4 Kasım 2010 Perşembe

Cezayir'den

Herkese Merhaba;

Bu kez epey uzun boş kaldı bloğum..Çoğu zaman yazasım vardı. Hep bir sürü kelime biriktirdim ama yazamadım. Annemin rahatsızlığıyla hemen Türkiye'ye gittim 1 Ekim tarihinde. Ankaraya gittik tedavi için. Şimdi hala benim güzel annem Ankara'da teyzemlerin yanında. Herşey umuyorum ki zamanla çok çok daha güzel olacak bu günler atlatılacak ve pamuğum buraya yanıma gelecek bol bol gezeceğiz onunla. Hatta bana bir sürü güzel mamalar yapacak..

Birkaç gün evvel döndüm aslında tam tarihi hatırlamıyorum bile..Hemen bir taşınma telaşı başladı. Eşyaları toplamak, yerleştirmek zaman aldı. Bulduğumuz evde problem çıkmaması beni çok sevindirdi. Şimdilerde kediciklerimiz ve biz evimize alıştık bile.. Hatta bir kedimizin artık yeni bir evi bile var. Çok sevdiğim bir arkadaşım onu almak istedi biz de verdik. Sarı olan Safran artık o ve eşi ile yaşıyor. Hayatından da pek memnun. Bizim iki oyuncu kedimiz de iki gündür kuma tuvaletlerini yapmayı öğrendiler o yüzden çok mutluyum. Artık havalar biraz düzelene kadar bizimle gönül rahatlığı ile kalabilirler.

Bundan sonra bir dahaki Ankara'ya gidişime kadar elimden geldiğince yazmaya çalışacağım. Şimdiden neler yazacağımı düşünmeye başladım. Havalar yine karalara büründü. Şu kış mevsimini keşke biraz daha fazla sevebilseydim. Kışın en çok sevdiğim yumuşak battaniyemin altında oturmak, sıcacık kahvemi yudumlamak, kitabımın kelimelerini yudumlamak oluyor hepsi o.. Yoksa her mevsim bahar yaşanan bir yerde olabilmeyi ne çok isterdim. Burada bir başladı mı dinmeyen yağmurlar şimdi başrolde..Bugün ilk kez de minicik ve yere çok yakın olan bir gökkuşağı gördük. O kadar sevimliydi ki anlatamam. 

Şimdilik bu kadar yazabiliyorum. Birazdan eve gitmek için yola çıkacağız. Canım çilek istiyordu önce manava uğrayıp çilek bakacağız sonrada evimizin yolunu tutacağız. Miniş kedilerimizle biraz oynar sonrada günün yorgunluğunu atmak üzere uzanırım diye düşünüyorum. Sonra da yarın tatil olduğu için film keyfi yapabiliriz geç saate kadar. Yeni fotoğraflarla cumartesi günü kaldığım yerden yazmaya devam edeceğim. Çünkü evimizde henüz ne internet ne de tv bağlantısı var. Buralarda yokken beni merak eden, mail yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olmayı, yazmayı ve sizi özledim..

Mutlu kalın ve sağlığınızı ihmal etmeyin...

Herkese sıcacık, bol kahveli, bol kitaplı günler diliyorumm...

P.S: Fotoğraf  http://vi.sualize.us/ adlı siteden alınmıştır..Çok da severek paylaşıyorum bence çok şeker :):)

11 yorum:

  1. çok geçmiş olsun tuğbacım, dilerim çok daha iyi haberlerini de verirsin bizlere. yeni ev de haıyrlı uğurlu olsun dilerim, ve bir küçüğün haberini beklerim :)
    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Canım çok üzüldüm, şaşırdım. Neyi vardı annenin? Umarım çok iyi olur kısa zamanda. Yine şen şakrar fotoğraflarınızı görürüz umarım buradan. Güzel haberlerini bekliyor ve seni çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
  3. Çokkk üzüldüm Tuğbacım :(( Yine kabuğuna çekildi bu kız sesi çıkmıyor dedim ama neler olmuş bak :(( Umarım iyileşir en kısa zamanda.. Yeni evinizde hayırlı olsun bu arada..

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Tuğbacım, anneciğinin bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Yeni evinizde de güle güle oturun. Tekrar acil şifalar.

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun Tuğbacım, umarım çabuk iyileşebileceği bir hasalıktır..Hep dermansız dert vermesin deriz ya.Yeni eviniz hayırlı olsun, ne kadar keyifsiz olduğunu anlayabiliyorum uzaktasın diye ama sabır canım..

    YanıtlaSil
  6. tubacım çok çok geçmişler olsun.hele de mesafeler uzak olunca insan daha bir merakta kalıyor sanki.ankara seyahatinde aycayla buluşmuşsunuz sanıyorum neşeli bi yazısında okumuştum:)umarım tez zamanda annene kavuşur güzel mamalarını yersin tatlım.çok selam.

    YanıtlaSil
  7. Canımın içi,annen hafta sonu gelecek.Net ten bağlanırız.Yeni evinizde de güle güle oturun.İnşallah annenin tedavisi bitsin,gezmeğe geliriz.Öptümmmmmm,kocaman.TATLİM..

    YanıtlaSil
  8. Sevgili arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Annem göğsünde farkettiği kötü huylu bir kist yüzünden şu anda kemoterapi oluyor.Bu zor bir süreç tabiki. Kemoterapi olduktan sonrada ameliyat için tarihimiz belli olacak.Bende bu sırada yeniden gideceğim tr ye. Umarım en kısa zamanda güzel haberler veririm yine size burdan..Hepinizi öpüyorum. Tekrar teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. tubacım..tüylerim diken diken okudum.nasıl bir tesadüftür bu..çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  10. TUGBA HANIM COK COK GECMIS OLSUN..UMARIM EN KISA ZAMANDA ANKARA YA MUTLU VE GUZEL HABERLER ICIN GIDERSINIZ.
    YAZILARINIZI COK OZLEMISTIK.ESKIDEN STFA DA CALISMIS BIR ARKADASIM SAYESINDE SIZLERI KENDIMIZE DAHA YAKIN HISSETTIK.UMARIM SIZDE VE OZGUN DE ISE BASLAMZSINIZDA BIZDE SIZI HER ZAMAN BOL BOL OKUYABILIRIZ...

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş Olsun çok insallah sağlığınız ve ağız tadınız hiç bozulmaz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)