10 Kasım 2014 Pazartesi

Ahh Atam!


Ahh keşke ölmeseydin de görebilseydim o çakır gözlerini, dimdik duruşunu. Çok yanlış bir zamanmış belki de dünyaya gelmek için. Ama en çok da sen yanlış zamanda gitmişsin uzaklara. 

Ben meğer ne çok şey bekliyormuşum hayattan, fotoğraflarına baktıkça umutlarımı, hayallerimi görüyorum gözlerinde. Keşke bir kerecik de olsa sesin yanıbaşımda çınlasaydı. Çocukça bir sevgiyle istiyorum işte yıllar geçse de 30'u geçsem de, hala görmek istiyorum!!! 

Seni büyütmeye,yaşatmaya devam ediyorum içimde günbegün, tıpkı bir ağacı sevmek gibi derin bir sevgiyle, incelikle ve hasretle...

Asla unutmayacağım...
 

6 yorum:

  1. yüreğine sağlık!
    onu görmeden aşık olduk biz..
    yok bundan daha güçlü bir sevgi,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel söylemişsin gerçekten de öyle onu görmeden sevdik benimsedik, harika bir duygu.
      Sevgiler

      Sil
  2. Ne kadar büyük bir insanmış ki hala insanlar ondan çekiniyor. Gücünden çekindikleri için hala onunla uğraşıyorlar. Huzur içinde yatsın. Dualarımız ve kalbimiz onunla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok büyük, yüce gönüllü, iyi bir insanmış, çok akıllıymış, becerikliymiş. Daha pek çok sıfatı vardı elbette. Huzur içinde mi bilmiyorum ama bizim dualarımız kalbimiz hep onunla haklısın.
      Sevgilerimle

      Sil
  3. En çok da ülkemizden uzakta olanlar bazı şeylerin değerini daha da fazla anlıyor ve olayları en tarafsız şekliyle algılayabiliyorlar, ama onun da ötesinde sizin de ifade ettiğiniz gibi, bir çocuğun babasına duyduğu o en masum en içten hayranlığı gördüm cümlelerinizde, hepimiz için çok büyük ve derin anlamlar ifade ediyor, asla unutmayacak ve unutturmayacağız. Sevgi ve selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkeden uzakta olmak hem güç hem de aslında güzel bir şey. Uzaktan bakmak farklı bakış açıları ile görebilmeyi sağlıyor. Hem özlemi, hem gerçekliği anlıyorsun. Burada olduğum zamanlar içerisinde memleketim hakkında pek çok şeyin farkına vardım, tanıdım. İçinde olunca insan anlayamıyor bazı şeyleri gerçekten. Hem dışarıda başkalarının gözüyle de görüyorsun, iyi ve kötü yönleriyle dosdoğru bakabiliyorsun. Çok güzel söylemişsiniz siz de teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
      Benden de sevgiler ve selamlar:)

      Sil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)