19 Kasım 2009 Perşembe

Eğlencelik

Dün gece Cezayir'in Mısırla maçı vardı Dünya kupası için. Nihayet kazandı Cezayir. Biz de pek sevindik. Gece tüm şehir bayram yaptı adeta. Bağırış çağırıştı insanlar, ıslıklar zılgıtlar vardı karanlık sokaklarda tabi bir de araba kornaları. Güzel bir gece geçirdik arkadaşlarımız da bizdelerdi. Birlikte izledik maçı. Bol bol yedik içtik. Sonra da maçı kazanınca Cezayir'in kazanmasının şerefine kadeh de kaldırdık..

Tekilalarımız..

Bunlar da yeni aldığım minik renkli kavanozlarım. İçine düğmelerimi koymayı düşünüyorum ve daha başka şeyler de boncuk mesela..

Bunlar da minik tabaklarım. Ara sıra küllük olarak kullansak da yine de onlar daha ziyade benim için sevimli süsler.

Bu da şekilli krakerlerim. Günümde ananas suyumla bana eşlik ediyorlar. Çıtır çıtır pek güzeller. İnsanın hepsini bitiresi geliyor..

5 yorum:

  1. Mükemmel görünüyorlar,tebrik ederim ayrıca:) Sevgiler Tuğba...

    YanıtlaSil
  2. merhaba;
    profilinizde sosyal antropolog olduğunuz yazıyor.
    fakat blogda bu konuya fazla yer vermiyorsunuz dikkatimi çekti.
    okuduğunuz kitaplar arasında antropoloji ile ilgili herhangi bir şey göremedim.
    bir de kocaelinin neresindensiniz benim babam da oralı.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Aylincim;
    hoşgeldin yeniden bloguma Yazman ne güzel valla..teşekkür ediyorum canım sana..kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Sevgili Adsız Misafirim;
    Profilimde yazan doğrudur. Ankara üniversitesi sosyal antropoloji anabilim dalı mezunuyum. Aslında Cezayiri anlatmak bile başlıbaşına bir antropoloji konusu. Bu sıralar biraz ıvır zıvır şeylere sardım farkındayım elimden geldiğince anropolojiye de değinmeye çalışıyorum Teorik şeyler yazmıyorum pek daha çok buradaki günlük yaşantıma dair şeyler yazıyorum. ama aklımda bazı projeler var. tabiki antropolojiyle ilgili kitaplar okuyorum hem de her zaman.sadece güncel kitapları söylüyorum arkadaşlarıma kaynak olması açısından. ama en son yazdığım şam'da raks bir antropoloji el kitabı niteliğindedir. Tavsiye ederim..Kocaeli de oturuyor ailem evet. Merkezdeyiz biz. Orduevinde oturuyoruz. Ailem de izmitin yerlilerinden. Yeniden görüşmek dileğiyle. Yorum için teşekkürler. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. tavsiye ettiğin kitabı okuyacağım antroploji ile ilgileniyorum.
    benim babam da kandıralı.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)