11 Kasım 2008 Salı

Benim de çantamdan çıkanlar bunlar

Geçenlerde arkadaşım Serrose beni sobelemişti ama ben ancak yazabiliyorum. Türkiye'deyim biliyorsunuz. Günlerim güzel geçiyor ailemle birlikte. Arkadaşlarımla da görüşüyorum vakit buldukça. Havalar şansıma pek güzel. Güneş kaybolunca serinliyor tabiki onu da öğrendim artık kalın kalın giyiniyorum üşümeyeyim diye. Yine elimde fotoğraf makinamla dolaşıyorum biraz ağır olduğu için beni yoruyor ama onsuz yapamıyorum. Keşke diyorum omuza asma çanta alacağıma şöyle yandan takılan kolay taşınacak bişey alsaymışım. O beni biraz zorluyor. Onun dışında herşey yolunda. Günlerimi sabah erken kalkarak daha fazla değerlendirmeye çalışıyorum zaten güne başlamanın heyecanıyla erkenden açıveriyorum gözlerimi. Annemin hazırladığı güzel kahvaltı sofralarında çayımı zevkle yudumluyorum. Aslında daha yazacak anlatacak o kadar çok şey var ki. Ama çoğu zaman yazmaya oturduğumda uykuma yeniliyorum. Günün vermiş olduğu yorgunluk beni ancak gece 2.00 ye kadar falan tutabiliyor. O da kocaman esnemelerle etrafta dolaşarak. Aslında keşke hiç uyumasam da zamanım uykuyla heba olmasa. Ama burada uyumayı da seviyorum yumuşacık yatağımda, iskoç battaniyemin altında, püskülleriyle savaşarak fakat huzurla. Şimdi sözü fazla uzatmadan size el çantamdakileri göstereyim. Sonra yeniden yazarım. Ne de olsa daha çok söz var söylenecek. Aaa bu arada buraya geldiğimin ertesi günü benim için güzel bir sürpriz geldi. Japonyadan canım arkadaşım Sergül yani Serrose'un yolladığı kargoyu aldım. Zamanlama harikaydı. Çok sevdiğim yumuşak kalemlerden soft bir renk, fotoğrafta göreceğiniz süslü ve bir o kadar da kibar kalemkutum ve tabiki süper tatlı bir mektup. O kadar sevindim ki anlatamam. Harika bir süpriz oldu benim için. Ona binlerce teşekkürler. Kocaman öpüyorum yanaklarından.

İşte bu benim en çok kullandığım çantam. Türkiye seyahatimizin birinde annem almıştı bana hediye. En çok da öndeki mini mini gözlerini seviyorum.

Gördüğünüz gibi bir tane minik diş fırçam var çok kullanışlı acil durumlar için. Sonra tadını ve kokusunu çok sevdiğim Nivea'nın lip stick i. Lale desenli ilaç kutum, Sevgili Serpil in bana Moskova'dan yolladığı minik aynam, Clinique'in şeftali rengi parlak allığı, Este Lauder'in çoklu ruju ki renklerini ve minik sürme fırçasını çok seviyorum.


Uzun zaman önce aldığım ve hala bozulmadığı için kullandığım Pürel'in el temizleme jeli. Yine Clinique'in bir tarafı ruj bir tarafı da Happy adlı parfümü. Annemin bana hediyesi olan kelebek tokam.

Telefonum mp3 çalarım ve flash disklerim. Mp3 çalarımın önü siyah ama arkası canlı bir mor.


İşte en üstteki Sergül'ün bana Japonya'dan yolladığı kalemim ve kalemkutum. İyiki varsın canım yaa. Hediye için yeniden teşekkürler sana canım. Yanında da mantardan minik hipopotamımım yapışık olduğu not defterim. Kenarındaki lastik tutacağı da çok seviyorum. Bu tarz defterler en sevdiğim modeller.

Bunlar da para cüzdanım ve numaralı güneş gözlüğüm. Bu çantayı Collezione dan almıştım. İçi de kocaman çok rahat. İçi de saten ve leopar desenli.. Biraz komik ama:):)Ben seviyorum.

İşte benden bu kadar. Eskisinden daha az şey taşıyorum. O zamanlarımı görseydiniz sanırım şoka girerdiniz. Ağzına kadar dolu kalem kutumu arkadaşımın ehliyetini almak için gittiğimiz emniyet müdürlüğündeki bayan gördüğünde kırtasiyeciyle mi çıkıyorsunuz demişti bana. Şimdilerde çok fazla şey taşımıyorum malum havaalanlarından da onlarca aramadan geçiyoruz. Yine de şu taşıma huyumdan vazgeçemiyorum. Herkese sevgiler benden...

9 yorum:

  1. Vallahi Tuğba cığım sen buna az diyorsan bir de benim çantama bak :)Bir ruj, ufak ayna,cep telefonu ve cüzdandan başak birşey bulunmaz :)Sen tam tekmil geziyorsun :))

    YanıtlaSil
  2. En sade en düzgün çanta seninkisi ya Tuğba sen gelmişsin insan bir haber verir değil mi Pınar aradı bugün yetişemedim cebe görüşelim gitmeden

    YanıtlaSil
  3. Canim sag salim ulasmasina cok sevindim.
    Begenmenede tabii ki.Ufacik tepecik ama beni hatirlatsin sana

    tatilinin tadini cikar
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Happy'i bende çok severim, misss gibi kokar.Ayrıca leopar deseni her bayana yakışır lütfen yanii, ben çok severim kıyafette bile kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel şey değil mi hediye almak. Çantanda çok güzel, bol gözlü. Ankaradasın sanırım bugün, ne zaman dönüyorsun canım?

    YanıtlaSil
  6. Çok kocaman bir çanta lazım benim için eşyalarıma,senin yine iyiymiş Tuğba'cım:)
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Aloo Tuğba nerdesin Ankara'damısın döndün mü ses ver...

    YanıtlaSil
  8. Tuğbacım hani aramadın ya:) bekliyorum izmirde:)

    YanıtlaSil
  9. Herkese merhaba,

    Herkes Tuğba'dan haber bekliyor bari ben yazayım dedim onun yerine.

    Tuğba pazartesi veya salı günü İzmir'e geçecek. Şu anda 16.11.2008 itibariyle hala Ankara'da. Sanırım ailesi ve akrabaları ile görüşmekten internete çok fazla giremiyor.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)