9 Temmuz 2010 Cuma

Havaalanından bildiriyorum

Havaalanındayız şu anda. Bavul işlerimizi de kilo sorunumuz olmadan hallettik uçağa giriş saatini bekliyoruz. Hava durumu epey korkutsa da bizi gelişimiz pek rahat oldu hatta normalden daha bile erken geldik. 5.30 da yoldaydık böyle daha iyi oluyor tabi insan stres olmuyor. Şu anda da İş Bankası'nın kart sahipleri için düzenlediği alandayız çok beğendim gerçekten hizmet de çok güzel. Bence harika bir fikir internetin olması da ayrıca güzel oldu benim için bahaneyle bloguma yazmış oldum. Şu anda çok stresli sayılmam hava sisli olduğundan kalkarken biraz stres yapabilirim. Şimdiden içim buruk. Yine de ağlamıyorum tutuyorum kendimi ve zamanın çabuk geçmesini bu sefer güzel bir durum olarak düşünüp kendimi telkin ediyorum göz açıp kapayıncaya kadar geçecek yine bu ayrılık hali diye. Oturduğum koltuk da öyle rahat ki her an uyuyabilirim. Temmuz olmasına rağmen havaların bu derece kötü olmasına sinirleniyorum içten içe. Hem kendim için hem de tatile çıkacak diğer insanlar için üzülüyorum. Annemle de az evvel haberleştik yoldalardı ve bir sürü zincirleme kaza varmış. Yerler kaygan olduğu için tabi ve daha da çok yağacak gibi görünüyor gökyüzünden. Deniz simsiyah ve bulutlarda kara kara. Hani klasik geyik vardır ya biz gidiyoruz diye şehir üzülüyor herhalde:)

Neyse ki her istediğimi yanıma alabildim rahatım o bakımdan. Yalnız ahşap kutumu alamadım yine halbuki 3 kilo de eksiğim çıktı keşke yanıma alsaydım da hemen kiloyu az görünce kenardan koyuverseydim. Heehee kendime gülüyorum şu  halime bak yahuuu 3 kiloyu da doldurmaya çalışıyorum aman boş kalmasın:)

Öğleden sonra Cezayir'de olacağız inşallah. Umarım uçak yolculuğumuz da güzel geçer. O kadar yorgunum ki iki gündür. Resmen tabanlarım sızlıyor. Eee gece de uyku tutmadı tabi. Bir de üstüne üstlük gece dayanamayıp magnumun yeni çıkan gold dondurmasından yedim reklamlardan merak edip boğazım şişti. İnşallah döner dönmez hastalanıp da yatmam.

Şimdilik benden bu kadar. Kendime iyi bir yolculuk diliyorum size de güneşli günler diliyorum. İlgi gösterip okuyan yorum yazan merak eden herkese çok teşekkür ediyorum. Henüz yorumlara cevap yazamadım bir türlü ama hepsini okudum gidince ilk iş yanıtlayacağım. Cezayir günlerinde görüşmek dileğiyle...

3 yorum:

  1. Hayirli yolculuklar diliyorum....

    YanıtlaSil
  2. Canım benim iyi yolculuklar...

    YanıtlaSil
  3. Düş Bahçesi;
    Çok teşekkür ediyorum güzel bir yolculuk oldu havaların kötülüğüne rağmen..yeniden haberleşmek dileğiyle. sevgiler

    Ayçacım;
    canım teşekkür ederim. Yolda olmak yorucu oluyor güzelliğinin yanında ve tabi dönüş yolculukları değil de gidiş her zaman daha harika:)şimdi hala balık gibiyim burdamıyım değil miyim anlayamadım daha:)sevgiler canım öptüm

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)