28 Eylül 2008 Pazar

Yeni bir Mim durumu

Sevgili Arkadaşlarım Flame ve Güldem tarafından mimlenmişim. Ne güzel bir durum. Ben de diğer mimlenenleri görüp kıskanıyordum içten içe beni de mimleyin noolur diye:) Şimdi ilk Mim im "Siz Kimsiniz"in sorularını cevaplıyorum.

1) İsminiz?

İsmim Tuğba. Ama bana herkes başka birşeyler söyler. Kedi, dumbo, roka v.s

2)Nerelisiniz?

İzmitli'yim. Ve izmit'li olmaktan dolayı son derece mutluyum:)

3) Yaşadığınız yer?

Şu anda eşimle birlikte Cezayir'de yaşıyorum.

4) Mesleğiniz?

Sosyal Antropolog'um

5) Hobileriniz?

Aslında o kadar çok hobim var ki. Aklıma gelenler şunlar; yazmak, fotoğraf çekmek, okumak, takı yapmak, yemek yapmak, alışveriş yapmak:)

6) Evli misiniz?

Evet evliyim beenn:) Bir senelik evliyim henüz..

7) Kaç çocuğunuz var?
Daha yeni evli olduğumuz için henüz çocuğumuz yok ama umarım yakın zamanda olur..


8) En sevdiğiniz yemek?

Ben yemek yemek eylemini çok seviyorum. İskender, mantı, kokoreç, börek, annemin köfteleri, wooper, tereyağlı pilav v.s benimkiler saymakla bitmez kiii...

9)Sevdiğiniz müzik türü?

Klasik müzik severim. Keman sololara bayılırım. Türk rock, pop, jazz da severim. Ruh halime göre her müziği dinleyebilirim. Müzik seven biri olarak istersem arabesk bile dinleyebilirim..

10)Nerelere gitmek istersiniz?
Mısır, Fas, Paris, Prag, Tibet, Sahra Çölü, Güneydoğu Anadolu, Londra, Yunanistan v.s açıkçası ölmeden önce dünyayı dolaşmak istiyorum. Filmler de olduğu gibi. En büyük ve çılgın hayalim bu sanırım...

Ben de bu Mim için sevgili arkadaşım Serrose ve Aylin'i seçiyorum.

4 yorum:

  1. Tuğba seni bu şekilde tanımak güzel oldu,aynı konuluru bir mimi yeni cevapladım desem:)Ama senin linkinide ekleyip iki kişiye cevap olarak yayımlayacağım şimdi,çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. bende gec oldu ama hemen cevapliyorom :)

    YanıtlaSil
  3. Ne çok yer var dimi ölmeden önce görülmesi gereken. Umarım dileklerin gerçek olur. Birini birlikte yaparız belkide hayal işte :)

    YanıtlaSil
  4. Aylincim;
    bu konulu mim i cevapladığını görmemişim canım ben kusura bakma:)öptüm seni..

    Serrose;
    teşekkür ederim cvp için.öptüm.sevgiler

    Alevcim;
    gerçekten çok yer var görmek gereken.hatta bir kitap varya ölmeden önce gezilecek yerler,görülecek resimler,okunacak kitaplar ve görülecek resimler diye onlardan edinmek gerek sanırım.en son baktığımda aklım onlarda kaldı ama fiyatları acayip uçuktu kıyamadım almaya:)umarım dileklerimiz gerçek olur bir gün.hatta birini birlikte gerçekleştirme düşüncesi de süper bence.öptüm seni.byee

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)