29 Ağustos 2010 Pazar

Yeni bir Alger akşamında

Aslında daha evvelden yazılması gereken bir yazıydı fakat yine biraz tembel davrandım ve yazmadım. Bugün artık içimden yazmalısın dedim kendime. Bir daha ne zaman bulacaksın bu fırsatı. 

Tam olarak zamanını hatırlayamadım bir an ama sanırım geçen haftaydı. Cezayir'e gelecek olan bir bayan bana bloğum vasıtasıyla ulaşmıştı. Sonra mailleşmeye ve msn de konuşmaya başladık. Zaten o da benim gibi konuşkan ve sıcakkanlıydı. Mutlaka tanışmalıydık. Yeni bir arkadaş geldi diye çok sevinmiştim yanımıza, yakınımıza. Onlar eşiyle Alger merkezde oturuyorlar. Bir gün ayarladık ve Alger de iftar yemeği için sözleştik. Daha görür görmez kanım kaynadı. İlk görüş önemlidir tabi, ilk izlenim. Zaten restoranttan içeri girdiklerinde birbirimizi tanıma zorluğu da çekmedik, o beni blogdan görmüştü ve biz de onları tanıyalım diye bir fotoğraflarını yollamıştı eşiyle. Güzel bir yemek ve sohbetin ardından. Ki böyle hemencik geçtiğime bakmayın epeyce sohbet ettik birbirimizi tanıdık. Yeni açılan alışveriş merkezine gittik. Amacımız biraz dolaşmak ve yeni açılan bowling salonunda bowling oynamaktı..



Lütfen alışveriş merkezinin giriş kapısına dikkatlice bir bakın. Ben daha önce böyle bir şey görmedim. Saat 21.00 da açıldığı için herkes kapının önünde adeta bir bar'a girercesine bekliyor..Sonra da hurrraaaa...


Burada bowling salonuna girmiş bulunmaktayız. Ama yine kapıda uzuuun kuyruklar bulunuyordu..Neyse ki kendimizi içeri atmayı başardık.

Bunlar da bowling ayakkabılarımız. İçine de naylon torba veriyorlar herkes aynı ayakkabıları giymek durumunda kaldığı için. Çok uyduruk ama buna da şükür diyorum. Burası bizim için sanki bir cennet!

Bu da gittiğimiz restorantta yemeğimize güzel müzikleriyle eşlik eden müzisyenler. Ben çok beğendim. İnternettin iyi olduğu bir zaman sizin için bir video da ekleyeceğim.

Ben bowling topunun gideceği yönü iyice ölçüp biçiyorken:)
Bu da daha evvelki Alger gezimizden birkaç fotoğraf. Onları da paylaşmadığım için daha evvel şimdi koymak istedim..

En sevdiğim fotoğraflarımdan oldu artık bu fotoğrafımız. Yakında buzdolabımızın üzerinde de yerini alacak. Tabi magnetlerden yer bulabilirse kendisine :)

Hepinize mutlu saatler, günler, haftalar diliyorum mutluluk ne de olsa en zor kazanıp en çabuk yitirdiğimiz şey günümüzde! Bu yüzden mutlu zamanların kıymetini bilelim..

10 yorum:

  1. şekerim sizin adınıza mutlu oldum.. daha nice güzel gün ve anlarınız olsun.. alışveriş merkeziniz de hayırlı olsun.. açılış saati biraz garip ama orası yoğun talep olması güzel.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. taa orakarda bı dost bulmak ne guzel sızın adınıza sevındım

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Sabahattin Bey;
    Sizi daha önce izleyicim olduğunuz için hemen tanıdım. Sitenizi de ziyaret etmiştim zaten hatta izleyiciniz oldum. Elinize sağlık güzel bir siteniz var. İlginiz için de çok teşekkür ederim. Seve seve izin verebilirim, mutluluk duyarım.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Celebi74;
    teşekkür ederim canım valla biz de çok mutlu olduk. Ben normalde sevmezdim çok alışveriş merkezlerini ama yoklukta favorim oldular:)yatıp kalkıp düşünüp mutlu oluyorum heehe..saatleri çok komik hele kalabalığı görsen sadece izliyorlar sonuçta bir ilk tabi onlar için..tuhaf geliyor ama aslında çok olağan..sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Işıl;
    çok teşekkür ederim yorumun için gerçekten de öyle..Dostluklar uzaklık girince araya daha da önem kazanıyor ve yeni yeni dostlar edinmekte cabası..herşey hep böyle güzel gider umarım. sevgiler kocaman..

    YanıtlaSil
  6. nekadar guzel bırgun gecmıs:)

    YanıtlaSil
  7. Tuğbaciim harika bir akşamdı gerçekten, en kısa zamanda tekrar gelin özletmeyin bu kadar kendinizi
    öpüldün :)

    YanıtlaSil
  8. İzniniz üzerine bir çalışmanız "Bloglardan Seçmeler"de yayınlandı. İyi günler dileğiyle.

    YanıtlaSil
  9. Tekrar gönülden,en derinden merhaba:)
    Yazdıklarınızı müthiş bir keyifle takip ediyorum.Öznel bakış açıları ve samimi yorumlar çok hoşuma gider,ruhu okşar,tazelik katar.Çok tanıdık,çok sıcak,çok derin ortak yönler buluyorum her defasında,bu da okurken içimi okşuyor,sevindiriyor..
    Blog ne kadar tatlı şeylere,cici muhabbetlere vesile oluyor değil mi? Şu kareler de bunun ispatı.Ruhlar ta evvelden kaynaşmış derler,sevmiş,sımsıkı sarılmış.İlk karşılaşmada bunu hemen anlıyor,idrak ediyor insan.Gönülden gönüle yol gitmiş belli ki,sizin adınıza çok sevindim.Muhabbetiniz daim olsun inşallah :)
    Bizler de aynı şekilde,Libya'ya gelmeden,iletişime geçtiğimiz arkadaşlarımıza,müthiş bir keyif ve memnuniyetle elimizden geldiğince yardımcı olmaya,o bilindik 'acabaları ve tatlı merakları' hep birlikte gidermeye çalışıyoruz.Çünkü ben buraya gelmeden önce kimseye ulaşamamıştım (Bayan gözüyle daha farklı oluyor tespitler:) , o halet-i ruhiyyeyi biliyorum,o yüzden tecrübe edindikçe paylaşmak beni mutlu kılıyor..
    Alışveriş merkezi önündeki kuyruğa gelince,inanın aynı tablo burada da var biz ilk gördüğümüzde 'vukuat' var sandık,o derece.Hele ki cuma ve bayram günleri,inanılır gibi değil.Ayrıca bazen tek başına iseniz giremiyorsunuz içeri,aile şart,orda da böyle bir uygulama vardır belki.Çok benziyor çünkü:)
    Son olarak yazıyı yazarken solda neş'e dolu bir çift çarptı gözüme,anne ve babacığınıza maşallah diyelim,yüzlerinden gülücük,gönüllerinden aşk eksik olmasın.
    Bir yorum için fazla uzun oldu sanırım :) sürç-ü lisan etti isek affola..
    Muhabbetle

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)