9 Aralık 2013 Pazartesi

Evimize sihirli dokunuşlar

Hepimiz zaman zaman hayatımızda değişiklikler yapmak isteriz. Kimi zaman ufak dokunuşlarla hızla güzelleşebilen hayatımız, bazen de büyük çabalar sonucunda değişime hazır hale gelir ancak. Büyük çabalarla gerçekleştirdiğimiz işlerimiz bizi yorar ve sonuçtan almamız gerek hazzı tam anlamıyla yaşayamayız. Her şeyin daha kolay olmasını isteriz. Çünkü zaten günlük yaşantımız olağanca hızıyla akar, bizi sürükler ve anlık telaşlarla yıpranırız. Kendimize, evimize zaman ayırmak isteriz.
Ev işleri zaten her zaman içinden çıkılması güç labirentler gibi gelmiştir bizlere. Yeni bir hayata açılan kapılar oldukça ağır ve meşakkatlidir. Bizim için işleri kolaylaştıracak sihirli bir ele ihtiyaç duyarız.
Ben bundan bir süre önce böyle sihirli işler yapan biriyle gıyaben de olsa tanışma fırsatı buldum. Evlerimize gelip bizim daha özel hissetmemiz için ellerinden geleni yapan bir kuruluşun temsilcisi kendisi. Aynı zamanda zamanın değerliliğini de temsil ediyor benim gözümde. Çünkü hayatımız su gibi akıyor ve çoğu zaman giden günlerin sadece yaşanılan telaşı kalıyor aklımızda. 

Demet hanım ve ekibi gün geçtikçe hızlanan yaşantımızda, kazanabildiğimiz her dakikanın, kendimize ve ailemize ayırabildiğimiz her anın daha değerli olduğuna inanan bir bakış açısıyla perde sektöründe yeni bir dönem başlattılar. 

Perde deyip geçmeyin sakın ha! Evimizin baş tacıdır onlar. Narin çiçekler gibi özen isterler, bakım isterler. Siz onlara bu ilgiyi verirseniz evinizin katman katman tomurcuklanmasını sağlarlar. Bu tip ev işleri her zaman zordur. Mobil perde bu zorlukları artık hayatımızdan tamamen çıkartmamız için büyük bir adım attı. Sokakları arşınlamak, her yeni girilen mağazanın karmaşasında kaybolmak yok. Bir telefonla evinize kadar gelen profesyonel ve güler yüzlü bir ekip var artık. Size fikirler veren, yeniliklere açık, perdelerinizle uyumlu runner, yatak örtüsü, kırlent veya ne arzu ederseniz oluşturabileceğiniz imkânlar sunan sihirli bir oluşum.


Siz onları evinize çağırıyorsunuz. Gelen ekip ayaklarına sihirli patiklerini giyiyor. Kurumsal kuralları gereği tuvaletinizi kullanmaları veya bir şeyler ikram ederseniz de kabul etmeleri yasak. Tek konsantrasyonları perdeleriniz olmak zorunda. Siz; sizler için özenle seçilmiş kumaş kartelaları koleksiyonu arasından seçiminizi yapıyorsunuz. Masal prensesleri gibi hissedeceğinize eminim bu durumda. Arzunuz halinde bir bay bir bayandan oluşan sunum ekibi geliyor. O zaman sizin için hazırlanacak olan ürün bir hayal ürünü olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşüyor tüm ihtişamıyla. Sipariş vermezseniz de sorun yok, ücret alınmıyor.

Günümüzde teknoloji hayatımızın olmazsa olmazları arasında. Siparişiniz anında samsung akıllı tabletle gözünüzün önünde üretim merkezine iletiliyor ve sizin için özel üretim başlıyor. En geç 5 iş gününde perdeniz hazır. Ardından profesyonel montaj ekibi geliyor (elektrik süpürgesi vs yanında) montajı tamamlıyor ve perdenizi astıktan sonra ütüsünü de yapıp size bir de adınıza dikilmiş fidanın sertifikasını sunup, gidiyor. TEMA’dan her perde bir fidan sloganları gereği adınıza fidan dikiliyor. Bundan daha sihirli bir şey olabilir mi?

Mobil perde ekibi her zaman, her ihtiyaç anınızda yanınızda olmaya da devam ediyor elbette. www.mobilperde.com ve 0850 277 87 87 numaralı çağrı merkezlerinden ulaşılabilen Mobil Perde, şu an için Gebze’den Silivri’ye kadar tüm İstanbul’a hizmet veriyor. Yakında tüm Türkiye’de ve hatta yurt dışında bayileri ile de hizmet vermeye başlayacak. 

Daha fazla bilgi almak için linkleri tıklayıp videoları izleyebilirsiniz:

Mobil perde nasıl çalışır: http://www.youtube.com/watch?v=MIsfqTxe7IA
Mobil perde nedir: http://vimeo.com/69722856
Mobil perdeyi tercih edenler: http://vimeo.com/69723092


4 yorum:

  1. Küdük'ün yırttığı perde yerine daha geçen hafta yenisini diktirdim,oldu mu şimdi buuu?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Colette;
    tühh valla ya şimdi üzüldüm ki ben..Ama zaten henüz sadece istanbul ve civarında bu sistem. Yakında her yere yayılacak. O zamana perdeleri belki yeniden değiştirmek isteyebilirsin. Ben açıkçası denemeyi çok isterim evime perde bakacak duruma geldiğimde:):) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Tuğbacığım profiline baktım,e-posta butonun çalışmıyor.
    Sana buradan yazayım dedim.
    Canım biz mutfağımızı evi ilk yaptırmaya başladığımız yıl (sanırım 8 yıl önce)Beşir Usta adında Karabağlarda dükkanı olan bir marangoza yaptırmıştık. Bizim mutfak country tarzında masif antik yeşil sıradışı bir mutfak. Alt dolapları mutfağı 3kez su basmasına rağmen hiç kabarmadı.
    Beşir Ustayla iletişimi hiç kesmedik ama geçende eşime "emekli oluyorum ancak istediğiniz bir iş olursa başkasının atölyesinde yaparım" demiş. Bunun dışında ben Linea Decor'un mutfaklarını da beğeniyorum.Modern tarzın yanında klasik ve country modelleri de var. İnternet sitesinden fikir sahibi olunabilir.
    Bahçeye açılan kapılarımız sürgülü ve Winsa'ya yaptırmıştık.İçten iki cam arasına koyulan çıtalarla karolaj denilen bir uygulama yaptırdım,eh biraz rustik bir hava verdi.
    Daha aklına takılan ne olursa yardımcı olurum. Eviniz nerede bilmiyorum ama biz Güzelbahçedeyiz burada ilk zamanlar usta bulamıyordum şimdi çevreyi epeyce tanıdım hatta bizim sitede ev alan bir arkadaşıma evinin tadilatında yardımcı oluyorum bahara o da taşınacak.
    Sana kolaylıklar diliyor,kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. colette;
    çok teşekkür ederim öncelikle yardımcı olduğunuz için. outlook çalışmıyor bende o yüzden bağlantı kuramıyor adresimle sanırım. Düzeltme yaptım mail panosu koydum bir tane bloga. Size mail atacaktım ben de ama göremedim mail adresinizi. Evimiz Seyrek'te Villakent'te. Benim aklımda da Linea Decor var evet güzel modelleri oluyor. Hazır mutfaklar için epey bir mağaza dolaşacağız hatta ikea'ya da gidip çizim yaptıralım soralım diyoruz. Hazır olursa elbette ki daha kolay olur bizim için ama istediğimiz gibi bulamazsak bir tane de bildiğimiz marangoz olsa fena olmaz diyorduk. Çok sevindim söylediklerinize. En azından yaptırmaya karar verirsek ondan da bir teklif alır fikirlerimizi anlatırız Beşir usta müsait olursa. Bende modern country dizaynı beğeniyorum zaten umarız Linea'da güzel modeller ile karşılaşırız.Çok sevindim gerçekten. Camlarımız artık yapıldı değiştiremeyiz ama belki ilerki zamanlarda yaparız. Hayırlısıyla bir oturmak kısmet olsun da inşallah. Aklıma takılan bir şey olursa yazmak isterim çok memnun olurum. Mailleşirsek bu konularda çok sevinirim. Adresimi yeniden yazayım tugbatekeli@gmail.com İnşallah tanışma imkanı bulduğumuzda da uzun uzun konuşur sohbet ederiz. Siz de mailinizi iletebilirseniz memnun olurum. Güzelbahçe de ayrıca çok beğendiğim bir yerdir. Güzel evinizde mutlu mutlu daha nice seneleriniz geçsin huzurla mutlulukla. Darısı bizim başımıza:)Çok sevgiler ve selamlar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)