4 Mayıs 2014 Pazar

Pazar notları

Bugün tamamen tesadüflerin sonucunda hep kediler ile ilgili şeyler okudum, onlarla ilgili fotoğrafları gördüm, onlar için yazılmış yazıları okudum. Sonra da eve gelip kedimle uzun uzun konuştum ve onu bolca koklayıp öptüm. Bugün yine her zamanki gibi bir gündü bizim için, rutindi; ama güzeldi. Çünkü hala görebildiğimiz güzellikler var, görebilme isteğimiz var, hayal kurabiliyoruz. 

Böyle takvimleri çok seviyorum. Her bir görseli Pinterest cennetinden buldum. Benim gibi kedi severler için paylaşıyorum. 

Benim gibi kedi aşığı yeni insanlar ile tanışıyorum her gün ve bu beni çok mutlu ediyor. Bazen benden çılgınlarını da görüyorum o zaman daha da mutlu oluyorum. E biraz da rahatlıyorum tabi tek olmadığımı düşünerek. 




Herkes için güzel bir pazar günü olmuştur umarım. Ben bir parça buruktum yine çünkü pazar günlerinde her zaman söylediğim gibi burada olmak farkındalığı üzerime çöküyor, sosyal medya desteğiyle de perçinleniyor. Böyle günlerde hep daha çok yazmak istiyorum. Bugünlerde okumak daha iyi geliyor ve keşke hep pazarları güneş olsa diyorum çünkü kendimi dışarı atmak mutlu ediyor.

Şu anda bahçede oturuyorum, uzanıyorum biraz aslında. Hava serin. Üzerime ince bir şal ve bir de pike aldım. Elektrikli ocağın rezistansının çıkarttığı çıt çıt sesiyle fokur fokur kaynayan su sesi birbirine karışıyor, çay demleniyor. Sarınıp sarmalanıp bahçede serinliğe inat çayımı yudumlamak hoşuma gidiyor. Henüz güneşin kırmızılığı bile gökte asılı, belki bir süre sonra o yüzünü hiç göremediğim baykuşlar da gelirler. Keçiler uyumaya gitmişler belli, bahçede bir ben varım bir de saksılarını değiştirdiğim kaktüslerim. Masamın da örtüsü yamulmuş annem olsa kızardı düzelt derdi öyle çirkin çirkin örtme derdi:) Şu an sarmalandığım yumağın içinden çıkmam çok zor o yüzden yazmaya devam ediyorum.

Yarın umarım yine güzel ve güneşli bir gün olur. Güzel havalarda öğlen aralarında eve gelip verandadaki kanepeye uzanıp birkaç sayfa okumayı seviyorum. Zaten yeni gelen günden daha da başka bir şey istemiyorum, güneşi bol olsun yeter..

Bol güneşli, kitaplı, kedili, mutlu, umutlu günler hepimize...

12 yorum:

  1. :)))
    daha iyisi olur mu,mis gibi dilekler
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Bana da şu anda daha iyisi olmaz gibi geldi inanın:) Benden de kocaman sevgiler:)

      Sil
  2. Bir bahçen olması ne güzel, benim bir balkonum bile yok...ama yine de güneşi evimize davet edip kitap okumaktan geri kalmıyoruz bulduğumuz her fırsatta...
    Anneler hep öyledir değil mi, illa her şey düzgün durmalı :)
    Resimlere de bayıldım...
    Mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle,
    Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet canım bahçe harika bir şey gerçekten de ama balkon da öyle. Ben balkonu olmayan bir evde hiç oturmadım çok zor olur hele yazları. Ama tabi kapanan balkonlar da avantajlı oluyor:) Yaz kış ohhh otur kitap oku etrafı izle:) Güneş gelsin de eve o yeter ki zaten. Kedim bile güneşi nerede görse hemen oraya gidip yatıyor çok komik..
      Anneler evet her şey düzgün güzel olsun severler, ben de öyleyim aslında anneme çok benziyorum:)
      Resimleri ben de çoook beğendim kediler söz konusu olunca beğenmemek ne mümkün:)
      Sen de mutlu zamanlar geçir canım.
      Kocaman sevgiler:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Hem yenir hem de yanında yatılır vallahi:):) Böyle panoya da çıktı alınırsa bol bol bakılır:)
      Sevgiler

      Sil
  4. o zaman günlerin hem kedili hem keyifli olsun yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlerimiz evet hep kedili ve keyifli olsun:) Kediler bambaşka, iyi ki benimle kedoşum yoksa ben napardımmmmm:)
      Sevgiler

      Sil
  5. merhaba :)
    biraz özlem biraz huzur biraz da yumuşak bir şeyler aktı yazınızdan, ne güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba:)
      Teşekkür ederim. Kedilerle ilgili her şey zaten çok güzel değil mi ama:)

      Sil

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu kalın:)