7 Kasım 2008 Cuma

Ailem İzmitim ve Odam ile ilk gecem

Nihayet geldim. Evimdeyim. Odamda annemle oturmuş sohbet ediyoruz. Çok yorgun ve uykulu olmama rağmen hiç de yatasım yok burda olmanın keyfini çıkartıyorum. Babam eve kablosuz ağ bağlattırmıştı ben de yatağımın üzerine uzandım zevkle yazıyorum. Öyle şaşkın şaşkın etrafa bakıyorum. Her şeyi inceliyorum nerde ne var diye. Yeni neler var etrafta diye bakınıp duruyorum. Şimdi annemle bir keyif sigarası içeceğiz şöyle ana kız..Babam da az evvel beni öptü ve uyumaya gitti. Ananem zaten epey evvel yattı. Çok sevindi geldiğime eve hemen bir neşe geldi ev doldu diyip durdu hep. Bana bir sürü güzel yemek yapmışlar deli gibi yedim gene. Bütün yol stresine rağmen gelebilmek çok güzeldi. Yine uçaktayken bildiğim tüm duaları ardı ardına sıraladım. Pilot süperdi bu sefer iniş ve kalkış çok hafifti. Ama havadayken çok fazla türbülansa girdik bu sefer ve benim için ilk defaydı. Bu yüzden korktum tabi. Yanımda oturan yabancı biri vardı o da pek korkuyordu sanırım uçaktan sürekli oflayıp durdu türbülans sırasında benim gibi. Bir de daha inmemize bir saat kala daha yunanistana gelmek üzereyken hostes kemerlerinizi takın inişe geçiyoruz dedi herkeste bir şaşkınlık tabi, nasıl yani nereye iniyoruz falan diye. Meğer yanlış anons yapmış, içinde bulunduğumuz hava koşulları nedeniyle kemerlerinizi takın diyecekmiş aslında. Bu da günümüzün ilginç olayları arasında yerini aldı. Her seferinde elimdekileri bırakıp aranmak, kontrolden geçmekten sıkıntı geldi içime. Neyse indiğimizde havaalanı oldukça boştu rahat rahat herşeyimizi hallettik bavullar da hemen geldi. Uçakta yemekler çok güzeldi yine her zamanki gibi. Minik çikolatalı keke bayıldım. Bidicik bişeydi. Aldığım gazetenin de bulmacasıyla epey oyalandım. Ama yine de üç saatlik uçak yolculuğu bana üç gün gibi geldi. Hiç sevmediğimi yeniden anladım bu uçak stresini. Elimde olsa otobüsle tın tın gelirdim herhalde. Ama şimdi evimde ve pufidik yatağımda olmanın keyfini çıkartıyorum. Herşey bıraktığım gibi. Sanki kaldığım yerden devam ediyor gibiyim. Fakat bir yarım da Cezayir de şimdi. Her baktığımda yanımda olmasına çok alıştığım, günümün çoğunu geçirdiğim, bıcır bıcır gün boyu tatlı kelimeler söylediğim eşimin yanımda olmasını çok isterdim. Ocak ayında birlikte geleceğimiz zamanı düşünüp avutuyorum kendimi. Sabah kaçta uyanırım bilmiyorum ama uyanır uyanmaz elimde makinamla şehir turuna çıkmayı planlıyorum. Bugünün yorgunluğuyla uyumayı planlıyorum yoksa diğer günler erken kalkmayı tercih edeceğim sanırım nasılsa bol bol uyuyorum cezayirde.Benden haberler şimdilik bu kadar. Önceki yazıma yorum yazan tüm arkadaşlarıma yarın hemen cevaplarını yazacağım sevinçle. Hepinizi çok seviyorum. Yanımda olduğunuz bu mutlu zamanlarımı kelimelerinizle de paylaştığınız için teşekkürler. Yeni haberlerle elimden geldiğince yazmaya çalışacağım..

13 yorum:

  1. hosgittin sen
    tadini cikar canim

    YanıtlaSil
  2. Tuğba'cım hoşgeldin canım. Çok mutlu oldum senin adına güzel yazını okurken. Herşey süper geçsin inşallahhhh. Bol bol tadını çıkar.

    YanıtlaSil
  3. Tugbacim hosgeldin evine ,odana, pufidik yatagina ;)
    Sevgiler tum aileye ;)

    YanıtlaSil
  4. Adına çok sevindim Tuğba,içine çek evinin kokusunu.Özlem giderin bol bol,bizimle de paylaşmaya devam et keyifli anlarını,öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldinnnnnn canımmmm.

    YanıtlaSil
  6. Sergülcüm;
    teşekkür ederim canım.valla hiçbişey yapmasam da şöyle koltukta bile oturmak pek güzel.öptüm

    Sinemcim;
    canım sana da çok teşekkürler.şimdiden güzel geçiyor zaman canım.sevgiler

    Serpilcim;
    canım benim çok mersi..hoşbuldum.ailemin de sevgileri var sana.öptüm

    Aylincim;
    canım çok teşekkürler sana da. havalar da çok güzel şimdilik zaten.keyfini çıkartmaya çalışıyorum.öpüldün:)

    Alevcim;
    canım geldim nihayeeett..hoşbulduuummm..

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldin :)Tadını çıkar bol bol...Eşin için haklısın tabi ama özlemek de çok güzeldir...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Zuzucuğum;
    Memlekeine,evine ailene,odana yatağına hoşgeldin.GÜZEL GÜNLERİN KEYFİNİ ÇIKARMAN DİLEĞİYLE ÖPTÜM

    YanıtlaSil
  9. Tugbacım,

    Hoşgeldin..ne güzeldir aileyle olmak şimdi..

    YanıtlaSil
  10. Tuğbaaa hoşgeldinnn ne güzel anlatmışsın evde ilk anlarını aynen ben de eve ilk gittiğim zaman sanki değişiyomuş gibi her yana bakıyorum baştan aşağı dolaşıyorumm yazınla ben de evimi özlediğimi fark ettim :))
    Dolu dolu geçsin her anın...

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldin canım:) haberlerini bekliyorum,fotoları da tabii:) iyi eğlenceler..

    YanıtlaSil
  12. hoş geldiniz tuğba bende izmiten bloğunuz takipçisiyim..

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Hande;
    çoook teşekkkür ediyorum canım. hoşbuldum. ancak cevap yazabildim canım kusura bakma noolurr.öptüm

    Elif zuzusuuuu;
    seni çok özledim zuzucum..günlerim çok güzel geçiyor..öpüyorum kocaman seni. yakında görüşcez şekercim..mucks

    Sevgili Tanya;
    çok teşekkür ediyorum canım.hoşbuldum:)evde ailemle olmak gerçekten çok güzel herkesi çok özlemişim tabi memleketimi de..öpüyorum canım.

    Sevgili Elif;
    canım aslında burda anlatacak o kadar çok şey var ki..o ilk anımı anlatırken bile daha çokkelimem vardı ancak toparlayabildim.köyden indim şehre gibiyim ben de aynı heryere ve herşeye bakıyorum deliler gibi.ama çok güzel bir duygu..seni çok iyi anlıyorum.insan evini özlemez mi hiç...hem de nasıl özleniyor.öptüm seni de canım..

    Güldemcim;
    izmire geldiğimde ilk iş seni arayacağım canım. valla bir sürü foto çektim ama daha koyamadım.yapacak o kadar çok şey varki ona fırsat bulamadım ama yakında foto da koyacağım canım.öptüm seni

    Sevgili İzmitten adsız hemşehrim;
    teşekkür ediyorum.hoşbuldum.takipçim olduğunuza çok sevindim.umarım blogumu beğeniyorsunuzdur.izmiti özlemişim hem de çok..sevgiler size:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)