9 Ocak 2010 Cumartesi

Tekeli ailesi gururla sunar: kedimiz Charlotte

Nihayet evimize minik bir kedicik geldi. Ve gelişiyle de şenlendik. Aslında siyam almak istiyorduk fakat burada bulamadılar. Biz de kalan birkaç eşyamızı almak amacıyla kampa gittiğimizde eski çapkın kedimizin yine yavruladığını öğrendik. Bir de baktık etrafta birkaç tane yavru dolaşıyor. Aslında altı tane yavru dünyaya gelmiş fakat üç tanesini sıçanlar boyunlarını kopartarak öldürmüşler geriye üçü kalmış. Biz de dişi almak istediğimiz için bu bıcırığı seçtik. Aslında ilk başta gri olanı beğenmiştik ama o erkekmiş. Hemen bir kutuya koyduk ve birlikte yeni hayatımıza merhaba dedik.


Sevgili Charlotte maşallah pek bi oyuncu. Aslında en güzel tarafı da söz dinlemesi. Daha ilk günden itibaren tuvaletini kumuna yaptı ve mamalarını afiyetle yedi. O yüzden kaptı bizden yüz tam puanı:) gönlümüze girdi. Yalnız tırnakları pek uzun habire oynayacağım diye çizik atıp duruyor. Artık ona da bir hal çaresi düşünmek gerek. Belki biraz kısaltırız bakalım..Şimdilik yeni haberler bu kadar. Aaa az daha unutuyordum. Fransızca kursuna da yazıldım nihayet. Bu cuma günü başlıyorum. İlk kur dolduğu için ikinci kurdan başlayacağım. Yavaş yavaş çalışmaya başladım. Umarım başarabilirim. Herkese sevgiler. Artık daha sık yazacağım.

13 yorum:

  1. Hey.. kedili bloglar artıyor :)
    Kes canım tırnaklarını , acımaz merak etme ama sadece dikkat et tırnağın içindeki eti kesme , ucundan ucundan :)
    Mailim geldi mi sana?

    YanıtlaSil
  2. Charlotte çok şeker Tuğbacım. Alper selam söylüyor :d

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ,

    Cezayire gelmeden önce bilgi edinebileceğim siteleri ararken sizinkini gördüm , bende 2 ay'a yakındır Alger 'deyim .Açıkcası şantiyeden çok dışarı çıkabildiğimiz söylenemez , ne yenir ne içilir , nereden alışveriş edilir , nereleri görmek lazım hiçbir fikrim yok , tüm bunların olduğu kocaman bir binanın içindeyiz aslında , otel el aurassi de ..Bu arada fransızca kursu ile ilgii bilgin verebilriseniz sevinirim . teşekkürler .

    YanıtlaSil
  4. Charlotte'u sevdik.Canını acıtmadan bizim için mıncıklayın onu.Hepiniz öpüldünüz.Bundan böyle üçünüzüde öpeceğiz artık.

    YanıtlaSil
  5. canım kedicikle hayatınız yepyeni bi anlam kazanacak, her geçen gün ne iyi yapmışız diyeceksiniz..böyle güzel ve anlamlı bi sevgiyi tattığınız için..ne mutlu ki biz 2 senedir bunu yaşıyoruz, sizin adınıza ve charlotte adına çok sevindim..tırnaklar sorun değil canım veterinere kesitrebilirsin kendinde kesebilirsin tabi ama çok derinden kesmemeye dikkat et birde tırmalama tahtası aldınmı tamamdır;)nette de var..sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Serpilcim;
    canım netimiz olmadığı için hemen cevap yazamadım ne olur kusura bakma. mailini aldım ve denedim de oldu sanırım.daha sonra tekrar denemeye fırsatım olmadı..kedicikle aramız pek iyi.çoktan alıştı eve ve bize.iyiki de almışız diyorum şimdi.tırnaklarını da hala kesemedik.ben yapamam zaten de belki veterinere gidicez daha bilmiyorum.kocaman öptüm canım seni.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Alevcim;
    kedicik charlotte u sevmenize sevindim.yakından bir görsen daha da sevimli kerata..çok eğlendiriyor bizi.biz de onu pek sevdik..alpere de çok sevgiler öpücükler.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba sevgili jiss;
    yeni yazabiliyorum şimdiden özür dilerim.bu sıra biraz ihmal ettim blogumu.otel aurassi pek güzeldir evet.aslında çok da merkezi bir yerdesiniz.alger merkezde yapacak pek çok şey var dolaşacak yerler var. didouche murad var merkezde postanenin orda mutalak gidin görün.mağazaların olduğu bir cadde orası. sonra hydra ya gidin.orası daha lüks bir yer bir sürü dükkan restorant falan var. merkezde fransızca kursu var bildiğim ama nerede olduğunu bilmiyorum sadece giden bir arkadaşımdan duymuştum yalnız yakınlarda bir samsung binası olduğunu söylemiştim hydranın oralarda snırım.biz tiziouzou dayız. buradaki fransızca kursu güzel.yani öyle türkiyedekiler gibi değil ama buraya göre güzel. ben de daha başlayamadım.sınıfı ancak topluyorlar sanırım. sormak istediğin başka şeyler de olursa mail atabilirsin.detaylı olarak yazarım elimden geldiğince. sevgiler kocaman..

    YanıtlaSil
  9. Babacım;
    şarlotu biz de çok sevdik valla hemen alıştık. o da bizi sevdi alıştı.pek şeker. daha minik ya hep oynamak istiyor. gündüzleri de uyuyor.çok sevimli.kokoştan sonra tabiki:)ama şimdi sizi daha iyi anlıyorum inanın.evde kediciğimizin olması pek iyi oldu.tatillerde bırakıp gelmek zor olacak herhalde belki onu da alır geliriz kimbilir artık kokoşla oynarlar bol bol:)öptüm kocaman annemi de sizi de:)

    YanıtlaSil
  10. sevgili yeşim;
    canım aynen dediğim gibi oldu.hayat daha güzel neşeli oldu.evimize renk geldi.iyiki almışız diyeli ooo çok oldu valla:)tırnak olayına daha müdehale edemedik yiğit anlar o işlerden onun da daha fırsatı olmadı.bakalım ya o kesicek ya da veterinere götürücez.zaten gitmesi lazım aşı falan yaptırıcaz.kocaman öpüyorum canım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Bon Jour :) ...

    Bildiğim bir iki şeyle hava atmaya çalışıyorum ne kadar ayıp değil mi : ) ... Tekeli ailesi genişliyor gördüğümüz kadarıyla :) ... Üçünüzede mutluluklar diliyorum... Görüşmek üzere......

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar ,

    ilgine teşekkürler , işlerimizn yoğunluğundan dolayı bu aralar şantiyeden çıkamıyorum , biraz daha rutine girdiğinde tekrar iletişim kurmayı isterim , teşekkürler görüşmek üzere .:) bu arada bende kedileri çok severim :)

    YanıtlaSil
  13. maşallah hem akıllı hem sevimli ne tatlısın sen böyle ismine d ebayıldım ayrıca

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)