gökçe'de kedici benim gibi :) İzmir'de yaşadığı için çoook şanslı. İzmir benim gözümde kedi cenneti:)


Söylemeden geçemeyeceğim bir diğer güzel nokta da tişörtlerinin kalitesi. Ben her bluzla rahat edemem ne yazık ki kiminin boynu çok kapalı gelir kimininki de rahatça hareket edilemeyecek kadar açık olur. Ben benim için tercih ettiği bu kesime, yakasına, boyuna, dokusuna bayıldım. Kedim de şahane öyle değil mi?

Bence deneyin, bağlantı kurun ve özenle boyadığı güzelliklere şahit olun canlı canlı:)

Bayram için ayrı bir yazı hazırlıyorum ama yine de şimdiden kutlamak istiyorum. Herkese mutlu bayramlar. Sevdiklerinizle, ailenizle daha nice nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle. 

Cezayir'den sevgiler

1 yorum:

  1. Kedicik şahane gerçekten . Bayıldım .
    Mutlu bayramlar , sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)