11 Ekim 2012 Perşembe

Bugün benim doğum günüm

 fotoğraflar: vi.sualize.us 

Bugün doğum günüm. Heyecanla beklediğim o gün geldi çattı da geçiyor bile. Hayretler içerisindeyim bu kadar çabuk geçtiği için. Yine Cezayir'de kutluyoruz doğum günümü. Türkiye'de olup ailemle ve arkadaşlarımla kutlamayı çok isterdim. Olsun daha nicelerini onlarla kutlayacağız inşallah.

Bugünün gelmesini iple çekiyordum. Doğum günlerini her zaman çok sevmişimdir. Kendiminkini de ayrıca severim ve çocuk gibi heyecanlanırım. Buralarda bu heyecan biraz buruk olsa da yine de bekleyiş ve o güne varış güzel oluyor. 

Kaybettiğim sevdiklerimin de yanımda olabilmelerini isterdim. Bütün ailemin, tüm sevdiklerimin yanıbaşımda olacağı bir doğum günü kutlamak isterdim. Sağlık en önemli şey. Mutlu ve sağlıklı günlerim olsun inşallah daha pek çok. Başka da bir şey istiyor muyum aslında istiyorum ama bunun yanında diğer ufak şeylerin pek de bir önemi yok. Sağlık yanında mutluluk da getiriyor çünkü ve en büyük temennim hasret kaldıklarıma kavuşabilmek. İyi ki doğmuşum, iyi ki böyle bir anne babanın evladıyım, iyi ki sağlıklıyım ve hala nefes alıyor ve kıymet biliyorum. Yaşamak gerçekten çok güzel ve anlamlı bir şey. Kimi zaman bunu unutsak da yine de şükrediyorum yaşayabildiğim her dakika için.


Sabah kendime pasta yaptım. Akşam arkadaşlarla bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Daha evvelki gibi yemeğe gitmek istemedim çünkü 30 yaş benim için önemli. Çocukluğumdaki doğum günlerine benzesin biraz da istedim. Balonlar süsler olsun müzik çalsın. Umarım başarabiliriz. Yukarıdaki fotoğraftaki gibi kedim Charlotte için de bir şapka yaptım pembe. O da kutlamanın bir parçası çünkü o beni her zaman mutlu edebilen bir pisicik. 

İyi ki doğduuuuuuuuuum. Hayatımdaki herkese teşekkürler. Tüm arkadaşlarım, sevdiklerim ve tabi ki biricik eşim, kıymetlim. Ailem ve sevdiğim adam yanımda olduğu sürece hayat her zaman güzel ve anlamlı. Daha nice güzel, mutlu günlerde birlikte olabilmek dileğiyle..

18 yorum:

  1. Tuğbacım canım mutlu yıllar, iyiki doğmuşsun :) nice yaşlara sağlıkla, mutluluka ve sevdiklerinle beraber..
    Öperim ;)

    YanıtlaSil
  2. ozman bizde kutlayalım sağlıklu mutlu yıllar tüm sevdiklerinle beraber :)

    YanıtlaSil
  3. Adaşım doğum günün kutlu olsun:)Nice nice sağlıklı, mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. canım ne güzel demişsin sağlık mutluluk olunca yaşamak çok güzel gerçekten. nice güzel yıllar diliyorum tüm hayallerin gerçek olsun yeni yaşında. kedinin resmini de merak ediyorum şapkalı :)

    YanıtlaSil
  5. hepibörtdey!

    umarım çok eğleniyorsundur şu anda bahçe partisinde, her şey istediğin gibi olmuştur.

    sevdiklerinle çevrili, sevdiğin işlerle dolu uzun uzuun seneler diliyorum, çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
  6. nice nice nice sağlıklı yıllara doğum günün kutlu olsun tüm dileklerinde gerçek

    YanıtlaSil
  7. ilk defa girdiğim bır blogta d.gunu kutlamasıyla karşılaştım. Ben de kutlayacakmışım demek ki, kısmet. Nice yıllara, çok güzel bir yaş olsun inşallah

    YanıtlaSil
  8. Tuğbacıııım! Mutlu yıllar!!! Ne güzel yazmışsın. Yine pozitif, yine sevimli... Yeni yaşın kutlu olsun ve nice güzel yaşların olsun inşallah! Sağlıklı ve keyifli yıllar dilerim...

    YanıtlaSil
  9. Deryacım;
    Canım çok teşekkür ederim. Çok tatlısın. Öpüyorum ben de kocaman:)

    YanıtlaSil
  10. Melike-Habibe;
    Size de çok teşekkürler çok mutlu oldum. Kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. ÇokoPrensin annesi;

    Adaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Çok sevgiler ve öpücükler.

    YanıtlaSil
  12. GeCe;
    Valla en önemli şey sağlık.O olmadı mı hiç bir şeyin tadı tuzu önemi olmaz hayatta. Kediciğimin fotosunu koyacağım düzenlemelerini yapıyorum. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Öpüyorum kocaman seni ve de pufidik güzeli:)

    YanıtlaSil
  13. Fermina daza;

    Canımmmm çok mersii güzel dileklerin için. Bahçe partisi harika geçti. Bu kadarını ummuyordum doğrusu. Süsler falan vardı çok komik fotolarını çektim bloga koyucam:)Sevdiğim iş kısmını ne güzel de yazmışsın o da çok heyecanla beklediğim bir kısım. Umarım gelecek güzel şeyler getirir bize. Öpüyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
  14. Dicle ipek;

    Çoook teşekkürler çok sevgiler ve selamlar:)

    YanıtlaSil
  15. Burcu Baser;
    Hoşgeldin bloguma:) İlk gelişte sürpriz oldu senin için doğum günü kutlaması o zaman ne güzel:) Çok teşekkür ederim sözlerin için. Umarım daha sık haberleşiriz bundan sonra. Selamlar ve sevgiler benden:)

    YanıtlaSil
  16. Sezercim;

    Çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsın çok mutlu oldum. Valla sen nasıl benden alıyorsan bu pozitifliği enerjiyi ben de senden alıyorum canım. Hislerimiz karşılıklı. Çok sevgiler ve öpücükler:)

    YanıtlaSil
  17. eneee! bekledim, bekledim ama en sonunda anladım ki çok uzun zamandır yazmadığımdan mütevellit benim blog artık takip edilmiyor... hediyemin zamanı geçmeden şuracığa iliştireyim madem :)
    http://sacaklininnotdefteri.blogspot.co.uk/2012/10/iyi-ki-dogmussun-tuuubaaaa.html
    o kediyi de yirin yirin ayrıca! (:

    YanıtlaSil
  18. Nice güzel senelere Tuğba :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)