3 Aralık 2014 Çarşamba

Olabilir mi, olabilir!



'-Bugün benim günüm değil ama yarın olabilir mi?
-Olabilir!'

Bugün bir yerde okudum bu deyişi. Gerçekten de güzel hissettim okuduğumda çünkü hava kasvetli, yağmur var ve üşümeyi sevmiyorum. Bu havalar yazmak konusunda genellikle benim motive etse de, yemek yapmak haricinde diğer şeyler için motivasyon sağlayamama neden oluyor. Daha çok her günü pazar günü olarak hayal etmek gibi. Elimde sıcak bir şeyler, film izlemek, kitap okumak örneğin. Ama yapmam gereken pek çok şey var. Şimdi yeni bir blog yazısı hazırlıyorum güzel bir konu: Tuareglerden oluşan bir afrikan blues grubu, ilgi çekeceğine inanıyorum. Bu çerez bir yazı olsun.

Ayrıca yaratıcı resim için kutluyorum, Marilyn ve Michael karışımı müthiş olmuş bence. Sanki böyle bir havadayım ben de bugün!

7 yorum:

  1. Bu tarz havalar bende de aynı etkiyi yapar ;' bugün sanki pazar ' ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu zaman idare ederim aslında da henüz kışın geldiğini tam olarak idrak edemedim, sanırım ondan:) Bize her gün pazar olsun o zaman:)

      Sil
  2. Bu sene, hayatımda ilk defa kışın gelişine sevindim biraz. Neden böyle oldu bilmiyorum. Hava açsın istemiyorum hiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevinemiyorum daha, ama kar yağsa sevinirim çünkü onun o pofuduk halini seviyorum, çamur olmadan önceki halini. Yine de baharı hiç bir şeye değişmem. Keşke geri dönebilsek mevsimlerde!

      Sil
  3. "Olabilir mi? Olabilir" deyişi de Marilyn & Michael çalışması da güzelmiş. Yeni yazı için meraktayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Beğenmenize sevindim. Yeni yazı az kaldı geliyor yayınaaa:)

      Sil
  4. Ben de bugün işi astım Tuğba. Ohhh ne güzel geldi bir bilsen. Sabah bir arkadaşımın benim için hazırladığı kahvaltı sofrasına gittim. Nefis kahvaltımı yaptım, uzun uzun sohbet ettim. Sonra işe gelecektim. Aman dedim, boşver işi. Saat 2 falandı eve geldiğimde. Kuzey'in okulu da tatil bu hafta. benimle koşar mısın dedim. Koşarım, dedim. kendim için güzel bir şey de yapmış oldum böylece. Sonra biraz kitap, biraz bahçe, biraz huzur. Hava birkaç gündür kötü olmasına rağmen, bugün güzeldi. Bu da armağan gibi geldi. Yazını merak ediyorum. Belki ben de bir post hazırlarım bugün. Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)