5 Şubat 2017 Pazar

Hamile kafası; Son düzlük

Günler tıpkı masallardaki gibi birbirini kovaladı. Hızla aktı gitti adeta tüm yaşananlar. Şimdi sadece yaşanacak bir koca gün kaldı bebeğimize kavuşmadan önce. Hala inanamıyorum hatta belki bir süre daha inanmamaya devam edeceğim bebekli bir yaşama. Rutinimizin değişeceği fikrine hala alışamadım ve doğuracakmışım gibi de gelmiyor çok acayip bir şekilde. Doğurmak ve ben, iki uzak kıta gibi birbirine. Ben sadece kelimelerden yeni ve kendime özel cümleler doğurabilirim sanıyordum şimdi içimden bir hayat çıkartacağım. İnsan nasıl şaşırmaz, afallamaz? O küçücük ponçik ayaklar ve bezelye parmaklarla ben ne yapacağım😳 Ölesiye korkuyorum, belki çok aptalca ve yersiz ama evet korkuyorum. Başından beri normal Doğum düşündük durduk, doktorum da o kafada, yapabileceğime de inandı, beni de inandırdı ama paşamız gelmek istemiyor. O halinden pek memnun, annesinin yumuş karnından çıkası gelmiyor bir türlü. Eğer bugün de doğurmazsam pazartesi sabahı sezeryana gireceğim. Daha önce hiç ameliyat olmadım, doğal olarak korkuyorum ama elden gelen bir şey yok. Söylenenlere pek kulak asmamaya çalışıyorum çünkü malum herkesi bir tecrübesi ve söyleyecekleri var. Herkesin yaşadığı kendine. Sağlıklı olalım da ana oğul gerisi nasılsa gelir. Acı çekmeden anne olunmuyormuş artık idrak ettim, normali ayrı sezeryanı ayrı dert. İkisi de birbirinden stresli. Bu iş başlı başına stres. Sonrasını yaşayarak göreceğiz. Şu an en çok nasıl bir tiple karşılaşacağımı merak ediyorum😀Bir de hemen benzetirler ya ana babaya, bakalım ilk kim diyecek şuna benziyor diye. Ne zaman yazarım  bir daha bilmiyorum ama yazmaya gayret edeceğimi biliyorum çünkü kendime de zaman ayırmam lazım. Lohusa kafasını da yazacağım zaten bakalım dedikleri kadar var mı? En çok da emzirirken gıdıklanacak mıyım onu merak ediyorum şu an. Ne kadar okuduysam o kadar unuttum okuduklarımı, sanki hepsi eski bir macera gibi durduğu yerde kalıverdi. 

Deniz kenarına gittim bugün ayrıca, çok iyi geldi deniz havası. Kendim gibi hamile bir kedicik gördüm yemeğimden verdim açtı, ona ağladım. Güldüm sonra ahh dedim şu hamile kafası. Bugün tam 4 kez ağladım. Sebeplerim çok bombastikti. 

Daha ne yazsam bilmiyorum, sanki dünyaya gelecek benim, belki de onunla yeniden doğarım kim bilir. Kutsal annelik söylemleri çok bana göre değil ama büyük konuşmayalım, yaşayalım görelim. 

Ne de olsa ameliyat, dua edin. Sağ Salim girip çıkayım, bebek de sağlıklı olsun, sevdiklerim de yanımda, daha da bişey İstemem zaten. Hoş bulalım yeni hayatımızı, aşkla huzur bir arada ilerleyelim kafi. 

Herkese sevgiler. Yeni bir macerada görüşebilmek dileğiyle...

Mutlu kalın💐



9 yorum:

  1. Hiç korkma, her şey çok güzel olacak !
    Bence paşa haklı , ana karnı gibisi var mı ? Sıcak ve güvenli , eh sonunda orası da bir yere kadar , temelli kalınmaz ki 😊
    Hoşgel bebek, yaşamak güzel, dünya güzel 💖

    YanıtlaSil
  2. Hiç korkma canım bebeğin öyle bir enerjiyle gelecek ki o hem sana hem eşine hem de ailenize akrabalarınıza çok iyi gelecek. Sağlıcakla kavuşun inşallah

    YanıtlaSil
  3. Dualarımız seninle elbette sevgili Tuğba. Her şey gönlüne göre olacak, biliyorsun değil mi? Hiç korkma. Öyle güzel olacak ki şaşıp kalacaksın. Sanki onlarca kez anne olmuşsun gibi :) Ezberlediklerini unuttuğuna üzülme. Her bebeğin kendi el kitabı var ve onu annesi hemen okuyor
    Çok seviyorum seni.

    YanıtlaSil
  4. Ayy, çok heyecanlı. Kulübe hoşgeldin. Sihirli kelime ''GEÇECEK''. Güle güle büyütün Tuğba.

    YanıtlaSil
  5. Paşa rahat ettiği yeri nasıl da biliyor :)))

    Sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz, tüm dualarım seninle ♥

    YanıtlaSil
  6. Tuğba nasılsın? Paşa geldi mi? Telefonunu bilsem arayacağım seni. Haydi iyi haberler inşallah 🙏🏼

    YanıtlaSil
  7. Tuğbacım belki de ben okuyana dek geldi bile tatlişkon, sen demişsin ya hamile kafası.. Şimdi bir de anne kafasını gör :D O hiç geçmiyor da :D Haydi sağlıkla mutlulukla güzel haberlerini bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  8. Aiyyy çok heyecanlandım şimdi. Doğmuştur sanırım ben bu yazıyı okuyuncaya kadar hayırlı, ömürlü, sağlıklı bir evlat olur inşallah analı babalı büyüsün. :)
    Sıkı sıkı sarılıp koklayın benim için. :)

    YanıtlaSil
  9. Yazılarınız ne kadar içten. Paylaşımlarınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)