25 Ağustos 2008 Pazartesi

Tatil bitti Cezayir günleri yeniden başladı

Herkese merhaba yeniden;
Üzerimde biriken büyük yorgunluğumla yazıyorum size şu an. Yarın olmasını bekleyemedim. Kelimelerim benden çıkmak için son derece sabırsızlar.
Uçak yolculuğu benim için her zamanki gibi stres yüklüydü. Hatta düşünüp de en sonunda yatıştırıcı bir ilaç almaya falan karar verdiğim halde telaştan unuttuğum için yine kendimi kasarak geldim onca yolu. Ama bu sefer cam kenarında oturmadım o beni biraz rahatlattı. Evimizdeyiz şimdi. Bacaklarım deliler gibi ağrıyor ve kocaman da şiştiler minik ayaklarımla birlikte balon olma yolunda ilerliyorlar. Tatil çok güzel geçti ama çabucak geçti o kadar tembih etmeme rağmen kendisine günbegün geçme diye. Şimdi yine kaldığımız yerden devam. Sanki hiç gitmemişiz gibi hissettiğimiz duygularımız yeniden yerlerindeler. O kadar çok kelimem var ki yazacak. Oradaki her anımı yazmak istiyorum buraya. Şimdilik sadece geldiğimi haber vermek istedim artık bol bol yazarım. Şu anda yapmak istediğim iki şey var biri kana kana su içmek ve sonra da uyumak. Yeni yazılarda görüşmek üzere. Yeniden blogumda olmak herşeye rağmen çok güzel. Yazmaya bayılıyorummmmm:):)

10 yorum:

  1. Oh sonunda! Merak etmeye başlamıştım artık. Özlettin kendini...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin tuğbacım:)

    YanıtlaSil
  3. Hosgeldin bloguna , evine..

    YanıtlaSil
  4. Tuğbacım,
    Hoşgeldin canım.
    Cıvıl cıcıl sesin hala kulaklarımda.Telefonda konuşma fırsatımız oldu ama bir türlü görüşemedik. Çok üzüldüm ama bir daha ki gelişinizde önceden plan yapalım olur mu?

    Evine ve bloğuna hoşgeldin.
    Öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  5. Tuğba, biz de Türkiy'ye gidip dönünce böyle mi hissedeceğiz acaba?

    YanıtlaSil
  6. Canımın içi seni çok özledik.Seni çok seviyoruz.Ne güzeldi değilmi tatilimiz.Çok kısa da olsa beraber olmak yine de güzel.öpüyorum iklnizi de.tatlim.

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnn.
    Tatilinin güzel geçmesine sevindim.

    YanıtlaSil
  8. Yorucu olmuş eve dönüşün,umarım dinlenebilmişsindir.Yeni yazılarını merak ediyorum,her yazında seni daha iyi tanıyacağım,mutlu kal.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Maviye Yolculuk;
    geldik sonunda evet. ama bakma böyle yazdığıma hiç gelesimiz yoktu inanki.ama sizlerle yazışmayı ve bu paylaşımlarımızı çok özlemişim gerçekten.öpüyorum kocaman seni. yeni yazılarda bol bol görüşmek dileğiyle canım.

    Güldemcim;
    hoşbuldum canım. dün netimiz yoktu yazamadım artık haberleri alırız burdan birbirimizden.öptüm seni

    Serpilcim;
    Evime geldim evet ama bir yarım orda kaldı yine. bu arada hediyelere bayıldım canım. onunla ilgili ayrıca yazıcam sana bu arada senin kargonu da yolladım ben ama bir sorun oldu onla ilgili mail yazdım sana bakarsın canım. yeniden haberleşiriz öptüm seni

    Alevcim;
    Valla görüşemediğimize çok üzüldüm ama telefonla konuşmak çok güzeldi seninle.artık bir dahakine şöyle güzel bir program yaparız canım.öpüyorum seni.yeni bloglarda haberleşmek dileğiyle yeniden.

    Sevgili Aslı;
    İnan böyle hissedeceksin canım.çok tuhaf duygular bunlar sorma.bir yanımız kaldı orda.insan memleketinin kıymetini anlıyor nasılda. ama herşeye rağmen kısa da olsa orda olmak ve orada uyanacağını bilmek güzel canım inan.

    Sinemcim;
    hoşbulduuukk..geldik artık buradaki evimize.üzerimizdeki balık durumlarını da atıyoruz yavaş yavaş.bir şaşkınlık oldu ilk başta tabi.:)ama güzel geçti sevdiklerimizle herşey.öpüldün kocaman..görüşürüüüzzz:)

    Babacım;
    valla biz de şimdiden özledik.gelmek zor oldu baya aslında.nasıl da bıraktık o börekleri dolmaları hala aklım almıyor heehee:)sizinle olmak çok güzeldi. artık bir dahaki seferi dört gözle bekliyoruz.öpüyorum kocaman annemi de seni de.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Aylin;
    yolculuk epey yorucu oldu evet ve hala yorgunluk devam ediyor inanki.yeni yazılarda görüşmek üzere.blogun çok güzel senin de bu arada canım.öptüm

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)