18 Ağustos 2010 Çarşamba

Evlilik Yıldönümümüz kutlu olsuuunn

Bugün büyük gün. O gün kadar heyecanım var sanki. Sürekli saate bakıyorum ve o anları düşünüyorum; şu anda neredeydik, ne yapıyorduk diye hatırlamaya çalışıyorum. Ailelerimizi de arayıp hadi hazır mısınız düğün için gidiyoruz diyesimiz var. Herşey ne de çabuk geçiverdi böyle anlamadan. 3 yıllık evliyiz artık. Sanki herşey daha yeni gibi, buralara gelmişiz de gurbette seneler geçirmişiz birlikte. Ne çok anımız ne çok hikayemiz var. Artık yavaş yavaş aşkımıza yeni bir aşk eklemenin de zamanı geliyor en pamuğundan. Daha nice senelerde uzuuun uzuuun yıllar boyunca sağlıkla ve bolca gülümsemeyle geçirmek tüm dileğim hayatımı sevdiğimle, sevdiklerimizle. 

Fotoğraflara bakıp bakıp durmak boşuna değil bugün. Davetiyeme nikah şekerlerime gömülmek istiyorum. O gün gibi telaş var içimde. Keşke diyorum keşke bir zaman makinam olsaydı ve o güne ışınlayabilseydim kendimi. Bir kere daha yaşayabilseydik. O zaman daha çok dans eder güzel mamalardan daha çok yer, sevdiklerime mikrofonu elime alıp kocaman sevgi sözcükleri söylerdim. 










Bir tanecik eşime;
Canım kocacım; ne çabuk geçirdik yıllarımızı değil mi? Olsun her anımız çok güzeldi seninle. İyiki evlenmişiz, iyiki bulmuşuz birbirimizi bu kocaman dünyada. Eğer sen olmasan nasıl olurdu bu hayat acaba benim için, ne tatsız, ne boş, ne anlamsız..Sen rengarenk zamanlarım oldun benim, gözlerine baktığımda puf puf bulutları gördüm ben, yüreğinde kocaman gelincik tarlaları, saçlarında denizlerin dalgaları aşk dolu tutku dolu. Daha çoook seneler böyle gülümseyişlerle geçsin hayatımız sağlıkla, güzellikle, tonton tonton olalım seninle, hep öpelim saralım birbirimizi sıkıca. Seni çok seviyorum tarçınım..Nice mutlu senelere birlikte, hep birlikte, kocaman ailemiz ve sevdiklerimizle...




Seni seviyorum ve daha çoook seveceğim

10 yorum:

  1. nice yıllarınız olsun çoğalarak ve çoğaltarak sevginizi ve dilerim en pamuğundan (nedense kız geçti içimden) ufaklık yerini alıversin o gülümseyen fotoğrafarda.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. nice yıllar hep böyle kalın inşallah sevgiyle

    e bir pamuk şeker de fena olmazdı hani

    saçlarının sarı lduğunu bilmiyordum o renk de çok yakışmış

    YanıtlaSil
  3. Daha nice nice yıllarda sağlıklı, huzurlu olmanız dileğiyle

    YanıtlaSil
  4. Nice yıllara canım. Biz 10 oluyoruz haftaya.. Darısı başınızaaaa...

    YanıtlaSil
  5. cicimmm mutluluğunuz daim olsun inşallahhhh...
    aminnnn

    YanıtlaSil
  6. Herşey dilediğinizce olsun...en pamuğundan! :)) Bir de hep çoook mutlu olun emi!

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. tebrikler!!! bizim onuncu yil kutlamasi tasinirken gume gitti... tam onu dusunurken senin yazdiklarini okumak keyifli geldi. nice yillara ikinizi de tebrik ediyorum. nese

    YanıtlaSil
  8. Benim güzel arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim güzel kelimeleriniz için çok mutlu ettiniz beni..
    Evrencim;benim de en çok istediğim zaten pamuk bir kız umarım öyle de olur ilerde inşallah..

    Gececim;pamuk şeker lazım valla artık biraz korksak tırssakta:)saçlarım renkten renge giriyordu evvelden sarıyı da pek beğenmiştim yine dönesim var ama röfle olarak sarı olabilir sanırım bundan sonra belki..

    Atölye kedi;çok mersi tekrardan..

    Alevcim,ne mutlu size valla.biz de o seneleri gülümseyerek karşılarız inşallah..

    Pınarcım;cicim çok sağol yeniden.iyiki varsınız

    Defnecim;çok tatlısın.sizinn gibi bir prenses gelsin bize de inşallah..yavaş yavaş düşüncelerimize gelmeye başladı valla:)

    Turkuaz deniz;çok teşekkürler güzel dilekler için.siz de taşındığınıza göre geç de olsa bir kutlama yaparsınız ne güzel yeni evinizde..sevgiler

    YanıtlaSil
  9. NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM... ağzınızın tadı hiç bozulmasın!!!

    YanıtlaSil
  10. Daha nice mutlu yıllar dilerimm Tuğbacımm...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)