23 Şubat 2012 Perşembe

Ofis masam ve kedim


Ne zamandır çalıştığım yerin fotoğrafını koymak istiyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı. Yeni bankımız geldikten sonra ilk işim fotoğraflamak oldu. Zira pencere önü oturma yerlerini her zaman çok sevmişimdir,evimde de böyle bir yer yapmayı çok arzu ediyorum. Bu bank aslında arşiv için yapılan dolabın bir katı. Katların hepsini ofis kapısından içeri sokamadılar ve üstten kesmek zorunda kaldılar. Biz de kalan parça ziyan olmasın diye camın önüne koyduk, oturma bankı gibi oldu. Ben de hemen bir yastık atıverdim üzerine. Şimdilik tahtasının üzerine ince bir sünger de koyduk. Yakında onun üzerine çiçekli bir kumaş geçirebilirim:) Ofiste benim masamın bulunduğu kısım pek renkli ve deli dolu. Sana kalsa perde diker, halı koyar, her yeri donatırsın çiçekli böcekli diyorlar. Merak edip görmeye gelenler bile var:) Ben kendimi buraya daha fazla ait hissetmek adına elimden gelen çabayı sarf ediyorum ki zaten ıvır zıvırları her zaman çok sevmişimdir. Panomda yok yok :) Yeni bir takım şeyler de asmayı planlıyorum. Daha sonra onları da fotoğraflarım umarım.


Benim prenses kızım Charlotte güneşi görünce hemen mutlu oluyor. Sıcacık ısınıyor tabi bir güzel. Bu hareket de gel beni sıcak sıcak sev demek. Hemen önüme atlayıp yere uzanıyor ve kendini sevdiriyor. Bu seramoni saatlerce sürebilir. O da benim gibi en çok yaz aylarını seviyor. Ne de olsa benim kedim :).) Yaz gelsin de o da rahat etsin birazcık, keyfini sürsün bahçenin, çimenlerin. Bu fotoğraf bu ay içinde çekildi, o zaman havalar epey güzeldi. Şimdiyse yine yağmurlu zamanlardayız:)

9 yorum:

  1. Bankınız çok hoş, yastık zaten şahane, renkli ruhunu yansıtıyorsun ofisine de Tuğbacım, pisicik ayrı şirin zaten :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım,şirin oldu ofiste valla. Hakkaten bazen ofistekilerin doğru hissettiklerini düşünüyorum bana kalsa kimbilir neler yapardım burada ne çiçekler böcekler koyardım harika olurdu:) belki bir gün öyle bir çalışma yerim olur kimbilir:)öptüm canım

    YanıtlaSil
  3. pencere önü bankları hep arzuladığım ama hiçbir zaman olmayan bişi benim hayatımda...çooook şanslısın..ıvır zıvır evin en gereklisi bence heryerde olmalı panoda dolapta...bayıldım ofisine..sıcak nasılda mayıştırmış..güneş bizi de mayıştırsana...

    YanıtlaSil
  4. bir insan nasıl olurda yaşadığı bütün mekanları birbirine benzetebilir:))inanılmaz..

    YanıtlaSil
  5. Sizi yeni keşfettim Tuğba hanım..Benim yemek bloğum var diğer arkadaşların yaptıklarına baktıktan sonra sizi okumaktan zevk alıyorum bir durak gibisiniz benim için blog gezintisinde sevgiler

    YanıtlaSil
  6. panolarına ve pencere önüne bayıldım :)) o panoların yakından görünümü var mı ajabaa? (: ilk kart ulaşsa da o panolara ciciler gönderebilsem (:

    YanıtlaSil
  7. Pınarcım; sana cevap yazmamışım ya unutmuşum herhalde çok pardon. bu herhalde benim içimden gelen bir şey hakkaten her yeri benzetiyorum birbirine fazla kalıcı bir hareket olmuş bu tarz bende heheee ama seviyorum napıym:)

    gündüz68;
    aynen benim de öyle valla hep arzu ettim ama olmadı henüz bakalım kısmet inşallah türkiye'deki evimde olur.ofisi beğenmene sevindim.bank isteğimi orada biraz da olsa kırmaya çalıştım. arada kahve içmek güzel oluyor..

    YanıtlaSil
  8. Pozitif pembe;
    size de cevap yazmayı ihmal etmişim ama artık daha sık haberleşiyoruz zaten ne güzel:) beğenmenize ve kalıcı olmanıza sevindim. böyle duraklar ihtiyacımız var gerçekten ben de bir durak olabildiysem ne mutlu bana sevindirdiniz beni:)

    YanıtlaSil
  9. Saçaklı;
    Çok teşekkür ederim ben de bayılıyorum ofisin bu haline. Herkes de konuşuyor ne güzel sevimli çılgın böyle ev gibi diye:)ben de mutlu oluyorum. bana kalsa ohoo daha neler yaparım.panoları yakından çekerim senin için. ya da bir bakayım belki vardır da. kartın ulaşmasını heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)