9 Kasım 2010 Salı

Tam da zamanı

Kış geliyor koştur koştur. Artık bir türlü gitmek bilmeyen yağmurlar var burada. Bir başlıyor ve durmak bilmiyor. Hani damardan akan kan nasıl durmaz derler ya öyle. Tam da tembelliğe çağırırcasına. İnsanı hep yazmaya iten bir hava..En azından benim için böyle. Evde kalmak, kediciklerimle sıcacık uzanmak, sıcak çikolatamdan yudumlamak film izlemek istiyorum. Yada alternetif olarak kitap da okuyabilirim sayfalarca. Hatta mis kokulu kurabiyeler pişirmek ve sevdiğin bir arkadaşınla günü geçirmek de ne iyi olurdu.

Bir türlü bloga yüklemeyi başaramadığım fotoğraflarıma bakıyorum yine. Pek de güzel şeyler var aralarında. Bu sefer büyük makinayı yanıma almadığımdan tıfıl nikonuma düştü iş. O da tabi hakkıyla üstesinden gelemese de görevinin idare etti. Yine de gözünü seveyim Canon'umun. Nasıl da özlemişim ama onu tok sesini, ağırlığını, dokusunu...Hep çıkmak gitmek isteği oluyor insanda, ne zaman Cezayir'e yeniden dönse. İki gün evvel epey dolaştım, sokakları arşınladım yumuşak bir havanın eşliğinde. Ama sanki yürümeyi mi unutmuşum nedir. Ayaklarım söylendi durdu bana sabaha kadar vıyıl vıyıl. Bütün insanlar sokapa dökülmüştü burada. Malum bayram geliyor herkes alışverişte. Cezayirlileri her daim böyle görmek ne mümkün! Normalde çok az şey alırlar, hatta bize şaşıyorlar ne çok alıyorsunuz diye. Bu sefer onlar aynı biz gibiydi. Biz de şaşırdık..Herkes da şimdiden bayram heyecanı,coşkusu. Bayramlar güzel, hele ki herkes bir araya geldiğinde ve kocaman kalabalıklar olduğunda...

Kaynak: http://www.stumbleupon.com/

6 yorum:

  1. Sevgili Tuğba çok geçmiş olsun
    Umarım güzel haberlerle geçer gider bir dahada size uğramaz

    YanıtlaSil
  2. Tuğbacım nasılmış anneciğinin keyfi, şükür ki farkedilmiş, biliyorsun erken teşhis çok önemli..Acil şifalar canım keyfiniz tadınız eskisinden bile daha iyi olsun bu aralar, moral çok önemli bütün hastalıklarda..

    YanıtlaSil
  3. Canım Tuğba'cığım, hayat bazen keyifsiz yüzünü dönüveriyor bize. Ama annenin de senin gibi hayat dolu bir kadın olduğunu tahmin etmek hiç zor değil. Üstesinden gelecek ve sağlığına kavuşacak. Kocaman kucaklıyorum seni ve annene acil şifa diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nazpek;
    çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.herşeyin daha güzel olacağına yürekten inanıyoruz canım..öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Serpilcim;
    dediğin gibi erken teşhis önemli ama bizimki pek erken olmuyor sanırım aslında biraz geç bile farkedilmiş de buna da şükür diyoruz. annem farketmiş zaten yoksa doktorlar anlamamışlar.annem daha iyi canım daha da iyi olacak..moral en önemli şey tabi. biz de moral vermeye çalışıyoruz zuzucuğuma:)güzel düşünmeye gayret ediyoruz..teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.öpüyorum. yeniden haberleşiriz..sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Defnecim;
    canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. evet ben kesinlikle anneme benziyorum bu hususta..o da cıvıl cıvıl hayat dolu mutlu bir insandır..bu yüzden atlatmak moral olarak daha kolay olmalı diyorum. elimizden geldiğince iyi ve güzel düşünüyoruz.tıp ilerledi artık allah çaresi olmayan dert vermesin diyorum ben de..ben de seni öpüyorum çok kocaman canım.güzel haberlerle yeniden konuşuruz canım inşallah..sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)