30 Eylül 2008 Salı

Buugüün Bayyraaamm!!!


Bayram günlerinde söylemeyi sevdiğim bir şarkı, neşeli ve sıcacık...

Bugüün bayraaam erken kalkın çocuklar, giyelim en güzel giysileri ,elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemiziiiii:)

Ben de annemle yanyana olsaydım onu hiç üzmezdim bugün:)

Bayramları seviyorum. Burada bayram havası pek yok. Hem burda daha bayram başlamadı aslında. Diğer Arap ülkelerinde de olduğu gibi gökyüzünde ay'ı görmeden bayram başlamıyor, o yüzden bayram yarın. Yine de biz Türkiye'yi düşünerek bayramlaştık bugün kamptaki arkadaşlarımızla, ailelerimizle ve sevdiklerimizle.

Bayram kutlamalarını özlemişim farkında olmadan. Çocukken her şey ne kadar da güzelmiş meğer. O zamanlar kıymetini bilmiyorduk tabi. Şimdilerde arıyorum o günleri. Şimdi bayram ziyareti yapmayı çok isterdim, çocukların kapıyı çalıp şeker beklemelerini isterdim, davulcuyu da unutmayalım. Sonra annemin güzel bayram yemeklerini ve en önemlisi de süslü mendiller eşliğinde verilen bayram harçlıklarını. Aaa bir de bayram dan evvel yapılan bayramlık alışverişleri. Ne güzel her bayram ciciler alınırdı büyük bir neşeyle. Böyle uzakta olmak bayram havasının o büyülü güzelliğinden biraz üzücü. İnşallah başka bayramlara diyorum. Bu güzel bayramların kıymetini bilin. Sevdiklerinizle birlikte hep mutlu bayramlar geçirin.

Herkese İyi Bayramlar...

10 yorum:

  1. tubacım merhaba bana mail adresini verir misin? kuzenim cezayire geliyorda iş için, sana bişeyler soracaktım.yeşim

    YanıtlaSil
  2. iyi bayaramlar olsun canim :)

    YanıtlaSil
  3. iyi bayramlar Tuğbacım:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba yeşimcim blogda yazıyor olması lazım ama mail adresimin yine de yazayım sana tugbatekeli@gmail.com dan mail atabilirsin bana.öptüm

    Serrose;
    sana da iyi bayramlar canım..sevgiler

    Güldemcim;
    sana da iyi bayramlar.öptüm

    YanıtlaSil
  5. esenlik ve sağlık dolu bir bayram diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. seker tadinda tatli bayramlar olsun.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Bir hayat dolusu ve Sevgili Sermoon;
    Ben de sizin bayramınızı içtenlikle kutluyorum ve daha nice mutlu bayramlara diyorum.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Uzakta olsa bayramı kutlamışsın işte ne güzel. Az önce kartın ve mektubun elime ulaştı. Akşama Alper'e okuyacağım bakalım neler söyleyecek neler yazacak sana :) Çok teşekkür ederim canım. Öpüyorum seni, eşine de selamlar...

    YanıtlaSil
  9. Bayramların en güzeli senin güler yüzünü görmek ve de tatlı sesini duyabilmek.İyi ki varsın,hep bizimle ol,sağlıcakla kal.İYİ BAYRAMLAR,ikinizi de öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. Alevcim;
    Mektubu ve kartı böyle çabucak alabilmenize çok sevindim.Umarım hoşunuza gitmiştir. Alper için bir sürpriz olsun istedim.Belki de aldığı ilk mektup olabilir ihtimaliyle daha da heyecanlandım.Sabırsızlıkla alperin bana söyleyeceklerini okumayı bekliyorum.öpüyorum ben de seni.Sevgiler canım.

    Babacım;
    Seni biz de kocaman öpüyoruz.keşke bayramda yanınızda olabilseydik ama artık bir dahaki bayrama inşallah diyorum.En mutlu bayram kocaman ailemizin hep birlikte olduğu bayram benim için.Kendinize iyi bakın.muck

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)