6 Nisan 2011 Çarşamba

Yine neler yaptım ben yahu?

Herkese Merhaba;
Yine bahar moduna girdiğimiz için pek bir enerji doluyum bugün. Havanın güzel olması; yeni yeni fikirler üretmeme sebep oluyor. Bir o kadar da bu hobi işlerine bağlanmama. Böyle yeni evimiz bir an evvel bitsin, şu yerleşme stresinden kurtulalım, sonra veranda tadında bir yer yapalım akşamları oturmak için, bahçeye de türkiye dönüşünde birkaç maydanoz, roka, dereotu, chery domates alalım ekelim, sonra masamızı çıkaralım atalım orada bilimum hobi işleri yapalım istiyorum. Nedense böyle bir hayala daldım bu sıralar. Oysa kafamdaki yarattığım şey ne kadar da buranın dışında aslında bambaşka bir yere ait. İşte adapte etmeye çalışacağız bu şantiye ortamına ne kadar olabiliyorsa..Hayallerimizi de yontuyoruz yeri geldiğinde tamamen kaybetmeden..


Bu ne derseniz size cevabım : PAMUK ŞEKERRRRR olacaktır :)

 Bu eserimin adı da UYDURUK KUŞ :)

 Bunu içi her ne kadar kahve gibi görünse de o aslında ÇAY  çünkü kahve yazısını sığdırmamı bekleyemezdik :)

Bu da minik bir MANTARCIK
Bunlar Broş olarak kullanılmak üzere yapıldı hatta kullanılıyor her gün bir tane olmak üzere..

Şimdi de sıra yeni fimo yemeklerde;
Bu sıra en çok canımın çektiği şeyleri yaptım. Yakında Dayıcım Burger de yapabilirim (Bilenler bilir) Yanına da limonata :)


Bu da tavada yumurtaaa. Sepete koymak istedim yumurtaları aslında ama onu beceremedim. Tava da biraz yamuk bir tava oldu..Pişerken de sapı eğildi altına folyo dan destek yapmama rağmen. Bu mutfak malzemeleri hususunda henüz acemiyim..


 Bu da pasta olarak düşünülen bir şey..Altta da minik bir dilim var :)




Hadi bakalım şimdi yemek vaktiiiii..Herkese güzel günler :)

4 yorum:

  1. Yine birsürü şirin aksesuarlar yapmışsın Tuğbacım hamburgerli fimolar gayet iştah açıcı görünüyor :)
    Yeni evinize bir an önce taşının ve senin yazdığın o güzel veranda ve bahçedeki yeşillikleri görelim bende heycanlandım şimdi, yenilik herzaman güzeldir. Hayal ve uzak deme, ortamın elverdiğince yapmaya çalış istediklerini, insan isteyince herşey olur.

    YanıtlaSil
  2. oooooo ben seni neyle kaçırmışım ya :))) Fimolara bayıldım ellerine sağlık peşindeyim bundan sonra :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Deryacım;
    yeni aksesuarlarımı beğenmene sevindim. ben de yemek yapmaya bayılıyorum böyle fimodan. çok iştah açıcı oluyor ama napalım:)umarım hayallerimizi bir nebze de olsa gerçekleştirme olanağı buluruz canım valla.zaten aslında nasıl ve nerde olduğunun de çok önemi yok iç huzurun olduktan sonra:)isteyince oluyor gerçekten..öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  4. Kitap cadısı;
    senin yorum yazmana ayrıca sevindim. Demek blogumu bir kişi daha okuyabiliyor diye. Bu kapatılma olayından sonra hala çoğu kişi okuyamıyor.Fimolarda henüz yeniyim çok da iyi sayılmam. insanların yaptıklarını görünce deli oluyorum harika şeyler yapıyorlar benimkiler onların yanında ne ki? kocaman sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)