2 Ağustos 2014 Cumartesi

Yeni bir ay


Temmuz ayı için planladığım yazıları dahi yazamamışken bir anda ağustos ayı içerisinde buluverdim kendimi. Yine bir tembellik hali hüküm sürüyor gibi üzerimde. Bu sıra biraz okumaya ara verdiğimden yazılarımı yazmakta zorlanıyorum ama eminim kısa sürecek bu durum. Çünkü okumaya başlıyorum bugünden itibaren. Daha sayfalarını heyecanla çevireceğim bir sürü kitap sırada bekliyor çünkü. Gün içerisinde okuduğum bloglar veya diğer yazılar da beni epey besliyor aslında.

Henüz yazın bitmesine hazır değilim, öyle hissediyorum derinlerimde. Burada hoş, eylül bile güzel geçiyor hatta çoğu zaman ekim ayı bile. Umarım bu sene de öyle olur. Bayram tatili dedik o bile hooop diye geçiverdi. Üzerine bir de haftalık tatil bitti. Zaten haftalık tatil öyle bir şey ki uyanmak ile uyumak arasında gibi. Kahvaltı, toparlanma ve biraz da temizlik üzerine eklenince bir de bakıyorsun akşam oluveriyor. Bayramda en güzel yaptığımız şey Cezayir başkentte sokakları arşınlamak oldu. Eski bir kafede nostaljik müzikler eşliğinde yudumladığımız kahvemiz, kemerli binaların altlarında yürümek, sokakların sessizliğine tanık olmak, bol bol fotoğraf çekmek iyi geldi. Tabi cıvıltılı halleri daha güzel ama böyle görmek de bir mutluluk kaynağı oluyor.

Bu ay için güzel, yazma planlarım var. Organize olup yazmak istediklerimi atlamamaya ve ertelememeye çalışacağım. Umarım günler de biraz serin geçer de bahçede kuş cıvıltıları eşliğinde yazabilirim. Türkiye dönüşü kendime gelişim henüz tamamlandı desem yeridir. Hala o içimdeki esinti devam etmekte, şükür ki fırtınaya yakalanmadan atlattım. Bazı zamanlar geri dönüşlerin acısı içimde krallık kuruyor desem yeridir. 

Şimdi gazete yazılarım için hazırlık yapmalıyım. Sonra biraz blog için zaman ayırabilirim belki bugün yeniden. 

Öğlen belki uzun zamandır çok istediğim ve nihayet almayı başardığım tatlı armutlarımdan kendime tarçınlı bir salata yapar ofise getiririm. Yazarken bir şeyler atıştırmak iyi oluyor. 

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum.
Mutlu kalın, hayatınızda yer alan her olumsuzluğa rağmen ve inadına!

4 yorum:

  1. gezme kısmı hoşmuş cezayis sokaklarında. armutlu tarçınlı salata mı aaa güzel miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;
      gerçekten hoştu her ne kadar çoğu yerde kepenkler kapalı olsa dahi binaları görmek bile hoşuna gidiyor insanın:)
      Armutların arasına nektarin veya şeftali de koyuyorum valla söylemesi ayıp az evvel ofiste de yedim bence süper oluyo:) meyve salatası işte bir nevi:) tavsiye ederim. Yeşilliği arasına koyarsan da ceviz ekle biraz da bal yahut nar ekşisi:)

      Sil
  2. Bence de yaz bitmesin lütfenn :(
    Salatanız güzele benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ben de hiç istemiyorum bitsin...Salata güzel oldu gerçekten tavsiye ediyorum:) Sevgilerrr

      Sil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)